Onverwacht snel, heel goed en vriendelijk geholpen
Ik zocht een nieuwe witte berkenboom en de beste aanbieding vond ik bij Bomenkopen, met name ook vanwege de gratis thuisbezorging en de optie van betalen na levering. Ik vroeg mij alleen af, of het voor Bomenkopen wel uit zou kunnen om helemaal vanuit de Betuwe naar mij toe te rijden. Ik had zo half en half verwacht dat ik iets terug zou gaan horen van sorry meneer maar daar kunnen wij niet aan beginnen voor één boom. Maar nee, de boom kon twee dagen later al worden bezorgd, netjes met een tijdslot van aflevering. We hebben netjes per e-mail over opties kunnen communiceren. Precies zoals afgesproken stond de vrachtauto van Bomenkopen voor mijn deur en werd mijn boom netjes afgeleverd en achter het huis gebracht door hun vriendelijke en duidelijk servicegerichte chauffeur. Een geschenktasje met handleiding voor het aanplanten en een puzzelboekje 'Voor onder de boom' maakten de ervaring compleet. Ik was gewoon verrast. Mogelijk heb ik op enige termijn een paar nieuwe bolacacia's nodig, nou dan weet ik al waar ik naartoe ga! Chapeau Bomenkopen, ga zo door. Het enige minpuntje voor mij is dat ik op de website zie dat jullie helaas meeliften op het CO2-doemverhaal, maar goed, dat is mijn afkeer van narratieven. Een boom is gewoon een heel mooi en essentieel onderdeel van moeder natuur en dat is genoeg reden (mijn idee).