prima zaak

goed materiaal en beveel het iedereen aan.

Super snel in huis

Bestelling geplaatst netjes verpakt en snel in huis.

Geweldig stroopwafel meel en stroop echt ook voor thuis heb al een review geschreven en kan dit echt aanbevelen voor thuis bakkers hoor is erg lekker en makkelijk te gebruiken

leuk werken met een toestel die echt goed werkt.

Een Luiks wafelijzer gekocht en nu 16 dagen na elkaar 12 uur aan een stuk gebruikt en telkens weer de perfecte wafel gebakken. Kleeft niet en héél gemakkelijk om te reinigen, zeker een aanrader. Bestelling van een tweede zal niet lang op zich laten wachten.

Wafels

Super lekker en makkelijk! Helaas veel te zoet

zeer tevreden

snelle levering en goede kwaliteit

Uitstekend en snel geleverd!

De klantenservice werkt zeer goed, ze lieten me weten wanneer iets terug in stock zou zijn. En dit klopte ook. Ook is de site klantvriendelijk. De bestelling werd de dag erna al geleverd. Het ziet er zeer goed uit!

Een mooie oliebollenbak voor een redelijke prijs.

Na betaling 2 dagen later al geleverd , super snelle service . we hebben de bak nog niet getest, maar we hebben er alle vertrouwen in dat het een goede bak is, alles is netjes afgewerkt.

Tevreden

In orde

alles correct en snel geleverd.

Top!!!

Top product!!!

Snel en goed spul

Snelle bezorging. Goed spul voor een goede prijs.

Perfect materiaal en levering

Is een aanrader, bedankt

Goed product, en snel verzending.

Goede mix, lekkere poffertjes.

top

vlugge levering, gemakkelijke bakmixen

Inorde en snelle levering ondanks corona

Eerste bestelling prima volbracht dank jullie wel!!!

Snel geleverd en duidelijke site

Super ervaring. 3 verschillende soorten bak mixen besteld. Duidelijke beschrijving op de pakken hoe te werken. Top

Super top!!!!

Ik geef gewoon cijfer 100000!!!!! Jullie zijn top!!!!!! Ik raad iedereen om bij jullie te kopen!

dank u voor de topservice en het professionalisme...super!

Zo zouden er meer bedrijven moeten zijn! Gewoon top, alles werd opgelost en geholpen via telefoon.

Zeer tevreden!

Snelle levering en product is precies zoals omschreven.

Snel vriendelijk goede sevice

Goed te bereiken

Prima juiste maat

1e leverantie netjes goed en op tijd

Geweldige producten en goede snelle service

Na de bestelling waren de producten snel binnen. Zij zijn van zeer goede degelijke kwaliteit en zien er professioneel uit.

verwachtingsvolle product

product was naar verwachting en vlugge, ongeschonden levering

Over Funky-Chef.nl

Funky-Chef.nl is de funfood specialist waar je de lekkerste kant-en-klare bakmixen kunt vinden voor poffertjes, crepes, churros, pannenkoeken, lollywafels en bubblewafels. Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment met diverse disposables en foodgrade bamboestokken voor oa. aardappel twister, lollywafels, bbq en nog véél meer! Wij verkopen aan consumenten maar ook aan professionele afnemers voor oa. evenementen, markten, braderieën, cafetaria’s en restaurants. Wij zijn dan ook niet voor niets dé funfood specialist van Nederland en België!