Goede prijs-kwaliteit verhouding

De bomen werden netjes afgeleverd na een week. Wel jammer dat er geen invloed was op de bezorgdag want dat was wel gevraagd in de bestelling.

Zo als het hoort, gewoon goed !!

Boom voldeed aan de omschrijving, en zag er goed uit .

Super op alle vlakken!

Zeer snelle levering, ze hebben me ook netjes op de hoogte gehouden van de leverdag/-moment, zeer faire prijs (vooral de vervoerskosten waren aanzienlijk beter dan anderen), supervriendelijke chauffeur en heel erg mooie lauriers die precies de grootte hadden die ik bestelde (meestal heeft maar 1 tak die grootte maar hier echt niet, we waren zeer aangenaam verrast!). Een mooie A4 met plantinstructies was ook een nuttige extra. Kortom, hier gaan we zeker nog bestellen!

Mooie bomen, goede sevice

Mooie fruitbomen aangeschaft. Deze werden afgeleverd binnen het afgesproken tijdsblok met de aanplantinstructies op een handige flyer. Wij zijn er blij mee!!

Was dik voor elkaar

De bestelling is helemaal top. ziet er goed uit.

Na het bestellen van de bomen nog een mail gehad of we er misschien aanplantgrond bij wilde. Dit waren wij inderdaad vergeten en konden dit nog makkelijk aan onze bestelling toevoegen. De bomen zijn netjes afgeleverd en staan al mooi in knop. Je kan zien dat er veel aandacht aan besteed wordt.

Afspraak is afspraak

Heldere afspraken en mooie bomen. Dit is onze tweede zending

Zeer goede service!!

Heel blij met de bestelling van onze 2 berken, één gewone berk en een treurberk, de bomen zijn van heel goede kwaliteit en de levering was snel. De 2 jonge mensen die de bomen bezorgden waren zeer vriendelijk en behulpzaam, verder kregen we een folder met uitleg over hoe de bomen geplant en verzorgd moesten worden en als extraatje een zak tuinaanleg. Een volgende keer zal ik hier zéker weer bestellen.

Snelle levering, prima product!

Goed , volgens beschrijving

Goede prijs kwaliteit en goede service en bezorgen

Weer prima geregeld 3e bestelling

Prima bedrijf waar je pp kunt rekenen dit najaar nog wat fruitbomen bestellen

Prachtige berken

Op t aangegeven tijdvak bezorgt door een aardig dametje,-alles compleet.

Top bedrijf !

Wij zijn zijn op locatie wezen kijken voor leilaurier bomen. Wij zijn ontzettend goed en vriendelijk geholpen met al onze vragen. Tevens meteen een bestelling gedaan wat snel thuis is geleverd. De website is duidelijk en overzichtelijk boordevol tips. Verdere communicatie via de mail is uitstekend verlopen met updates van onze bestelling en levertijd. Onze bestelling is geleverd door ook een vriendelijke chauffeur. Dit zijn mensen wie geïnteresseerd zijn en weten waar het om gaat.

Goede en snelle levering en precies volgens afspraak.

Goede levering, vriendelijke bezorger, mooi op tijd volgens afspraak en nu staan de bomen te pronken in de tuin.

Mooie gezonde bomen geleverd

Gisteren de leibomen ontvangen. Mooie gezonde bomen, goede kweek! Dat wordt een prachtige afscheiding in onze tuin. Bezorging ging perfect.

Levering goed verlopen

Ik was niet thuis levering gegaan zoals afgesproken. Heel fijn dat je daar op kan vertrouwen!

super mooie bomen

xxx

Prachtige boom, goede service!

Onze boom is net bezorgd en we zijn blij verrast wat een mooie, kwalitatieve boom het is. Ook hebben we er nog een zak aanpotgrond bijgekregen, wat een service! Heel blij mee!!

Snelle levering en duidelijke communicatie

Uitstekend !

Mooie leibomen voor een top prijs. Duidelijke duidelijke omschrijven voor het aan planten. Overzichtelijke communicatie over verzending per mail.

Zeer goede service en levering

De service die ik kreeg bij aankopen en de levering heb ik als zeer goed ervaren,zou een volgende keer weer bij jullie bestellen.

Bestelling op tijd afgeleverd en de man die de bestelling afleverde was uiterst behulpzaam en aardig

snel geleverd veel keuze

de boom is iets kleiner dan verwacht.

Goede verzorging en hujp

Van bestelling tot bezorgen wordt je op de hoogte gehouden,

Goed bezorgd en op tijd.

Lakemondsestraat 32

4043jd Opheusden