Top gelegd, geleverd en meegedacht

Fijne heren, goede communicatie en het ligt er perfect bij!

Geweldig!!

Fijn bedrijf! Van het eerste moment aan de telefoon tot aan de mannen die de zoden komen leggen, allemaal vriendelijke mensen. Al het overleg is mogelijk. Er wordt netjes gewerkt, gras ligt er perfect bij. Tip Top graszoden is een bedrijf wat ik iedereen kan aanraden als je snel een mooi gazon wilt hebben.

Duidelijke communicatie, vriendelijke vakmensen, top resultaat!

Mijn gazon van 20m2 was niet meer te redden. Na een mailtje gestuurd te hebben, vlot een passende offerte. Een week later wat ingepland. Na een paar uurtjes werk ter plaatse, een super strak resultaat; een geëgaliseerd grasveld, van goede kwaliteit gras. De mannen waren aardig, en dachten mee. Top werk!

Top ervaring

Het begon allemaal met de voorbereiding. Na het zelf opmeten van de tuin, contact gelegd met Tip Top Graszoden. En daar begon al onze prettige ervaring. De eerste communicatie was ERG prettig. Het meedenken, warme communicatie, duidelijke uitleg en een heldere opbouw van de kosten. Uiteindelijk besloten ons grasveld aan te laten leggen door Tip Top. Twee uiterst vriendelijke en aardige tuinmannen begonnen aan de klus en binnen afzienbare tijd was de ondergrond vervangen en geëgaliseerd. De graszoden zagen er prachtig uit. Alles werd begeleid met een heldere uitleg. Al met al een (tip) top ervaring. Absolute aanrader!!! Dank voor alles.

Prachtig gazon!

Ik ben supertevreden, de jongens van Tip Top Graszoden kwamen keurig op tijd. Oude gras netjes weggehaald, bodem verbeterd en prachtig nieuw gras aangelegd. Alles keurig achtergelaten en duidelijke instructies wat er verder mee moet. Prima communicatie rondom de aanleg.

Super mooi gazon gekregen! Prima dienstverlening van Tip Top!!

De medewerkers van Tip Top hebben mij goed geadviseerd. De medewerkers zijn zeer dienstverlenend, aardig en werken snel!! Een aanrader voor wie nog twijfelt!

schitterend gazon gelegd door professionals

Het begon al met Nick die na de offerte contact op nam om alles goed door te nemen. Daarna hebben de mannen het gras tip top gelegd. Kort gezegd fijn bedrijf aardige professionals en super kwaliteit.

Alle medewerkers zeer klantvriendelijk, vlotte communicatie, reageren adequate bij klacht (door natuurinvloeden ontwikkelden sommige stukken zich niet goed)en komen met oplossing en tot slot een mooi gazon!

Tevreden

Nieuwe grasmat is naar tevredenheid aangelegd.

In korte tijd is mn gras weer groener dan bij de buren!

Vriendelijke jongens die de verschillende activiteiten rigoreus aanpakken en snel tot een mooi en strak grasveld komen. Ziet er weer mooi uit.

Zeer tevreden!

Van begincontact tot eindresultaat zeer tevreden. Medewerkers van de administratie alsook de mannen in de tuin waren erg vriendelijk en professioneel. Binnen twee weken na het eerste contact prijkt er in onze achtertuin een prachtige grasmat!

Professioneel bedrijf en mooi werk geleverd!

Prettig contact tijdens de offertefase en prima geadviseerd. De enthousiaste mensen bij Tip Top Graszoden leveren mooi werk en komen hun afspraken na. Ik kan dan ook Tip Top Graszoden van harte aanbevelen.

Een jong bedrijf met oude waarden en normen

Vanaf het eerste mailcontact een goed gevoel, alle mail werd binnen een dag beantwoord, Het telefonisch contact met planner Nico verliep ook prettig en professioneel. De vier jongens die binnen 14 dagen ons gras zouden leggen waren vakmensen, goed op elkaar ingespeeld en harde werkers. Uiteindelijk lag er een prima grasmat en was alles netjes en opgeruimd, Jongens nogmaals bedankt

Top service, aanrader!

Dit bedrijf uitgekozen o.b.v. de goede reviews. Fijn telefonisch contact gehad vooraf met goed advies. Gras is een week geleden aangelegd door 2 professionele én gezellige medewerkers. Met 3 uur was alles geregeld en lag het gras erin. We kregen goed advies en instructies over het onderhoud in de eerste 2 weken en daarna. En ook op onze vragen specifiek voor onze tuin antwoord gekregen. Het gras ligt er mooi bij. Wij zijn erg tevreden! Ik raad iedereen die gras wil aanleggen in de tuin om met Tip Top Graszoden in zee te gaan. Professioneel bedrijf met liefde voor het vak en goede prijs-kwaliteitverhouding.

Betrouwbaar, snel en mooi resultaat

Opdracht binnen 2 weken na plaatsing uitgevoerd, dat zie je eigenlijk nergens meer. Oude gras netjes afgevoerd en het nieuwe gazon staat er prachtig bij. Slaat na enkele dagen al erg goed aan. Nalevering van een paar vierkante meter (ik wilde toch nog ergens een stukje gras leggen) hebben ze zelfs er nog even ingelegd. Kortom, erg tevreden en aan te bevelen.

Professional.

Friendly, professional, good quality work.

Zorg voor de klant

Het bedrijf heet niet voor niets Tip Top. Prima service, vriendelijk en bereikbaar, Klantgericht en levering op maat. Vriendelijke medewerkers die doen wat ze zeggen en het verzorgd achterlaten. Nog 2 weken het gras niet betreden maar wel koesteren volgens het meegeleverde schema en dan kan mijn dochter weer genieten van de, speciaal voor haar, vernieuwde grasmat. Time will tell hoe de mat het zal houden maar we kunnen altijd voor vragen e.d. bij Tip Top terecht. Prima service. Aan te bevelen dus !!

Vakmannen die doen wat ze zeggen. Erg prettige communicatie

Snel gehandeld, na bezoek ter plekke om de situatie te bekijken werd na een week het gazon gelegd, bandje geplaatst en rekening gehouden met bestaande items (trampoline). Doen wat ze zeggen, helder in communicatie en belofte. Erg tevreden met het resultaat

Zeer netjes opgeleverd ben erg blij met het resultaat, echte kwaliteits gras zoden

Komt afspraken na, goede prijs kwaliteir erg tevreden met resulaat

Zeer vriendelijk en betrouwbaar

Ook wij zijn zeer tevreden met de geleverde service. Zeer vriendelijk contact. Duidelijke offerte.

Goed en snel maar professioneel neergelegd

Ik heb het ervaren als een kwaliteit van vakwerk jongens waren op tijd en deden hun werk met passie

Prachtige en kwalitatief mooie graszoden die deskundig zijn gelegd.

Allereerst werd mij telefonisch geadviseerd hoe ik het stuk grond het beste kon voorbereiden en wat de mogelijkheden zijn. Voor mij best spannend omdat ik nog niet eerder gras of een gazon in mijn tuin heb gehad. Daarbij loopt mijn tuin scheef aan een dijk en zat er nogal wat onkruid in de tuin. Een flinke uitdaging dus! Inmiddels is het ruim een week geleden dat twee vrolijke medewerkers van Tip Top de grond onkruid vrij hebben gemaakt, geëgaliseerde, bemest en de graszoden hebben gelegd. Het is inmiddels al één mooie groene, dikke en stevige grasmat. Tijdens deze hete zomer ben ik wel (op advies van Tip Top) 2x daags gaan beregenen. Het resultaat mag er zeker zijn, na een week al een prachtig gazon!

Het gras is weer groen

Keurig op tijd waren de mensen van Tip Top Graszoden bij mij. Eerst hebben ze de situatie bekeken en zijn begonnen aan hun werkzaamheden. Het oude gras verwijderen en vervolgens het nieuwe leggen. Er zitten momenteel nog wel wat naden in, maar er is een instructieboekje doorgegeven en daaruit begrijp ik dat je er zand tussen kan strooien. De werkmannen zijn vriendelijke mensen en met hun ervaring hebben ze het gras zo gelegd dat het snel weer groen is.

Snel en goed gewerkt

Het hele proces van offerte t/m uitvoering liep soepel, volgens afspraak en snel. Top service!

Professioneel, snel en vriendelijk

TipTop Graszoden begrijpt wat er nodig is om klanten te krijgen en te houden. Het online contact verloopt vriendelijk en efficiënt. Snel een offerte, beantwoorden je vragen en informeren je over relevante zaken die je als klant moet weten/kennen. Afspraken worden nagekomen. De collega's die het gras komen leggen werken snel, vakkundig en accuraat en leveren je tuin schoon op. Aanbevelingswaardig!

De Steegen 8 D

5321 JZ Hedel

Over Tip Top Graszoden

Tip Top Graszoden uit Hedel is een jong en fris bedrijf met een grote liefde voor gras. Met aandacht en met respect voor de tuin en jouw wensen leggen wij een nieuw gazon aan. Hierbij gebruiken we alleen dagverse graszoden van topkwaliteit. Onze jarenlange ervaring komt goed van pas. Van elke tuin maken we weer een plaatje! In Nederland, maar ook in België. En altijd voor een zo scherp mogelijke prijs. Om je gazon als nieuw te houden helpen wij je graag een handje. Nadat het gazon is aangelegd geven we een kleine instructie. Ook krijg je ons boekje waarin heel overzichtelijk staat welk onderhoud je zo nu en dan kunt doen. Verder herinneren we je eraan om de sproeier aan te zetten.