Perfecte service

Vlotte en correcte behandeling Een aanrader

Simpel

Geen gedoe met opladen van fofo’s, gewoon alles invullen en bevestigen.

Betrouwbare dienst

Sticker op tijd geleverd zoals omschreven

Super service en snel

zeer correcte behandeling

Niks aan gekregen en krijg geld niet terug !

Beaald en nooit aan aangekomen we hadde dan contact opgenomen om temelden dat we het nog niet hadden ontvangen de vrouw was wel heel vriendelijk. Ze had voor mij de verzend gegevens overlopen en alles was correct ze had doorom voorgesteld om een duplicaat testuren wat natuurlijk fijn was ze gerandeerde dat het niet aan hun lag waarschijnlijk aan de post wat kan natuurlijk na een tijdje wachten duplicaat nog niet toegekomen dus ik met de post contact opgenomen voor eens te informeren en mijn vaste postbode was 2 dagen ervoor geweest en er was geen post voor mij ze verzekerde mij dat geen brieven voor mij lagen. Kdus ik neem terug contact op met het kantoor waar ik de sticker heb gekocht ze zeide de dat ze het diplicaat habben opgestuurt dus ik werd al ambetant 1 maal oke twee maal is beetje raar zei ik nu vroer ik om het een mogelijkheid was om het per mail testuren en dat kon niet zei ze oke goed dan wil ik mijn geld terug tot hier toe nog geen stickers ontvangen en geld ook nog niet terug we zijn onderstussen al 3 maanden verder !

Niet tijdig ontvangen

Na 8 dagen nog niet ontvangen. Ondertussen op reis vertrokken zonder sticker

Vlotte bestelling - Hopelijk tijdige levering

tot op heden, in afwachting van de levering, voor de helft alvast geslaagd.

Duidelijke instructies en snelle reactie indien er iets niet klopt bij de ingave van de noodzakelijk

Zeer gebruiksvriendelijk !

Teleurgestgeld

Beste; Woe 23/10/2023 voor 15:00 uur sticker besteld, met de veronderstelling ten laatste op vrijdag 25/10/2024 te ontvangen,... maar helaas. Ik vertrek deze nacht 27/10/2024 en zal mogen een sticker onderweg kopen. Is de voorwaarde niet, voor 15:00 uur besteld zelfde dag verstuurd? Zou het mogelijk zijn om mijn geld terug te krijgen. Alvast bedankt. Mvg, Stevie Dihi.

B post

Jullie versturen maandag 21/10 de verzending met bpost , normaal 2 a 3 dagen voor levering, nu vrijdag 25/10 nog geen levering ontvangen, vertrek seffens naar Duitsland zonder sticker dus , vriendelijke groeten Voorspoels Herman.

TOP

alles in orde

Snelle en perfecte service

Eenvoudig te bestellen !

Vlotter dan dit kan het niet. Dank U

Vlotter dan dit kan het niet

Snel en zeer correct

Niets op aan te merken hier liep alles zoals verwacht

Heel tevreden

Zeer efficiënt

Alles ging heel vlot. De bediende aan de telefoon is zeer vriendelijk en zeer doeltreffend. Ook het antwoorden van de mails verloopt vlot

Vlotte afhandeling

Eenvoudige en vlotte afhandeling. Heel vriendelijk in het contact.

Alles super goed verlopen bij de aanvraag

Snelle en correcte service !

Super snelle levering.

Snel en correct

Zeer goede service

Begin september heb ik een milieusticker voor Duitsland besteld, maar de sticker heb ik niet ontvangen. Ik heb daar begin oktober melding van gemaakt. De medewerkster heeft mij een nieuwe sticker toegezonden, die ik vandaag in goede orde heb ontvangen.

Goede service en mooi afgehandeld.

Goede service en mooi afgehandeld.

perfect

vlotte communicatie

Tevreden

De eerste opgestuurde sticker had ik de sticker niet ontvangen door heel waarschijnlijk een fout bij Bpost. Ze hebben netjes een tweede opgestuurd en deze vlot ontvangen. Goeie service!

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort