Prima website, snelle bezorging, mooie aardappelen

Wist niet dat t kon, maar hé, gevonden besteld, bezorgd. Allemaal ok! Netjes, vlug. Top! Oja de oppendoezers besteld, lekkerrrrr!

Supersnel en kloppend

“Mijn aardappelen “

Mijn aardappelen zijn practicum een geheel jaar te bestellen ! Een plus .. Jammer dat ze zo duur zijn geworden !!

Eenvoudige site, snelle levering, goede prijs kwaliteit, smakelijke aardappels.

snelle bezorging

mooie frietaardappelen

100%

Uitstekend!

Goed en snel

Gemakkelijk bestellen. Snel geleverd. Goede producten voor een eerlijke prijs.

Géén Aardappel is zó lekker als Aardappelenbezorgen.nl

snelle bezorging, altijd klant vriendelijk en beren - lekkere friet aardappels, waar de winkels en diepvries patat nog één vinger of twee kan van leren Aardappelenbezorgen.nl. Als je van kwaliteit houdt kijk dan niet verder maar bestel en eet ook lekkerder

Altijd snel en zeer goede kwaliteit

Ik bestel bio aardappels bij dit bedrijf. Hele goede smaak en goede service.

Uitstekend!

Goede kwaliteit, goede prijs en snel geleverd.

Groot assortiment, snelle levering !

Altijd keurig geregeld

Altijd alles keurig geregeld.

Hele goede shop

Ik heb aardappelenbezorgen een hele tijd geleden ontdekt en bestel hier regelmatig. De spulletjes zijn altijd snel thuis en de kwaliteit is altijd hartstikke goed. Ik ben zeer tevreden.

Mooi op tijd en goed verpakt

Hele mooie aardappels!

Keurig bezorgd! Prachtige aardappels!

Perfect.

Goede producten en heerlijk vers

Top !

Ik bestel vanuit Den Haag jullie heerlijke menoppers, en ben nog nooit teleurgesteld.

Super aardappel

Niet nodig

snel en goed verpakt geleverd.

Perfect.

Prima!!!!

Prima!!! ervaring

De verzorging is prima en de kwaliteit van de aardappelen is prima.

Lekkere aardappelen!

Wij aten al jaren bijna geen aardappelen meer, de kwaliteit in de supermarkten is bagger. Eind van het seizoen werd het een soort lijm. Je andijvie stampot kon zo de kliko in. Nog wel eens geprobeerd bij boeren zelf, maar dat was heel wisselend. Tot in De Telegraaf een column van Rob Hoogland of Felix Wilbrink Aardappelenbezorgen werd aangeprezen. Sinds 2018 koop ik nergens anders meer! Snelle levering, heerlijke aardappelen, soms wat extra bietjes erbij of uien. Nooit meer supermarkt aardappelen!

Bestellen en betalen gaat simpel en het product word snel geleverd. Het belangrijkste is de prima kwaliteit van de aardappels.

Snel geleverd, goed verpakt en geweldige kwaliteit! Een aanrader!

Klasse frietaardappelen

Bij friet denk ik aan Bintje. Maar het ras Mennoper is nog lekkerder: goed advies. In Limburg zijn beide rassen niet/zeer moeilijk te krijgen. Bij aardappelsbezorgen.nl hebben ze de juiste rassen voor lekkere zelfgebakken friet. Niet goedkoop, maar wel makkelijk en snel.

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen