Goed bedrijf.

Goed bedrijf. Alles wordt uitstekend verpakt en op tijd geleverd. Ook gratis levering bij een relatief laag inkoopbedrag, 20 euro. Producten zijn kwalitatief op een hoogwaardige niveau.

Was netjes op tijd Geleverd

Snelle levering, producten supervers.

Goede gezonde producten snel geleverd.

Goed geholpen snelle levering

Prima producten en snelle bezorging

Een bedrijf die de juiste producten aanbiedt tegen redelijke prijzen. Snelle bezorging en goede verpakking.

Goede kwaliteit

Uitstekende kwaliteit

Mooie producten. Snelle en nette verzending

Lekker

Goede aardappelen. Heerlijk! De rest wat ik besteld heb is ook goed. Wordt aan de deur geleverd dus wat wil je nog meer

Perfecte bezorging maar Nicola is bloemig

Ik heb Nicola besteld omdat dit in het verleden een heerlijke vastkoker was. Helaas zag ik deze alleen nog maar bij aardappelenbezorgen. Tot spijt hij is niet meer vastkokend en heeft in mijn beleving geen smaak meer door dit bloemige.

vertrouwd en goed

Netjes zoals voorheen en goede producten

Altijd goed

Ik ben een wederkerende klant, en dat is niet voor niets. Altijd keurige bezorging, lekker vlot ook. In een goede stevige doos, zodat de producten prima zijn bij aankomst.

Heerlijke aardappelen

Gemakkelijk te bestellen door een groot assortiment, en te laten bezorgen. Geen gesleep met zware zakken, je eigen soort aardappelen in groot verpakking.

Bestellen gaat makkelijk, bezorging is goed en snel zeer tevreden

goede kwaliteit en snel geleverd

duidelijke site en snel besteld en afgerekend netjes een mail met de bezorging details

Bijzonder lekkere aardappelen! :)

Wij kopen nu al weer een aantal jaren hier onze aardappelen, knoflook en uien (en soms wat groentes). Dat deze aardappelen allemaal zeer goed van kwaliteit (en van zeer goede smaak) zijn. Zou inmiddels alom bekend moeten zijn. Geen stuiterballen zoals je in de supermarkt koopt. Nee, echte harde aardappelen die veel smaak en ook nog een lekkere geur hebben tijdens het koken. Wij worden ook vaak weer verrast met aardappelrassen die wij nooit eerder gegeten hebben. Vorig jaar de "Meerlanders", die super lekker waren. Dit seizoen hebben we de "BON(T)EVENTURA" al uitgeprobeerd. Alweer een bijzondere aardappel die heel erg lekker is. Dat de schil 2 kleuren heeft is wel grappig om te zien. Maar de smaak is het allerbelangrijkst en die is bijzonder lekker. De uien die ze verkopen zijn ook altijd gewoon keihard en je ogen gaan tranen als je ze snijd. Dan gebeurt bij die slappe smaakloze supermarkt uien allang niet meer. Aardappelenbezorgen.nl is een echte aanrader als je weer eens wilt proeven hoe aardappelen echt behoren te smaken. Je zult nooit meer naar de supermarkt gaan voor je aardappelen en uien! Prijzen zijn meer dan redelijk! Vanaf €20 gratis thuisbezorgd. Je hoeft dus ook niet meer te sjouwen.. :) :)

Netjes.afgeleved

zeer goede kwaliteit en snelle levering

Aardappels van zeer goede kwaliteit! Zo vind je ze niet in de supermarkt. Ik heb ook verschillende soorten gedroogde bonen, erwten en linzen besteld. Ook die zien er allemaal top uit en zijn allemaal superlekker. Topkwaliteit voor een kleine prijs.

Goed snel duidelijk

Altijd goed snel duidelijk,en vooral lekker...

Prima kwaliteit

Alles is super afgehandeld

Fijne ervaring

Snelle bezorging en nu weer nieuwe oogst, heerlijk!

Topkwaliteit

De aardappels zijn heel leker. Snel gelevert.

Prima product

correcte bezorging

nvt

Fruit en aardappels zijn van goeie kwaliteit. En de mesjes gebruiken wij al jaren.

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen