Perfect.!

Nu al een aantal keer aardappelen besteld,en elke bestelling is van een hoge kwaliteit. Werkelijk alles is perfect verzorgd, zowel de verpakking als ook de levering. En er gaat niks boven echte Hollandse aardappelen.

Prima verzorgd en de hele winter voorzien van een smakelijke aardappel

Zeer tevreden over alle leveringen. Jammer dat de biologische gember uit assortiment is. Al ben ik niet zo blij met het feit dat dit allemaal apart wordt bezorgd , stemt het mij positief dat ik bijna rechtstreeks bij de bron koop en daarmee de supermarkten kan omzeilen. Tenslotte verdienen alle boeren in deze huidige tijd al onze steun !

Snelle goede bezorging

Snelle bezorging keurig verpakt

Voortrefelijk

Keurig verpakt snel bezorgd

Gewoon top

Prima kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Top bedrijf

Wij hebben al verschillende keren aardappels en uien besteld. Telkens weer snelle bezorging en prima verpakt in stevige dozen. En bovendien heerlijke aardappelen. Dit bedrijf is een echte aanrader.

Super service

Alles was perfect goede verpakking en die kikkererwten super lekker. Bedankt

Bestelling wordt snel geleverd en aardappelen en andere bestellingen zijn prima!

Goede kwaliteit aardappelen en vlot geleverd na bestelling

Alles snel en makkelijk geregeld

Fijne keus in aardappelen en ook goeie aardappelen. Makkelijk te bestellen en snel bezorgd.

Uitstekende en gebreide keuze van aardappelen, snel geleverd.

De aardappelen werden altijd snel gebracht

Goed genoeg

Goed genoeg

altijd correct en snel geleverd

Met goede kwaliteit

6f7g7g7y

Lyfut77guguh8

Snel en compleet geleverd

Alles compleet en zeer snel in huis. Ook de stoofpeertjes hebben de reis goed doorstaan en waren heerlijk in de yoghurt. De kikkererwten en de spliterwten hebben we ook al geproefd en die waren uitstekend. De bruine bonen proberen we later maar die zien er in ieder geval goed uit.

Goede prijs kwaliteiten Uitstekende service,snelle levering.

Snelle levering en goed product

De levering was ontzettend snel. Fijn om als stedeling een ruime keuze te hebben, die ik niet in de supermarkt vind. Ook de producten zijn goed en fijn dat ze in apare netjes komen met naamkaartje en instructie daarbij. Ik bestel zeker vaker en heb dat ook aan anderen aangeraden

Goede en snelle levering, maar vooral kwaliteitsvolle aardappelen.

Goede en snelle levering, maar vooral kwaliteitsvolle aardappelen. Ook naar Belgiƫ goede levering.

Altijd netjes bezorgd door vriendelijke mensen.

Snel bezorgd en heerlijk aardappels

Als ik vrijdag een order plaats staan zaterdag de aardappels voor de deur. De aardappels zijn niet goedkoop maar alles is duur tegenwoordig.Maar ze zijn beter dan de aardappels in de supermarkten.Dus lekker bestellen want de aardappels zijn heerlijk.

uitsekende sevice en goede kwaliteit.binnen een dag in huis.

geen negatieve ervaringen mee.

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen