Goede service, goede kwaliteit, goede prijs!

Handige website waarmee je gemakkelijk de boom kan uitzoeken die bij je past. Fijne service, het gemak waarmee een bezorgafspraak verzet kon worden, waardeerde ik zeer. Prijzen zijn heel interessant, ook heel transparant, geen extra bijkomende kosten. Hele vriendelijke bezorger!

Helemaal prima

Snelle verzending en netjes achtergelaten op de afgesproken plaats. De boom ziet er keurig uit!

Goeie prijs/kwaliteit verhouding

Zeer tevreden over de leibomen en vriendelijke gratis bezorging met duidelijke aanwijzingen hoe te planten

Alles volgens afspraak. Vriendelijke bezorger. Mooie bomen. Goede kwaliteit/prijsverhouding.

Blij!

Heel fijn geholpen en mooie bomen! Wij zijn blij!

Top geregeld

Makkelijk te bestellen, snelle reactie en er wordt mee gedacht. Omdat het voor een verjaardag was, werd er rekening gehouden met de ledag qua leverenig

Prima bomen. Snelle levering

Duidelijke omschrijving op de website wat je nodig bent. En bij aflevering een mooie duidelijke plant instructie

Goede prijs/kwaliteit

Bestelling ging vlekkeloos, bezorging was snel, boom ziet er gezond uit, alhoewel het winter is en er geen blad aanzit.

Blij met de prachtige bomen en de super service.

Een zeer aardige bezorger en ondanks dat ik me niet precies aan het tijdsvak had gehouden was het totaal geen probleem en wachtte meneer op mij. Per abuis de verkeerde bomen besteld maar na een zeer vriendelijk contact tot een prima oplossing gekomen. Zeer tevreden!

excellente service, mooie bomen voor de scherpste prijs!

De website is eenvoudig en helder. Mooie producten. Bezorging verliep zeer plezierig, met een zeer vriendelijke jongen. Ouderwetse kwaliteit, ouderwets betaalbaar, ouderwetse prima service.

Nette service, en snelle levering

Mooie boom, op een correcte en nette manier geleverd. Aangezien we nog meer bomen in de toekomst nodig hebben zullen wij hier zeker weer bestellen!

Top..kan niet beter!!

Tot nu toe 1 van de prettigste online ervaringen . Een bijzonder heldere omschrijving van wat je kunt en mag verwachten Een prima functionerende en meedenkende contactpunt. Dit functioneert zoals je overal zou mogen verwachten . Ga zo door..en blijf trouw aan jullie concept

Verstrekt aanvullende informatie, snelle levering en vriendelijke chauffeur.

3 fruitbomen

Helaas stond vooraf niet aangegeven of het met/ zonder kluit geleverd zou worden. Tevens zaten er maar 5 ipv 6 nagels bij om het band vast te zetten

Alles netjes afgehandeld

De appelboom die ik besteld heb was als cadeau voor de verjaardag van mijn zoon bedoeld. De boom kwam keurig op de juiste dag en ook nadat ik het afleveringsadres gewijzigd had, werd dat netjes aangepast. Boompje ziet er prima uit, nu hopen dat we veel lekkere appels kunnen oogsten.

Gewoon goed

Makkelijk te bestellen, goede communicatie, vriendelijk personeel. Keurig op afgesproken tijd geleverd. Als we weer een boom willen kopen, zou ik hier graag terug komen.

Snel geleverd en super kwaliteit

Ik was op zoek naar een groenblijvende leiboom met stamhoogte van 1,50 meter. Bij de lokale kwekerijen kon ik dit niet vinden en konden ze het ook niet leveren. Ze deden wat lacherig over mijn vondst op bomenkopen.nl. Dat was vast een heel iel stammetje en kon niet veel voorstellen voor dat geld. Ik heb toch besteld en binnen 5 werkdagen stond de bezorger op de stoep met 3 hele mooie bomen! Het viel mee 1000% mee en de bomen zagen er precies uit zoals op de foto. Dit noem ik nou "waar voor je geld" krijgen! En dan werden ze ook nog gratis thuis bezorgd in Drenthe. Super bedankt, een volgende keer bestel ik hier zeker weer.

Zeer snelle levering! We waren niet thuis, ze hebben de bezorging in samenspraak netjes achter in onze tuin geleverd.

Perfecte service van A tot Z

Wederom een mooie boom ontvangen, snelle levering

Mijn eerste dakmispel 4 maanden geleden ontvangen.Zo tevreden dat ik er een tweede bij heb gekocht. Na overleg, de hoogte doorgegeven en hebben ze een bijpassende boom geleverd. Snelle levering en goed meegedacht.

Mooie boompjes, snelle en correcte service

Wij hadden enkele laurierboompjes besteld. We werden goed op de hoogte gehouden ten aanzien van de levering. Binnen een week kregen we mooie boompjes op een correcte wijze geleverd. Dit bedrijf is een echte aanrader !

snel en accuraat

De leiboom van de peer Verdi werd snel geleverd met de boompalen en een duidelijke plant-handleiding.Ook nog de Thornless Evergreen braam en de Jostabes. En er was goed rekening gehouden met de levertijd die ik als voorkeur had vermeld bij de opmerkingen. Ik ben heel tevreden en benieuwd hoe alles smaakt als er fruit aan komt.

Wat een service!

Snelle levering, goed verpakt en een mooie beschrijving voor het aanplanten en verzorgen.

Snelle vlotte levering van kwaliteitsplanten/bomen

Duidelijke site Goede prijzen Snelle levering + vlotte communicatie Tips/ advies voor het planten En nu wachten op het groeiseizoen om te zien of de boom/haag ook effectief groeit.

Prachtige boom, goede communicatie en duidelijke plant instructie en verzorging tips.

Lakemondsestraat 32

4043jd Opheusden