Goede inpak manier

Bestelling is goed ingepakt opgestuurd

Kraamcadeautje erg leuk verpakt in tasjes met nog een kleine speen eraan. Erg verrast!

Besteld en de volgende dag geleverd

Leuke cadeauwinkel. Het werd keurig verpakt en er is een mogelijkheid om een persoonlijke boodschap aan de ontvanger toe te voegen. Cadeau werd met enthousiasme ontvangen.

Snelle service en blije ontvanger van het kado!

Snelle service en blije ontvanger van het kado: "Is helemaal onze smaak". Dat maakt mij een tevreden klant van babykadowinkel.

UIT-STE-KEND!

Ik vind de badjas die ik heb ontvangen super mooi! Hij was leuk in een verpakkingkje! Zeer tevreden!!

Hoe makkelijk en snel alles ging

Goed en snel geregeld

Buren waren zeer tevreden met het cadeau..

De kwaliteit is super en de informatievoorziening omtrent de levering is goed

Goede service, geweldige kwaliteit!

Kado besteld voor familie. Op hun adres af laten leveren. Superleuk kaartje erbij. Wat waren ze blij met hun kado! Kwaliteit van de baddoek uitstekend en zachte knuffel en dan ook nog met de naam van de pasgeborene. Snelle levering, prima geregeld. En dat in deze coronatijd, best druk online. Dankjewel!

Besteld en dag erna al in de bus Zonder enig fout of probleem . Bedankt

Snel, super leuk !

Een badjasje besteld met naam. Super leuk bedrukt. Fijne stof en super snel ontvangen.

Mooie producten en snelle levering

Product is van uitstekende kwaliteit en de levering was zeer snel.

Top sevice

Top! Geen andere woorden voor. Zelfs als je mail adres niet klopt wordt er geschakeld! Helemaal dikke prima! Aanrader!

Keurig op de hoogte gehouden. Van bestelling tot aflevering. Een goede keuze om hier een cadeautje te bestellen en bij de gelukkige ouders te laten bezorgen.

Ik zou bijna zelf weer een baby nemen

Perfect geregeld nogmaals bedankt ook voor de snelle levering. Richard (60 jaar)

Heel mooi

Heel mooi en echt keurig gevorduurd! Ontvanger was heel enthousiast!

Snel en goed!

Heel mooi, en sneller geleverd dan verwacht.

Het kado zag er goed uit heel mooi ingepakt zelf niks er aan hoeven te doen

Ben zeer tevreden

Geweldig!

Voor mijn moeder een bijzonder leuk kado besteld voor haar achterkleindochter. Snelle correcte afhandeling en geheel volgens de doorgegeven wensen. Proficiat met uw bedrijf en veel succes in de toekomst!

Prima service en snelle levering!

fijne duidelijke site!

Prima webshop

Goede duidelijke site, leuke producten en snelle levering.

Fantastisch cliënt service

Super, snel en uitstekend geregeld!

Mooi en kwalitatief goed product. Snel geregeld en verstuurd. Leuk ingepakt.

Snelle en goede levering

Makkelijk te bestellen, snelle en goede producten geleverd.

Vleermuisstraat 65

7559BV Hengelo