Eerste keer bomen kopen direct een succes!

Ik was al langere tijd op zoek naar enkele bomen voor mijn tuin. En ondanks dat ik niet thuis was is alles netjes in de tuin afgeleverd! Chapeau!

Snelle reactie op mijn vraag. Snelle levering. Mooie boom.

Goed,alles zoals afgesproken

We zijn heel tevreden met de levering van onze daksierboom,snelle levering,alles zoals afgesproken verlopen. Goede uitleg van aanplanten v.d boom,prima !

In een woord prima

Een hele goede prijs kwaliteit verhouding en super snel geleverd

Snelle bezorging, mooie boom!

Prima bezorgd mooie bomen

Snel geleverd, prima bomen, vriendelijke bezorger .

Fantastische service.

Een snelle levering. Geweldige service.

Snel geleverd. Vriendelijke geholpen

Mooie boom en levering was super goed geregeld!

Keurig op tijd en nette levering van de Amberboom. Hij heeft inmiddels een mooie plek in mijn tuin om te groeien.

mooie kwaliteit en goede service

3 grote lindebomen besteld en deze werden netjes binnen de afgesproken tijd geleverd. In de tijd van bestellen tot leveren werd ik via de mail goed op de hoogte gehouden over de status. Ook over de 'vergeten' boompalen werd ik netjes geattendeerd. Betaling kan op verschillende mogelijkheden, zodra het geld was overgemaakt kreeg ik gelijk een bevestiging. Het contact verliep vlot en prettig en het product is zoals omschreven in de webshop. Al met al een prettig bedrijf welke zijn afspraken na komt. Oh ja, de bomen zijn prachtig!!

TOP

Heel blij mee zowel de boom als de bezorging!! TOP

Helemaal prima

Mooie bomen die snel aanslaan in de dikke klei.

Prima levering mooie bomen

Vriendelijke bezorgers altijd belangrijk

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering. En niet onbelangrijk een vriendelijk en behulpzame chauffeur.

uitstekende service

bomen besteld in het weekend online in de drukke planttijd. Aflevering al op de 6e werkdag en keurig volgens afspraak binnen het aangegeven tijdsblok. Aan te bevelen bedrijf.

snelle levering zonder gezeur en fijn telefonisch advies

snelle levering zonder gezeur en fijn telefonisch advies

Kwaliteit van de geleverde bomen weer top!

Wij hebben al verschillende keren bomen besteld en altijd was de communicatie goed, de levering op tijd met een aardige behulpzame chauffeur en de kwaliteit van de bomen goed.

Snel efficiënt en goed

De bestelde leibomen zijn goed bezorgd. Mooi op het scherm en goed in knop. Helaas enkele bomen met scheve stammen. Wellicht dat dat nog bijtrekken.

Pracht bomen vlug geleverd. En fijn personeel.

Aanrader

Allemaal goed gegaan. Mooie bomen, tijdige levering, goede informatie en prima prijs. Het is dat ik nog niet kan zien hoe de bomen aanslaan, anders 5 sterren.

Uitstekende kwaliteit en communicatie

Zoals een correcte levering hoort te zijn duidelijk en netjes op tijd geleverd zoals afgesproken.

Perfect!

Alles snel: communicatie en levering! Prijs prima en levering en uitleg kompleet!

Fantastische service

Hele fijne,snelle en goede service en prachtige boompjes!! Zeer tevreden

Prima aankoop en service

Snelle en goede levering

top.

Bomen besteld via internet, afwachten hoe ze er uitzien Maarrrr.. boven verwachting zo mooi zijn ze Helemaal tevreden!!!

Lakemondsestraat 32

4043jd Opheusden