Super communicatie en mooie bomen

Bomenkopen.nl hield ons bijna dagelijks op de hoogte van de stand van zaken. Ook vragen van mijn kant werden meteen beantwoord.

Zeer correcte bezorging Leiboom was goed beschermt tegen beschadiging ingepakt Product heeft een zeer goede wortelkluit Een heel goed begin voor een mooie boom Ik heb er alle vertrouwen in

Wat een kwaliteit en wat een goede service. Zeer tevreden

Lei-laurier besteld; wat een top kwaliteit! Heel tevreden over. Bestelling verliep ook soepel. Werd meegedacht over leverdatum omdat we ze nog graag in onze vakantie geleverd wilde hebben om ze direct te kunnen planten. We waren wat aan de late kant met bestellen maar ze hebben hun best gedaan en het is gelukt! Wij zijn erg tevreden. Een volgende keer bestellen we zeker hier weer onze bomen!!

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak geleverd, zeer tevreden. Ook de bezorger was vriendelijk. Zeker aan te bevelen

Overzichtelijke site, goed geadviseerd via app en vriendelijk en keurig bezorgd. Top

Ruime keuze en prima communicatie

Wel jammer dat er een tak was afgebroken met transport en dat er eigenlijk niet op in werd gegaan.

Helemaal top

LeiBoom geleverd, al met grote takken tot aan de bovenkant van de bamboestokken. Mooi vol en dan on het voorjaar/ de zomer hopelijk wat uitlopers erbij. De afmetingen kloppen precies. Goede beschrijving erbij wat te doen met de boom. Heel tevreden

een boom van een service!

Online een appelboom besteld en direct bevestiging en datum van levering ontvangen. Op de dag van levering kreeg ik bericht dat de vrachtwagen waarop mijn boom werd vervoerd, was aangereden op de snelweg. De levering kon dus niet doorgaan, maar vond de volgende dag plaats met een keurig plantadvies erbij. Nu is het wachten op de appeltjes voor de dorst!

Conform planning en continu op de hoogte gehouden over voortgang.

Super service

Helaas kon 1e lever moment niet doorgaan i.v.m. ongelukje vrachtauto. Netjes afgebeld en volgende dag alsnog ruim binnen de afgesproken tijd geleverd. Erg vriendelijke mensen. Bomen zien er ook keurig uit. We zijn er blij mee. Dank

Top!!

Eindelijk ging ik mijn gewenste bloesemboom bestellen. De keuze kwam uit bij Bomenkopen.nl. Absoluut geen spijt van. Fijne klantenservice (ik had wat vragen over hoeveel ruimte een boom moet hebben) en mega snel en goed geleverd. Helemaal top dus!

Kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Snelle levering, mooie kwaliteit bomen en snel antwoord bij vragen.

2 leibomen besteld met toebehoren.zo snel geleverd en netjes neergelegd. Ook het kontakt was super en reageerde meteen. Bij elkaar een geweldig bedrijf en zeker niet duur

Hele fijne deskundige en persoonlijke service

Wij hebben al meerdere keren onze beukenhaag besteld met nu 3 mooie bogen. Je krijgt een persoonlijke en deskundige service. Erg fijn!

Super!!

Goed en snel geleverd, en voorzien van goed advies. Volgende keer zeker weer.

Supersnelle en correcte levering

Op zondag 2 leiperen (wortelgoed) besteld en op dinsdagochtend al geleverd. Goede informatie over de orderverwerking EN met de persoonlijke boodschap zoals opgegeven! Gewoon hartstikke tevreden, ervan uitgaande dat de boompjes goed aanslaan.

Overzichtelijke site, snel geleverd!

Duidelijke info op de website, bomen besteld en binnen 2 dagen al geleverd, vriendelijke man bij levering, niks op aan te merken, wij zullen hier vaker bestellen :-)

Snelle levering goede kwaliteit en goede communicatie betreffende levering en verzorging.

Overzichtelijke site. Levering was snel. Communicatie met betrekking tot levering was prima. Er werd een duidelijk advies verstrekt met betrekking tot het planten.

goede levering, foute label?

Een goed overzicht van de aangeboden planten. Snelle correcte bezorging, i.h.v. meer aandacht geven aan juiste en voldoende etiketten. Zorgde voor verwarring.

Snel bereikbaar en zelfs naar een klein geschil kijkt men serieus

Snelle levering Goede service

top bedrijf

goede uitleg en service. Nette bezorging en op tijd.

Vlotte levering, per mail goed op de hoogte gehouden en de boom is prachtig!

Keurig afgeleverd met een duidelijke beschrijving hoe te poten

Mijn eerste bestelling bij Bomenkopen.nl en tot grote tevredenheid. Prachtige appelboom met hopelijk een mooie oogst. Meteen op zijn plek gezet met de bomen paal. Op de afgesproken tijd bezorgd wat netjes van tevoren werd aangegeven. Vriendelijke bezorger die alles netjes bij de buurdeur heeft neergezet. Voor herhaling vatbaar!

Girlpower!

Echt zo leuk geholpen, goed advies, stipte levering! Fantastische prijzen, prachtige bomen geleverd gekregen! Dames bedankt en natuurlijk ook de chauffeur!!!!

Lakemondsestraat 32

4043jd Opheusden