Super bedrijf en top service

Wij hebben 6 steeneiken lijbomen besteld. Op de site staat alles duidelijk beschreven en alles is makkelijk te vinden. Ook de extra benodigdheden staan er makkelijk bij. We zijn goed op de hoogte gehouden van onze bestelling. Eenmaal de bomen ontvangen waren het super mooie bomen en ook de rest van de bestelling zag er keurig uit. De bezorger van ook heel vriendelijke. Ook kregen we goede en makkelijke instructies bijgeleverd waardoor het super makkelijk was om de bomen zelf te planten. Super bedrijf, goede kwaliteit producten en goede prijzen.

Hele vriendelijke behulpzame collega in een wordt geef die jonge opslag , zo een medewerker is maar een meerwaarde voor get bedrijf , en hij gaf goede adviezen vpor het aanplanten, Ga het zeker aanbevelen

Prima kwaliteit en service

Ik heb 6 lei amberbomen met palen,aanplantgrond en bamboe stokken online besteld. Levering was in 5 dagen en dag evoor zouden we een tijdsblok doorgegeven krijgen van het levermoment. Deze idd gekregen en hoewel lossen lans de wagen zou zijn heb ik gevraagd of de bomen in ieder geval binnen de schutting gelost konden worden. Dit bleek ook geen probleem en aldus alles netjes geleverd op het doorgekregen tijdsblok. Prima verzorgde leibomen met plant toebehoor. Wat mij betreft een aanrader. Top!!

Vlot en deskundig met advies afgeleverd.

De bestelling telefonisch aangevuld en met vrouwelijke assistent vlot afgehandeld.

Mooie bomen!

2 mooie photinia leibomen en 2 zakken grond en boompalen geleverd gekregen. Jammer dat de chauffeur ze niet even 4 meter verder wilde neerzetten in de tuin. En mijn net bevallen vriendin dit ook niet kon.

Mooi product en snel geleverd

De boom zietnel er goed uit en was heel snel in mijn bezit. Plus een poot beschrijving er bij

Super snel bezorgd.

Vrijdag avond laat mn bestelling gedaan , op maandag al bericht dat er de volgende dag al geleverd werd. Dus even de schouders eronder om alles voor te bereiden. Na levering direct geplaatst. En heel blij met t resultaat.

Positieve ervaring. Om mij te informeren eerst telefonisch contact opgenomen. Na het plaatsen van mijn bestelling contact opgenomen m.b.t. levering, ik kreeg direct een oplossing aangeboden naar mijn verzoek. De mooie bomen werden goed verzorgd geleverd door een vriendelijke medewerker. Dit is nogeens een bedrijf waar vriendelijkheid en medewerking geen geld kost.

Mooie boom op tijd aangeleverd

Wij hebben een mooi boom walnoot gekocht. De beschrijving op die website was goed maar ik vermiste informatie over waneer ik kan walnooten kan verwachten. Ik dachten dat ik moet een paar jaar wachten voor die fruit maar er is al walnooten op de boom.

Snel en goede service

We hadden de verkeerde maat boom besteld. Deze werd zonder probleem omgeruild voor de juiste maat boom. Snelle en goede service!

Prima service, mooie boom geleverd gekregen

Ik had vorige week donderdag een amberboom besteld tussen de 2 en 3 meter en hij is zeker 3 meter. Heel fijn dat je dan krijgt wat je besteld. De gratis bezorging was zeker een pré om bij bomenkopen te bestellen.

top, supersnel geregeld

had het verzoek om binnen 2 dagen de boom in huis te hebben. chat was snel en duidelijk en had mijn boompje perfect op tijd. prachtig dingetje die je makkelijk nog even kunt laten staan door de speciekuip. al met al top!

snel, vakkundig en lekker vol

Hallo bomenkomen.nl voordat ik op jullie site terecht kwam had ik al zelf bedacht wat voor soort boom ik wilde hebben, een groen blijvende leiboom. Eenmaal aangekomen op jullie site ben ik uit gekomen op de Portugese Leiboom. Altijd een beetje spannend als je de boom niet zelf in het echt uit kan zoeken maar bij levering zag ik meteen al dat hij mooi vol is! Snelle levering binnen 3 werkdagen met een leuke folder erbij met plant instructie. Ook even een kort praatje gemaakt met de chauffeur die nog wat tips gaf. Oftewel bij een volgende bestelling kom ik weer bij jullie uit. Bedankt Antoine.

Mooie leiboom. Niet te duur. Makkelijk te bestellen. Netjes op afgesproken tijd thuis bezorgd.

Goede snelle levering

Goede snelle levering Netjes een zakje pootaarde erbij Een bodem bedekker op de pot tegen de zon in word hier vrolijk van Aanrader

Zeer tevreden en snelle levering

De bomen waren zoals omschreven. Duidelijke instructie erbij voor het aanplanten. Levering was snel en netjes. Heel tevreden over dit bedrijf.

Prima service en fraaie boom

Boom was helemaal zoals gehoopt. Geleverd op de door ons gewenste dag met uitstekende plantadviezen.

snelle en vriendelijke levering

onze ervaring is goed

Snelle levering, super vriendelijk

De bestelde appel- en perenboom werden binnen 3 dagen geleverd. Ze zien er super goed uit en het leivlak is robuust en mooi. Ik heb totaal geen verstand van bomen, maar met de uitleg en vriendelijke hulp van de medewerkers was het planten van mn appel en peren lei boom harstikke simpel. Super tevreden!

Prachtige bomen en goede service!

Onlangs heb ik drie olijfwilg leibomen gekocht. Zowel telefonisch als met de mensen die de bomen kwamen leveren en aanplanten heel prettig contact. Super blij met deze prachtige bomen!

Prachtige boom ontvangen

Prachtige grote boom ontvangen. We zijn positief verrast. Stond netjes aan de achterzijde van de woning geleverd. Het zakje potgrond als cadeau hadden we niet verwacht. Dank je wel voor de snelle en correcte service.

Netjes geleverd en mooie bomen.

Niet lang hoeven wachten op de mooie bomen. (Alleen spijt dat ik de chauffeur geen koffie heb gegeven. Toen hij weg reed zag ik een leeg kartonnen koffiebekertje op het dashboard staan die ik natuurlijk makkelijk had kunnen vullen.)

Goed geregeld

Fijne communicatie over aflevering, snel en goed geregeld. Prachtige boom!

Netjes geleverd

Bomen netjes geleverd, en een goede communicatie. Aflevering was ook netjes en werd op de plek afgeleverd, waar we het graag wilden hebben . Bomen (olijfwilg op stam ) zien er goed uit nu even wachten of ze goed aanslaan

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld bestelling klopte en een prima bezorging met uitleg.

Lakemondsestraat 32

4043jd Opheusden