Na de bestelling was het product ee snel

Snelle goeie levering

Top geregeld

goede producten

Snel bezorgd.

Lekkere Aardappelen

Super service en super product

Heb bestelling gedaan voor bio aardappelen en bio uien. Der was bij levering een vergissing gebeurd die nadien perfect werd opgelost. Super producten en super service!!

Uitstekend geregeld!

De aardappelen en uien zitten keurig verpakt in een stevige doos. Het wordt heel snel verstuurd. Prima geregeld. Heel goede kwaliteit aardappelen hier geen supermarkt meuk meer. Erg veel keus ook.

Goede aardappels

We hebben agiaaardappels bestelt goede bezorging en lekker voor patatat en puree

Steeds correcte en vlugge leveringen !

Producten zijn van topkwaliteit!

Perfect !

Heerlijke aardappelen en razendsnelle levering ! Top !

Mijn ervaring is zeer goed. Snelle levering Producten zeer goed. Vriendelijke mensen

Een hele goede ervaring en word snel geleverd.

Het is heel fijn om daar je bestelling te doen en je krijgt kwaliteit en dat vind ik zeer goed. Ik raad ze aan en ben blij dat ze er zijn. Op naar de volgende bestelling.

goede kwaliteit aardappelen

snelle levering van goede kwaliteit aardappelen. wel wat prijzig in verhouding met de supermarkten

Prima piepers

Fijn en bovenal dankbaar dat bij deze firma rasaardappelen verkrijgbaar zijn waar het karakter en de naam van deze aardappelen voor zichzelf spreekt. Geen supermarktaardappelen dus waarbij veelal 1 ras zowel vastkokend als kruimig wordt gedefinieerd. Iets wat complete onzin is. Ook het assortiment bonen en peulvruchten is groot.

Goed en snel

Keurig geleverd

Super service

Doen wat beloofd wordt.

Topproducten

Altijd snel op tijd geleverd.

Super snel geleverd

Aardappelen lekker zo als aardappelen horen te zijn.

Altijd goed!

Fijne kwaliteit, snelle levering. Voor ons een erfenis van pa, die hier voor de familie bestelde.

Snelle levering, top producten!

Goede aardappels, snelle bezorging. Prima!

Super goed

Zoals ik al zei super goed mooie aardappelen, groenten, fruit s'avonds besteld de andere dag in huis mooie verpakking erom heen. Ik vindt het geweldig en belangrijkste nette prijs voor super goede producten .

Zeer goede service

Snelle bezorging. En fijne website. Goede service

All perfect!!

Ik was echt blij met de snelle service. Ik ga dit doorgeven aan mijn vrienden en kennissen. Dank je wel.

Goede kwaliteit en goed van smaak

De bezorging via Post.nl is goed verlopen.

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen