Snelle service en een leuk, persoonlijk berichtje erbij.

Snelle en correcte levering, en een persoonlijke boodschap erbij maakt het helemaal af! Heel tevreden! Merci!

Goed & snel

Goede & snelle levering met een leuk persoonlijk briefje erbij!

top

alles werd super snel geleverd, met een leuke persoonlijk geschreven berichtje

Super vriendelijk en behulpzaam bij online vragen.

De chat die er gebruikt wordt tijdens het online shoppen is heel handig ,je krijgt vrij snel een antwoord op je vraag en het antwoord is duidelijk. Vooral het persoonlijk geschreven berichtje op de factuur die bij de zending zit is super!

Goede service, mooi artikel!

Heel leuk om een briefje met een snoepje te vinden bij de trui. Voelt echt als een cadeautje. Mooie kwaliteit van het product ook. Blij mee!

Goede site, snelle levering

Ik vond op de site precies wat ik wilde

Als goed

Perfecte service.

Via internet een surfplank besteld.

Vlotte levering van mooi product

Mijn bestelling is snel verwerkt en bezorgd. Zelfs nog een handgeschreven groet op de pakbon (erg leuk!) Het artikel (surfponcho) is erg mooi van kwaliteit.

Snelle reactie bij bestelprobleempje, oplossing met humor, topwinkel!

Foutmelding op de site werd supersnel opgelost nadat ik melding maakte, producten waren volgende dag al in huis. Topadvies bij een eerder gekocht surfboard en wetsuit: voor surfgear moet je bij Hart zijn!!

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken

Toppers

Gewoon goede service en vriendelijk

Tof de persoonlijke noot op de pakbon

Verwachting overtroffen door de persoonlijke notitie + het snoepje.

Surfboards gekocht via webshop + telefonisch contact. Vriendelijk en ondanks de black-friday-drukte nog redelijk vlot. Bezorgservice beetje irritant, op de dag zelf werd vemeld dat ze tussen 8 en 18 zouden komen. Maar daar kan de surfshop denk verder niets aan doen dus toch een 10 als beoordeling. Mooie planken trouwens

Snelle bezorging met een personal touch

Zeer tevreden.

De bezorging was snel binnen en er zat een leuk persoonlijk briefje bij

Super geregeld, persoonlijke noot erg leuk. Zeer attent de verzendkosten teruggestort. Fijn cadeau idee op deze wijze. Geweldige service!

Toplevering

Artikel snel binnen + een snoepje aan de factuur geplakt! Wat een service!

Helemaal toppie

Snel bezorgd, leuke truien en hoodies te vinden op deze site en een lief berichtje gekregen bij het pakketje. Ik zal deze site zeker aanbevelen!

Perfect! Snel, correct en super vriendelijk!

Snel, netjes en persoonlijk

Eerst chat contact gehad. Dit gaf snel de juiste informatie. Na bestelling super snelle levering. Persoonlijke tekst en het pak was precies goed. Ik had niet anders verwacht van de shop aangezien de surfschool ook super service levert.

Snel en goed

Super snel mijn bestelling binnen met een persoonlijk geschreven kaart. Top

Goed geholpen en een persoonlijke touch bij de bezorging.

Vissershavenweg 55

2583DL Den haag