Zeer goed bedrijf

Ze hebben alles netjes geleverd. En alles netjes voor elkaar.

Snel, goed en compleet geleverd.

Hoewel ik nog geen ervaring had met 'Bomen kopen', ben ik heel tevreden over hen.

Geweldgie Services

Eerder al onze prachtige leibomen hier besteld waardoor we weer terug kwamen bij bomenkopen.nl De levering ging snel en ondanks dat we niet thuis waren hebben ze het zonder moeite voor ons in de tuin neergelegd. Hartelijk dank!

Makkelijk en netjes

Ik had nog wat extra nfo nodig…..was geen probleem en zo werd ik geadviseerd wat vij mijn situatie past. TOPPIE… fijne feestdagen Gr Harold

Snelle levering, prettige service en mooie boom

Inmiddels een paar keer een boom besteld en steeds een prima boom met mooie kluit en kroon ontvangen. Ook als je vragen hebt staat het team van bomenkopen klaar waarbij ze je voorzien van een duidelijk en snel antwoord. Als laatste een amberboom besteld en geplant en ik kijk al uit naar het aankomende groeiseizoen.

Zoals Bomen Kopen aangeeft op haar website, zo is het ook, duidelijk en helder!

Van het eerste contact tot bezorging was erg correct en netjes. Goede service én instructies!

Mooie grote boom op tijd volgens de afspraak op juiste plek afgeleverd.

Geheel volgens afspraak een prachtige grote Willamspeer geleverd + service (plantinsructie + zakje grond, waarin helaas wel veen zat)

Zoals overlegd is tijdens mijn afwezigheid alles netjes langs de oprit geplaatst, dankjewel.

Elke keer weer geweldige service

Van bestelling tot levering is bomenkopen een fijn bedrijf! Ook als er vragen zijn, of problemen, is de klant koning. En alle bomen doen het ook nog eens goed!

Zeer goed en snel gehandeld

Bomen zijn snel geleverd en voldoen aan de verwachting. En dat tegen een goede prijs

Goede communicatie en snelle levering

Goede communicatie en snel geleverd

Snelke actie. Perfect geholpen. Mooie bomen.

Ik wilde de bomen op een bepaald moment en zei dat ik ze daarom wel zou komen halen. Was niet nodig. Ze kwamen ze gratis brengen op de afgesproken tijd/dag. Erg prettig bedrijf. Aankomende lente zitten we onder de bloeiende appelbomen.

Super service

Ik wilde al een tijdje een Magnolia Susan kopen. Helaas was deze niet op voorraad. Via WhatsApp de vraag wanneer de boom leverbaar was: over een paar weken. Eenmaal op voorraad kreeg ik netjes een berichtje dat ik mijn boom kon bestellen. Volgende dag netjes bezorgd, echt top! Gewoon een 10.

Top levering

Zeer goede levering van de bestelling. Maken waar wat ze vertellen. Zeer tevreden.

Mooie boom en met grond geleverd , hopenlijk een goede bestuiver.

Boom op afgesproken tijd geleverd en is van goede kwaliteit .Deze boom speciaal besteld voor bestuiving van mijn goudrenet en groninger kroon, hopenlijk komen komend jaar veel appels Groet Jan

Alles netjes gergegeld

Alles was netjes geregeld, werd snel geleverd. En zelfs een zakje aarde erbij met een goede omschrijving hoe de bomen te planten.

Vlotte service, mooie kaliteit bomen.

3 dagen na bestellen bezorgd. Mooie kealiteit bomen.

Alles prima

goede kwaliteit...tijdige levering... vriendelijke chauffeur

Perfect geregeld

Perfect en precies op vermelde tijd thuis afgeleverd. Mooie boom. Prettig contact en goede instructie. Hopelijk gaat de boom het goed doen. Enigste min puntje dat rek op de boom beetje scheef staat.

Wortels waren beschadigd bij aflevering

op zich was levering op tijd en conform afspraak. alleen bleek er (na vertrek van de bezorger) een scheur in de hoofdwortel te zitten, ik heb de boom (sentinel) toch maar geplant maar ben benieuwd of hij goed aanslaat.

Super snelle levering

Onze bomen werden al binnen twee dagen, netjes bezorgd. Bomen zien er goed uit. Fijne uitleg erbij inclusief een warme muts.

Top product.

Mooi en goede boom. Snelle levering, en een duidelijke beschrijving/ plant advies. Zou jullie zeker bij anderen aanbevelen.

Iedereen gelukkig en tevreden

Kennissen uit Limburg een kerstcadeau, leiboom Elstar, laten bezorgen… Kennissen waren zeer aangedaan en ontroerd omdat dit aan hun jeugd deed denken… Dit cadeau is geen prullaria, maar tevens een geschenk, niet alleen voor de kennissen zelf, maar ook voor het leven in hun tuin! Daar gaan we voor… tóch?

Snelle levering van bomen van goede kwaliteit

Mooie bomen, vriendelijke chauffeur

keurige aflevering en goed verpakt

m

Lakemondsestraat 32