Prima partij Hedera

Wat later bezorgd, wegens een ongeluk met de chauffeur. Maar wel bezorgd, klasse en bezorger gelukkig ongedeerd.

Uitstekende service en goede bomen.

De communicatie voor de levering was heel prettig. We werden vriendelijk en duidelijk op de hoogte gesteld wanneer de bomen geleverd zouden worden. De bomen zelf zien er ook goed uit. Al met al zijn we heel blij met de service.

Wij hebben een wilgolijf besteld Keurig en netjes bezorgd met de juiste info erbij

Behulpzaam

Ik zocht een boom met een bepaalde hoogte van de stam. Mevrouw was zo aardig om tussen haar voorraad appelbomen te meten en zo te zoeken naar de boom met de juiste hoogte die ik wou. Heel attent! Bezorger was ook heel beleefd. Goede service!

De vrachtwagen kreeg onderweg een ongeluk. Zelfs na dit fiasco kreeg ik de bomen nog dezelfde dag. Super goeie communicatie. Goed geregeld

Vlotte levering, meewerkend in verzoeken

Ruime keuze, vlotte levering en flexibel en meewerkend in verzoeken om bestelling, na levering, nog te wijzigen.

Alles keurig en duidelijk geregeld

Alles keurig en duidelijk geregeld!

Snelle service en mooie bomen

Zeer duidelijke website en de volgende dag nog een aanbeveling voor producten die "misschien " vergeten waren om te bestellen. Na 3 dagen alles geleverd met een duidelijke beschrijving hoe te planten.

Heel erg snel

Ik had een vlinder plant bestelt en ging snel met de levering en kreeg een zakje aarde kado.

Top communicatie en snelle levering

Vriendelijk, goede communicatie en snelle levering. Binnen tijdsvak, en aardige medewerker tijdens levering

Servicegericht

Goed geholpen, men neemt de tijd en is servicegericht. Geen bezorgkosten rekenen vind ik erg prettig.

Uitmuntend bedrijf

Alles is fantastisch. De site, de telefonische info de levertijd maar boven alles: jullie bomen. We genieten er elke dag van. Raad iedereen aan om bij jullie te kopen.

snel en goed

Binnen een dag binnen en keurig compleet, verzoek voor bezorging ook meegenomen. Topbedrijf.

Mooie boom keurig verzorgd thuis gebracht

Nette chauffeur ik kon het niet beter treffen.

Alles wordt goed geregeld en netjes thuisbezorgd.

Prima bedrijf!

2 leibomen. Super geleverd

Super gegaan. Vlotte levering, nog ff uitleg vd chauffeur dat ze niet te diep in de grond moeten.

Geweldige bomen,goed geïnformeerd,prachtige kwaliteit, duidelijke beschrijving!!!!

De bomen zijn goed aangeleverd gedaan wat beschreven stond en ze staan nu te pronken in de tuin!

Mooie bomen

Ik heb op jullie site een prachtig boompje gekocht, eentje die ik op andere websites of tuincentra niet makkelijk kon vinden. Het is netjes op tijd geleverd en ik hoefde niet eens verzenkosten te betalen. Helemaal tevreden dus.

Goede kwaliteit en alles is ook op de kwekerij te bekijken en te koop

Wij zijn bij verschillende kwekers in Opheusden langs geweest en bij deze kweker stonden niet alleen heel mooie bomen en struiken maar ook voor een nette prijs. Bezorging was supersnel, en betaling pas bij afleveren.

Mooie leibomen

We waren op zoek naar leibomen met een korte stam. Deze vonden we bij bomen kopen. Goede kwaliteit. We zijn fijn geholpen. Mevrouw dacht met ons mee. Hartelijk bedankt daarvoor.

Snel geleverd. Vriendelijk personeel. Mooie perenboom.

Snel geleverd. Vriendelijk personeel. Mooie perenboom.

Super vriendelijk en top service

Enorm vriendelijke medewerkers van de service desk die via whatsapp snel reageerden en meteen mee dachten. We wilden net een afwijkende maat boom en die werd gewoon binnen 2 dagen geleverd. Niks aan te merken op dit bedrijf!

Precies zoals ik het voor mij zie

Goede service Goede communicatie Goede begeleiding Goede voorlichting

Goed! Snelle bezorging!

Verbeterpunt; zelf aangeven wanneer je de boom bezorgd zou willen hebben.

Goede service, goed product

Super mooie boom ontvangen voor de verjaardag van mijn moeder. De bezorger kwam wat later door pech aan de weg, maar werden keurig persoonlijk gebeld over het feit dat het iets later werd. De boom ziet er goed uit en de prijs was in vergelijking met andere aanbieders goed! Een degelijke boom, voor een goede prijs, met een fijne service!

Lakemondsestraat 32

4043jd Opheusden