Goed en snel

Goed en snel geholpen en problemen worden snel opgelost.

Duidelijke site, geleverd volgens afspraak

Netjes aan de telefoon. Enige verbeterpunt kan zijn het niet naast de vrachtauto afleveren maar met steekpartij oid bij de woning.

Mooie bomen, snelle levering, alles volgens afspraak. Aanrader!!

Fijn contact gehad over het kopen van 2 boompjes die aangevuld moesten worden in een rij van leilindes. Die hadden een speciale hoogte e.d. nodig. We zijn goed geholpen en zeer tevreden over de snelle levering. De boompjes pasten keurig in de rij.

Uitstekende service.

Prima boom en goed op de hoogte gehouden van de bezorging. Top

Mooie gezonde volle leibomen

Goede bezorgservice, snel geleverd

Mooi boompje hoor

De boom is precies zoals verwacht en we kregen er ook nog een zakje potgrond bij. Ontzettend vriendelijke bezorger die keurig op tijd was.

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Goede kwaliteit en snel geleverd. Zoals het hoort.

Binnen een paar dagen keurig bezorgt

Binnen een paar dagen keurig bezorgt

Kwaliteit goed en service goed. Alleen met leveren even laten weten dat jullie zijn geweest en niet de bomen zomaar in de tuin leggen.

Snel en keurig geleverd

Top product en keurig afgeleverd

Goedkoop en snel geleverd

Netjes afgeleverd , zeer tevreden.

Bomen zagen er goed uit .GATEN GEGRAVEN EN OPGEVULD MET BIOLOGISCHE AANPLANT AARDE , PALEN GEZET EN MET BAND VAST GEZET. WATER GEGEVEN EN NU MAAR AFWACHTEN.

Boom netjes bezorgt en uitleg hoe te poten ondanks dat we in de regen stonden .

fijne webshop, goede communicatie, perfecte levering

fijne webshop, goede communicatie, perfecte levering

Snelle, correcte levering van mooi product

Snelle en duidelijke communicatie over de levering. En mooie vitale bomen die goed aan de opgegeven maat zijn.

Heldere communicatie

Schappelijke prijs voor plataan. Heldere communicatie, zorgvuldige aflevering van boom door een vriendelijke chauffeur.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Vijf knotwilgen en twee plantanen besteld. Mooie bomen met mooie dikke stam. Zorgvuldig afgeleverd met bijgevoegd een handige plantbeschrijving. De meneer die ze kwam bezorgen was heel vriendelijk.

Perfecte levering en kwaliteit

De prijs-kwaliteit verhouding kon niet beter! Na een week thuis geleverd in België. Zeer tevreden van onze aankoop.

Goede ervaring en levering

De bomen werden na twee dagen al geleverd, door een hele vriendelijke jongeman. We hadden hoogstam bomen gekozen en ze zijn ook echt al groot. Heel blij mee! Ik raad Bomen Kopen aan!

Aanrader

Snelle levering, bomen volgens verwachting, goede service via whatsapp.

Super snel en goed verzorgde en betaalbare bomen!

Mijn ervaring met bomenkopen.nl is zeer goed bevallen. Ik wist welke bomen ik wilde, maar had nog enkele vragen. Deze werden snel en uitgebreid beantwoord. Na het bestellen en betalen werd ik goed op de hoogte gehouden van de levering. Binnen 5 dagen zijn ze keurig binnen het afgesproken tijdvak bezorgd!

Helemaal goed

Je krijg keurig wat je besteld, netjes verpakt en thuis geleverd.

Mooi op tijd geleverd. De chauffeur bracht de bomen netjes in de tuin. Ik ontving een tasje met daarin een duidelijke plant instructie. Ga voor de volgende bomen zeker voor Bomenkopen.nl. Veel succes!

Prima zowel aankoop als levering.

Prima....alles naar wens..,.vriendelijke bezorgers....en zeer snelle levering.Een aanrader.

Heel vriendelijke klantenservice

Wij werden super goed geholpen door jullie team. Via mail kon ik nog een bestelling bij plaatsen zodat ik geen dubbele leveringskosten had. De communicatie was heel snel, vriendelijk en efficiënt. De dag van de levering verliep heel vlot. De persoon die de levering deed was netjes op tijd en was uitzonderlijk vriendelijk.

Lakemondsestraat 32

4043jd Opheusden