Geleverd wat gevraagd

Perfect!

Uitstekende communicatie en bezorging

Goede prijs en service

Duidelijke informatie en alles snel geleverd.

Heel goed en nrtjes!

Goed geholpen, ik ben blij met het advies en de levering van het leiboompje.

Geweldige service.

Perfect geholpen bij bestelling van 2 appelbomen. Snelle levering. Goede kwaliteit. Bedankt!

Mooie boom, goede uitleg en exacte levering

Duidelijke omschrijving op de website over de boom. Via de mail werd ik op de hoogte gehouden wanneer levering zou zijn. Ook kreeg ik nog advies via de mail. Op aangegeven bezorg dag kwam jongeman de boom brengen met nog een tasje met een duidelijke instructie voor het planten. Alles tip top in orde en en hele fijne ervaring. Hoop dat ik jarenlang plezier mag hebben van mijn boom.

Twee oud-Hollandse perenbomen besteld om lekker te stoven in het najaar/winter. De bomen werden binnen een week bezorgd. Ik vond het heel leuk dat de chauffeur echt heel enthousiast was en ook zeker heel behulpzaam. Al met al heb ik een hele goede ervaring gehad met 'Bomenkopen' en dus ook een uitstekende beoordeling gegeven die ze in mijn optiek echt verdiend hebben

Super netjes alles zoals gevraagd

Mooie bomen ziet er goed uit zeer tevreden

Snelle levering, mooie bomen, goede informatie en service.

Mijn 1e bestelling bij bomenkopen.nl betreft leibomen. Vanwege de goede ervaring heb ik later nog een aantal fruitbomen gekocht. Zeer tevreden over het aanbod, informatie, bestelproces, levering en kwaliteit van de bomen. Prijs/kwaliteit is ook prima. Ik kom hier zeker nog eens terug.

Kwaliteit bomen en snel geleverd

Zeker voor een volgende keer

Bomen zijn zoals beschreven. Bezorging ook goed en op tijd geregeld

Goede ervaring. Meedenkend of ik de boompalen niet vergeten was. Prima en vriendelijk bedrijf

Fantastische service!

Mooie boom, snel geleverd, zeer goede communicatie! Enorm blij mee!!

Super behulpzaam, snelle levering en ook nog een mooie boom!

Keurig netjes geholpen

Vriendelijke doch informeel contact. Snel en duidelijk.

mooie bomen, goede bezorging, bomen werden geleverd tot in de achtertuin, top!

mooie bomen, goede bezorging, bomen werden geleverd tot in de achtertuin, top!

Meedenkend, kwaliteit en betrouwbaar

Fijne mensen goede kwaliteit en betrouwbaar!

Goede website, perfect contact en goede service.

Bomen gekocht en geleverd. Alles perfect geregeld. Zeer tevreden.

Duidelijke website, goede instructies, goedkoop

Duidelijke website met goede informatie wat keuze makkelijk maak, bezorgen al gratis boven €85, goede communicatie via e-mail, en levering door zeer vriendelijke mensen en nog instructies hoe de boom te planten. Al met al goede ervaring zeker aanrader ook voor mijn volgende aankoop

Snel geleverd in prima conditie en tegen een redelijke prijs.

De Gingko Biloba is qua hoogte een aangename verrassing

goede service, mooie boompjes en snelle bezorging

Goede service, mooie boompjes en snelle bezorging.

Goed service en snelle levering

Wij hadden voor uitbreiding 5 extra bomen nodig en deze waren snel en goed geleverd.

keurige snelle levering

Snelle complete levering, Netjes afgeleverd op locatie

Netjes geleverd

Makkelijk snel en netjes geleverd Goede service dus

Klantvriendelijk/meedenkend/ zeer snelle bezorging

Goede adviezen/goede communicatie en zeer goede service!!! Blij met de bomen en nu maar geen storm meer!! Mvg. Marcel van Velden Hoogkarspel

Snel, correct, en goede communicatie.

De bomen zijn bovenverwachting mooi en goed aangekomen. Geen enkele teleurstelling wat betreft de afbeelding online en de bomen die wij daadwerkelijk geleverd hebben kregen. Zonder twijfel aan te bevelen.

Lakemondsestraat 32

4043jd Opheusden