En je wordt netjes op de hoogte gesteld van wat je heb besteld.

Superrap

Vlotte en correcte service

Gemakkelijke bestelling, vlotte betaling en vlugge verzending.

Zeer goed en zeervlot

zeer goed geleverd

zeer goede en snelle service

zeer snelle en goede service , zeer vriendelijk

Perfecte levering

Top !

Gem1kkelijk en behulpzaam

Ik heb zelfs een mailtje gekregen omdat ik door vlug te zijn mijn huisnummer vergeten was zodat ze zeker zijn dat het vignet goed aankomt.

Zeer goede service

Een zeer goede service en vlugge afhandeling. Zeer vriendelijk en behulpzaam bij problemen.

Prettig en snel geregeld

Aangenaam en betrouwbaar

Slecht

Wel betaald maar sticker niet aangekregen?

Vlotte afhandeling en goede communicatie

Zeer vlot

Omdat mijn voorruit moest vervangen worden bestelde ik opnieuw een sticker via deze site. Ook nu weer liep alles prima en correct

Probleemloos

In tegenstelling met vroegere ervaringen met online bestellingen verliep de bestelling van de milieusticker zonder enig probleem of onduidelijkheid.

Schitterende service

Mijn sticker kwam met wat vertraging toe wegens staking bij de post. Alles werd wel netjes opgevolgd! Bedankt voor de service.

Op tijd geleverd

Positieve ervaring , ook op tijd geleverd , handige handleiding erbij , vriendelijke klantendienst

Zeer behulpzaam en ondersteuning

Straatnaam verkeerd ingevoerd en contact opgenomen. Deze gaf aan dat de sticker helaas al verstuurd was maar vroeg wanneer ik naar Duitsland ging en kon er eventueel een oplossing komen. Sticker toch aangekomen en dit door gecommuniceerd. Zeer netjes en antwoord ontvangen. Top!!

goede service, correct behandeld

Snelle levering van sticker, nog nét voordat we vertrokken naar Duitsland.

Perfecte service

Heel behulpzaam waarvoor dank

Vlotte en vriendelijke service.

De aanvraag werd heel snel en op een correcte manier opgevolgd. Super vriendelijk!

Snelle en correcte afhandeling

Ondanks staking bij Bpost vignet op tijd aangekomen. Op mijn vragen via mail werd altijd onmiddellijk gereageerd en correcte info gegeven. Mijn vignet voor mijn andere wagen zal ook hier besteld worden.

Super service

Hele goede service en behandeling!

Geen opmerkingen, alles verliep vlot zoals het hoort

Geen opmerkingen, alles verliep vlot zoals het hoort

Alles verliep vlot maar heb wel enkele keren plaatnummer moeten inbrengen, liefst eens verduidelijken hoe ze moet ingebracht worden!

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort