Top bedrijf

Top, zoals altijd

Goede producten, wel aan de prijs

Bezorging uitstekend, wel was ik in de veronderstelling dat het dezelfde Kruijthofleverancier betrof van wie ik de aardappels koop op zaterdag in Zwijndrecht. Dat blijkt niet zo te zijn. Voorlopig blijf ik daar klant, maar ik sluit niet uit dat ik vaker een bestelling plaats. Hartelijke groet, Willy Korteweg

Zo van de boer, zo bij je thuis

Zeer tevreden ben ik over deze site, er is verschil in kwaliteit en verschil in prijs. Direct connect met de producent hier moeten we naartoe.

Mooi product en snel geleverd

Heerlijke aardappels!

Altijd heel zorgvuldig verpakt. Bedankt voor jullie harde werk, dat wij er van mogen genieten.

Prachtige verpakte aardappelen, bieten, peulvruchten, stevig verpakt in handzame dozen

Fijn dat er ook aardappelen, diverse fruitsoorten, peulvruchten, groenten, online besteld kunnen worden en vlug via Post.nl thuisbezorgd wordt

Snel, goed en goedkoop

Gedroogde bonen besteld. Keurig verpakt, snel verzonden en voordelig.

Top, snelle goede service

Aanrader, goede prijs kwaliteit, snelle levering!

Ruime keuze en snelle levering.

Komend uit Rotterdam en wonend in Limburg is de keuze hier aan lekkere aardappelen beperkt. Veelal zandaardappelen of zoals mijn vader dat noemde gladjekkers. Op deze site heb ik een ruime keuze en een snelle levering van heerlijke aardappelen tegen een redelijke prijs.

goed contact

Altijd goede kwaliteit, goede service. Ook op de markt zeer klantvriendelijk personeel.

Een van de zakken met mung bonen was stuk bij aankomst

Een van de zakken met mung bonen was stuk bij aankomst

Highly Recommended

The quality of the products is always excellent and also the customer service including fast shipping. They are the best!

prima service bij de verkoop.

De gekochte producten zijn voor eigen gebruik en zien er prima uit. Heb nog niet alles geconsumeerd dus kan over de kwaliteit nog geen oordeel geven. Wel is het jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij zit voor het weken en koken. Daarvoor dien je dan de computer weer te raadplegen. Handiger als dit bijgevoegd is.

Goede en snelle levering

Als ik bestel zijn ze na 1 of 2 dagen binnen. Eerst kreeg ik wel eens een mesje cadeau maar dat ter zijde

Super ervaring

Ik had een bestelling gedaan en door eigen onoplettendheid had ik iets uit mijn bestelling gegooid en iets verkeerds laten staan, wat niet de bedoeling was. Na contact via mail werd alles netjes gecorrigeerd.

Goede kwaliteit

Zowel op de producten als op de levering wordt goede kwaliteit toegepast

zeer goed

altijd precies op tijd, goederen goed verpakt. ben al effe klant.

De lekkerste aardappelen

De beste onlinewinkel

Gemakkelijk besteld en gemakkelijk betaald ook vlugge levering

zie hier onder.

zeer goede ervaringen met de producten van dit bedrijf.

Aardappelen zijn heerlijk smaakvol

Vlug geleverd, heerlijke smaak en betaalbaar

iedere keer weer uitstekend

zo als ik al zei ,altijd goed

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen