Van uitkiezen tot levering simpel en goed

Via de website 3 leibomen uitgezocht om wat meer privacy te creëren in de tuin. Ruime keuze in hoogte en breedte en makkelijk te vinden. Besteld, nog een herinnering dat we de potgrond en palen konden bijbestellen. Binnen paar dagen keurig op aangegeven tijd geleverd.

Super!!!!

Wat een fijn bedrijf is dit. Prettige contacten met de telefonistes en duidelijke instructies. Goede leveringsvoorwaarden. Prima kwaliteit. Chauffeur was heel vriendelijk en hielp mee om de spullen op de juiste plaats af te leveren. Wij wonen boven op een appartementencomplex. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is zeer aantrekkelijk. M.a.w. SUPER!!!!!!!

Een prachtig boompje en goede service

Makkelijk online te bestellen, goede service. De bestelling is snel en goed afgeleverd. We hebben een leifruitboompje besteld en het boompje dat we hebben gekregen is echt heel mooi. We zijn er heel erg blij mee

hoog

Twee keer leifruit besteld, halfstam. De ene was nogal hoog, wat we van een halfstam niet verwacht hadden. Ze staan naast elkaar, maar dat is een gek gezicht, doordat die ene nogal wat hoger is. Verdedr een snelle en goede gratis levering

helemaal prima

Goede kwaliteit/ prijs. snel geleverd.

Geweldige service. Levering zoals afgesproken.

Geweldige mooie bomen

De bomen werden keurig en netjes geleverd door een heel vriendelijke man. Echt een aanrader om bomen te bestellen bij bomenkopen.

Snelle reacties, goede kwaliteit, fijne bezorging

Mijn ervaring is heel goed. Op vragen wordt snel gereageerd en de bestelling liep soepel. Ook de bezorging ging perfect. Aanrader!

2 prachtige Portugese lei laurieren gekocht. Zo twijfelachtig als ik ben kon ik na overleg en het juiste advies de eerder geplaatste bestelling annuleren en een nieuwe bestelling plaatsen. De volgende dag werden de prachtige bomen al bezorgd. Kortom goed bereikbaar voor advies en flexibel met de bestelling

De boom werd snel geleverd, inclusief instructies voor het planten. De boom is geplant en nu afwachten of ie aan gaat slaan, maar ik heb er alle vertrouwen in.

Helemaal top!

Duidelijke communicatie en fijne behulpzame bezorger. Zou weer bij jullie bestellen. Dank u wel Groetjes Linda

Makkelijk te bestellen en levering snel & vriendelijk

De gewenste bomen waren online snel en makkelijk te bestellen, betaling verliep soepel en de levering snel en de chausffeur uiterst vriendelijk.

Cijfer 10 uitstekend!

Soms kom je een bedrijf tegen waar alles is zoals je dat zou willen! Een fijne, overzichtelijke en informatieve website, vriendelijke prijzen en dito personeel. Goed bereikbaar voor advies per telefoon en whatsapp. De bomen worden snel en gratis bezorgd door een vriendelijke bezorger. Wordt je blij van!

Uitstekende levering!

Vanaf het bestellen tot en met de levering super gegaan. Mooie kwaliteit geleverd gekregen!

mooie boom en supergoede service!

Mooie boom en goede plantinstructies. En wat een verademing dat je kan mailen en ook nog snel reactie krijgt; top!

Super snel en hele goede service

Duidelijke en snelle communicatie. Mooie bomen geleverd. Precies zoals verwacht. Ook de aflevering was top. En duidelijke uitleg meegeleverd.

Uitgebreide info, stipte levering en mooie kwaliteit!

Fijne website met heldere omschrijving. Veel soorten bomen en ook prima keuzemogelijkheden. Bestellen gaat simpel, en levering met duidelijke tijdsplanning. Ook personeel op vrachtwagen vriendelijk en bij leveren bomen goede uitleg. Handleiding is duidelijk. Kortom ik heb het al verder verteld! Groet Dick

Betrouwbaar en duidelijk

Biologische tuinaarde werd goed en op tijd afgeleverd.

Goede service, snel bezorgd

De website biedt goede informatie. Het boompje was binnen enkele dagen bezorgd en zag er goed uit. Heel tevreden!

Suoer

Prima advies, nette prijs, chauffeur vriendelijk en zeer behulpzaam. Levering volgens afspraak, klinkt bijna te mooi om waar te zijn.

Prijs - kwaliteit top

3 knotwilgen (Salix Alba) gekocht. Mooie bomen voor een goede prijs.

Was een beetje sceptisch van wat mag ik verwachten, maar dat was niet nodig achteraf. Perfecte boompjes geleverd gekregen ( 3 stuks prumus op stam van 1.80 hoog en een scherm van 1.50br. X 1.20h ) Netjes afgeleverd incl. Handleiding voor het plaatsen van de boompjes. Bedankt nogmaals.

Prachtige Bonte Wingerd – Een echte blikvanger!

Onlangs heb ik de Bonte Wingerd aangeschaft, samen met een aanplantpakket, en ik ben tot nu toe erg tevreden! De plant werd in uitstekende staat geleverd en zag er gezond en sterk uit. Het aanplantpakket was een mooie toevoeging, waardoor ik zeker weet dat de Wingerd de beste start krijgt in mijn tuin. Hoewel ik natuurlijk nog moet afwachten hoe hij zich verder zal ontwikkelen, heb ik er alle vertrouwen in dat deze klimplant een prachtige aanwinst wordt. Ik kijk uit naar de kleurrijke bladeren en het mooie groei-effect langs mijn gevel! Tot nu toe een zeer positieve ervaring – ik kan niet wachten om te zien hoe hij zich verder ontplooit!

Geweldig service! Zeer klantvriendelijk

Super snelle communicatie en bezorging.

Snel en goed

Snelle levering, mooie producten!

Lakemondsestraat 32

4043jd Opheusden