Zeer positief

Snelle offerte Duidelijke communicatie en afspraken Snelle planning om te komen leggen Tot nu toe mooie grasmat.

Wat een cadeau aan jezelf. Als een kind zo blij met mijn nieuwe biljartlaken

Uitmuttend. Goede professionele service met goede apparatuur. Jongens hebben er zelf ook schik in. Precies gedaan wat me geadviseerd werd en na 2 weken voor het eerste gemaaid. Heerlijk om die strakke banen op het grasveld te zien. Later natuurlijk staan pronken met andermans werk. Een cadeau voor iedere liefhebber van gras. Aantal jaren geleden zelf gedaan, buiten de spierpijn en de ritten naar de stort, was het resultaat ook stukken minder. Nooit meer zelf doen, is de investering meer dan waard.

Uitstekende service

Snel en vakkundig graszoden gelegd! Zeer tevreden met het eindresultaat!

Goede communicatie, vlotte plaatsing en goed werk geleverd!

Alles is soepel verlopen, zonder problemen. Mooi en goed werk geleverd, echt een aanrader!

Kwaliteit

Aardige mensen die een mooi gazon voor je leggen.

Prachtig grasgazon!

Wij zijn heel blij met Tip Top Graszoden! Ons nieuwe gazon ziet er prachtig uit! Ook ontzettend aardige jongens die de graszoden zeer professioneel hebben gelegd. Kwaliteit van het gras ook top!

Zeer tevreden!

Snel antwoord op aanvraag offerte. Duidelijke mails, er wordt na gebeld als er onduidelijkheden zijn. Goede en snelle communicatie. Snelle levering, komen hun afspraken na. Aardige jongens die komen leggen, duidelijke instructie nadien. Het ziet er prachtig uit!

Tip top Top

Snelle reactie op offerteaanvraag, keurige afspraak planning en uitvoering. Zeker aan te bevelen. Prachtig resultaat!

perfect gazon gelegd op een prettige wijze

De 2 heren waren op tijd. En hebben op een deskundige manier het voorbereidende werk gedaan en de graszoden gelegd. Het gras ligt er prima bij en ziet er mooi uit. Prima service voor, tijdens en na afloop van het leggen.

Weer een mooi groene gazon

Netjes volgens afspraak een nieuw gazon laten leggen. Het oude gras is verwijderd en meegenomen door Tip Top. De bodem is bewerkt, gemest en weer glad gemaakt. Daarna is de nieuwe grasmat er netjes en strak ingelegd.

Zeer tevreden!

Niet alleen zijn ze niet duur, ook de communicatie en begeleiding vooraf aan het daadwerkelijk leggen van het gazon is erg fijn. Het gazon wordt supersnel gelegd en de jongens zijn vriendelijk en beleefd. Over de kwaliteit van het gazon en het werk kan ik nu nog weinig zeggen, maar het ziet er veelbelovend uit. In ieder geval 3 maanden garantie.

Het nieuwe gazon ziet er mooi uit. Op afgesproken tijdstip aanwezig, netjes en vlot gelegd. Leuk en jong team. Wij kunnen iedereen aanraden om met deze jongen in zee te gaan.

Prima werk geleverd.

Tip Top Graszoden heeft bij ons keurig werk geleverd. In een paar uur tijd kreeg onze tuin een heel ander aanzien met verse groene zoden. Over de begeleiding en tips om het gazon mooi te houden en het netjes afwerken van de klus zijn wij zeer tevreden.

Aanrader!

We hebben een nieuw gazon laten aanleggen, het contact met de verschillende medewerkers per mail en telefoon is goed geweest, ze reageren snel en het gazon is mooi aangelegd. Aanrader!

Goed contact en goed werk

Goed contact vooraf. Aardige en behulpzame heren die het gras hebben vervangen. Zeer tevreden met het resultaat.

Makkelijk om te bestellen, goede service en communicatie. Gazon ligt er weer mooi bij!

Netjes op tijd geleverd

De heren waren keurig op tijd, hebben goed meegedacht en vakkundig hun werk uitgevoerd.

Uitstekende vaklui en afspraak = afspraak mentaliteit

Aanrader!

In een vloek en een zucht een nieuwe grasmat.Geweldig!!!!

Een kwartiertje van tevoren werd ik gebeld dat de jongens van Tip Top Graszoden er aan kwamen. In mijn geval met 4 man. Hadden juist een groot nieuw grasveld aangelegd. Vandaar met vieren. Meteen aan de slag en dat schiet op als je met vieren bent. Keurig gedaan en naar volle tevredenheid. Echt een aanrader.

Aanrader!

Mooie graszoden, strak gelegd en perfecte communicatie. Ook alles netjes opgeruimd en achter gelaten!

Top geregeld

Goede en heldere communicatie over het uit te voeren werk. Graszoden zijn keurig gelegd.

Super gazon en snel en vakkundig gelegd

Offerte was netjes en duidelijk daarna een afspraak gemaakt en alles ging volgens afgesproken plan. De mensen zijn aardig werken netjes en gazon ligt er super netjes bij echt klasse gedaan. Jullie hebben er een tevreden klant bij.

Helemaal naar wens

Goede, snelle en duidelijke communicatie. Alle afspraken nagekomen. Het vervangen is ook goed gebeurd en het ziet er nu zeer netjes uit (alles netjes achtergelaten). Of het gras aan slaat en wat de kwaliteit/duurzaamheid is kan ik geen uitspraken over doen aangezien het pas net gelegd is.

Vakmatig,vriendelijk en een prachtig grasveld

Ik ben ook blij met alle tips voor het onderhoud. Dank jullie wel

Tip Top geregeld

Fijn bedrijf alles super geregeld van offerte tot uitvoering En gras ligt er super bij vakwerk

De Steegen 8 D

5321 JZ Hedel

Over Tip Top Graszoden

Tip Top Graszoden uit Hedel is een jong en fris bedrijf met een grote liefde voor gras. Met aandacht en met respect voor de tuin en jouw wensen leggen wij een nieuw gazon aan. Hierbij gebruiken we alleen dagverse graszoden van topkwaliteit. Onze jarenlange ervaring komt goed van pas. Van elke tuin maken we weer een plaatje! In Nederland, maar ook in België. En altijd voor een zo scherp mogelijke prijs. Om je gazon als nieuw te houden helpen wij je graag een handje. Nadat het gazon is aangelegd geven we een kleine instructie. Ook krijg je ons boekje waarin heel overzichtelijk staat welk onderhoud je zo nu en dan kunt doen. Verder herinneren we je eraan om de sproeier aan te zetten.