Vandaag nestelen, morgen een schaal overheerlijke patatjes van de Agria aardappeltjes

Goede producten

Ik bestel nu al regelmatig mijn aardappelen en stoofperen en de kwaliteit is gewoon goed. Ook de keuze uit verschillende rassen vind ik fijn. De aardappelen worden geteeld in Nederland. Ik ben zeer tevreden.

Koop al jaren bij dit bedrijf . Nooit een miskoop gegad . Knoflook en aard. zijn een aanrader . De potters zijn heerlijke bakaard. met schil . Veel familieleden kopen ook hun aard. uien ect hier

Goede service mooi product

Klasse aardappel

Zoek je klasse aardappelen dan moet je bij aardappellenbezorgen.nl zijn. Ze worden supersnel geleverd en zijn van grote klasse

goede kwaliteit tegen een goede prijs

ik kan niet anders dan positief zijn over mijn bestellingen

Heerlijke frietaardappelen

Ik heb nu een aantal keer frietaardappelen besteld en ze worden niet alleen snel bezorgd maar ze zijn ook echt heerlijk.

Heerlijke aardappelen

Duidelijke communicatie en snel geleverd.

Snelle levering, goed product

Snelle levering en goede kwaliteit produkten

Ben blij met mijn voorraad blackbeans, bio chickpeas, blackbeans, kidneybeans en mijn zoete aardappelen Echt een aanrader Prijs en kwaliteit zijn uitstekend ;-)

Altijd goed tot nu toe

Niks op aan te merken

Goede verse groenten

Prijs/kwaliteit is top, hopelijk gaan jullie meer groenten en fruit toevoegen aan jullie assortiment.

Goede informatie op de website en snelle levering

Goede informatie op de website en snelle levering

Lekkere aardappel

Goede bezorging en netjes verpakt. Helaas zaten er deze keer behoorlijk wat slechte aardappels in. Bij sommige dient meer dan de helft weggesneden tw worden.

Eenvoudig bestellen en keurig afgeleverd

Eenvoudig bestellen en keurig afgeleverd

Prima service en product. Veel meer is er niet

snel, goed product en service

gewoon goed

Uitstekende webshop voor goede kwaliteit peulvruchten

Zeer fijne webshop. Heb peulvruchten besteld bij Aardappelenbezorgen.nl. Kwaliteit van de bonen en linzen zijn zeer goed en de verzending snel en goed verpakt. Zeker aan te raden.

Wat leveren betreft zou ik een 10 geven

Wat leveren betreft zou ik een 10 geven , de kwaliteit van de aardappelen van 2023 was wat minder dan voorgaande jaren, maar daar kan aardappelbezorger zelfs niets aan verhelpen ,hopelijk wordt 2024 een beter aardappeljaar .

Fijn bedrijf!!

Heerlijke aardappelen, snel en keurig verpakt aan huis bezorgd. Zeer tevreden!

Prima aardappelen

Verhuisd van Ridderkerk, waar ik de aardappels op de markt kocht, naar Rockanje. Nu besteld via de website en keurig verpakt en snel de zending ontvangen.

top aardapelen altijd goed

top aardapelen