Goed en verwachte producten

De erwten en kapucijnen, bruine bonen en witte bonen zien er goed uit De kapucijnen zijn al gekookt en in weckflessen gedaan. Rest volgt over een paar dagen. In de weck of diepvriezer.

Vakkundige aanpak.

De aardappelen zijn van prima kwaliteit en worden de volgende dag in een stevige kartonnen doos in België geleverd door PostNL.

Goed verpakt goed produkt snel in huis

Lekker arias patat aardappelen gekocht goed verpakt heerlijk vers en de volgende dag thuis bezorgd heerlijk

Goed en snel

Goede producten en snelle levering. Ook prettige ervaring met telefonisch contact.

Prima aardappelen.

Makkelijk te bestellen. Redelijk geprijsd voor een goede aardappelen. Snelle levering.

Snelle bezorging en kwaliteit perfect

Voor ons als ouderen is het versturen van aardappels door Aardappelenbezorgen.nl een uitkomst. 10 kilo en netjes aan de deur geleverd, geweldig. Altijd heerlijke aardappels. Dank jullie wel mensen van aardappelenbezorgen.nl

Ben er zeer tevreden over

erwten zijn goed

lekker soepie

Mooie producten, goede service

Mooie producten, goede service

Veel keuze, lekker fruit, groente en aardappelen. Vooral de frietaardappelen zijn een aanrader. Zo groot krijg je ze niet in de reguliere winkels.

Snelke levering

Jammer dat er niet wordt gereageerd op de mail, Anders zeker 5 sterren waard.

De groentenman thuis

Geen gesjouw, op bestelling snel geleverd.

De lekkerste aardappelen om friet te maken

De levering is geweldig snel en de aardappel zijn echt heerlijk. Ik gebruik ze om friet te maken.

Tegenvaller dit keer

Normaal gesproken altijd geweldige producten, daarom bestel ik hier steeds weer. Maar dit keer vallen de Agria friet aardappelen ontzettend tegen. Ze zitten vol water en hebben ook een andere kleur dan de vorige keer. Dit houdt niet in dat ik nooit weer bestel, aangezien de producten normaal gesproken perfect zijn. Ik heb dit gewoon nog nooit meegemaakt met aardappelen, vandaar dat het me verbaasd en tegenvalt. De knoflook is gelukkig wel perfect, zowel qua mooie paarse kleur en verrukkelijke smaak.

goede producten

goede producten

Vandaag besteld,volgde dag prima verpakt met dhl bezorgd. Klasse. Prima bruine bonen nieuwe oogst. Smaak vol

Goede kwaliteit prijs verhouding en snelle levering.

Prima kwaliteit bonen en peulvruchten.

Altijd prima

Prima kwaliteit

Prima producten en snelle bezorging

SuperSnel en keurig verzorgd

Al een aantal keer van gebruik gemaakt om na mn verhuizing onze favoriete aardappelen te laten bezorgen. Samen met bestelde uien en gember werden de prima producten supersnel en netjes bezorgd!

alles prima in orde

kwaliteit aardappelen prima en bezorging ook goed geregeld

goede kwaliteit netjes bezorg

Zelf geen gesjouw

Makkelijk online betalen en wordt voor de deur gezet

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen