Snel geleverd met uitstekende kwaliteit.

Snel geleverd met uitstekende kwaliteit.

zeer goede aflevering

lekkere aardappel

Kwalitatief goede producten

Altijd een goede service. Heerlijke aardappelen. Misschien een idee om terugkerende klanten te belonen.

Top geleverd

Super vers, netjes verpakt! En Snel geleverd! Een aanrader!

Topproducten en snelle levering

Uitstekende kwaliteit van aardappels en andere producten. Altijd snel in huis.

Geweldig goede service goede kwaliteit

Prima peulvruchten

Ik heb verschillende peulvruchten besteld en kreeg deze snel en netjes binnen. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Snelle bezorging en goede verse artikelen

Prima producten snelle levering

Was een 10 geweest als er niet een rotte sinaasappel bij zat. Bonnen zijn van goede kwaliteit.

Geweldig en producten altijd top

Goede service en op afgesproken tijd bezorgd

Altijd weer lekker en goede kwaliteit

We eten bijna geen aardappelen, maar als we dan een keertje gebakken aardappeltjes lusten of een ouderwets stamppotje: dan bestellen we ze hier: altijd top!

zeer goed

prima aardappels en snel geleverd.

Goede aardappelen en heerlijk thuisbezorgd

Wat is er nu fijner om heerlijke aardappels te bestellen en deze dan ook nog bezorgd te krijgen niet slepen zak aardappelen van 10 kg! Nou zoek dan niet langer maar bestel je aardappelen dan bij aardappelenbezorgd.nl en niet alleen aardappels maar ook diverse andere producten. Mark de Jong

Snelle levering en heerlijke aardappelen

Snelle levering en heerlijke aardappelen Menoppers potertjes besteld om te koken (en dag erna op te bakken), en grote voor de patatten. Beide heerlijk!

Snelle levering en uitstekende producten/kwaliteit

Kwaliteit van de markt, gemak de supermarkt

Ik kies voor kwaliteit. De grote uien en Menopper aardappelen zijn top.

Top potatoes!

Super produkten. Snel. Mooi verpakt!

Deze aardappelen zijn echt van de hoogste kwaliteit. Wij hebben nu reeds 3x aardappelen besteld, en ze zien er altijd mooi en schoon uit. Ook de smaak sensatie is van een top restaurant. 1000x beter dan de aardappelen die je in de supermarkt koopt.

Aardappelen top, snelle levering ,en uitstekend en netjes verpakt.

prima aardappels

snelle levering en de aardappels zijn mooi groot en lekker van smaak.

Verkeerde aardappelen gekregen

Tijdens het mailen om het probleem op te lossen wegens de verkeerde aardappelen te hebben ontvangen werd ik door de medewerkers geblokkeerd. Ik kon geen contact meer opnemen. Schofterig gewoon het ging hier wel om 15 kilo aardappelen.

Prima producten

Prima bedrijf