Zeer correcte verwerking en opvolging

Zeer goede service

Slecht

Ik heb mijn stikker besteld op dinsdag 10/12. Vandaag maandag 16/12 nog steeds niets geleverd via post_n.l.. terwijl er verkondigt wordt dat je je bestelling in 2 a 3 werkdagen tuis geleverd krijgt. Heb daar kom mijn trip naar Düsseldorf moeten opzeggen! Ik vraag dus terugbetaling van mijn geld.

Snel en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk

Top geholpen

Zeer snel geholpen en correcte bevraging . Sticker onmiddellijk opgestuurd met de bevestiging ervan

Vriendelijke medewerkers

Kentekenbewijs was in de kopie niet voldoende leesbaar, hierop een vriendelijke mail met de vraag een duidelijke afbeelding door te mailen

Correcte service

Correct service en zeer vlot afgehandeld.

Vlotte afhandeling van de bestelling

Makkelijk te bestellen en een vlotte levering van een nieuw vignet omdat onze nummerplaat veranderd was

Het ging vlot, snel goedkoper...

Vlotte vlotwerking

Jammer dat ik geen betaal bevestiging kreeg.

Snel en gemakkelijk aan te schaffen.

Snel en gemakkelijk aan te schaffen.

Sneĺle reactie

Werd zeer snel gereageerd, en ook duidelijk gevraag wat ze nog nodig hadden. En ook daar was redelijk snel op gereageerd.

Positief !

Heel correct ! Direct antwoord op mijn mails

Sticker aanbrengen ideaal om naar de Duitse steden te gaan.

De Site was heel duidelijk. Goede prijs.

Direct verzonden, dus op tijd binnen gekregen.

Heldere uitleg en snelle service

Het is eenvoudig om een milieusticker te bestellen, je krijgt meteen bevestiging en bij levering duidelijke instructies op papier en via mail. Ik bestelde de sticker op vrijdag en maandag zat hij in de brievenbus. Snelle service dus, waarvoor dank!

Moeiteloos

Moeiteloos

ben zeer tevreden over het verloop van de aanvraag.

Ben zeer tevreden met het verloop van de aanvraag voor de sticker, en ook de snelle aflevering.

Perfect geregeld

Besteld direct een mail van bevestiging . De dag daarna bevestig dat alles is op gestuurd. Goed geregeld.

top service

duidelijke info, en snelle afhandeling

Vriendelijk en bekwaam opgelost

Milieusticker ergens verloren in de post, maar snel, efficiënt en zeer vriendelijk opgelost

Gemakkelijk te bestellen

Gemakkelijk te bestellen aangezien ik veel in Duitsland ben.

Top service en opvolging

Dank voor de klantvriendelijkheid van Sophie Hildebrand

Zeer duidelijk, en makkelijker

Alles was goed duidelijk, ook leuk dat ze aanduiden via een foto wat je moet invullen heel makkelijk.

Niet geleverd binnen beloofde levertermijn!

Ik wil mijn geld terug. Woensdag verzonden, maandag nog steeds NIET geleverd. Dinsdag vertrekken naar Aken en kan dus elders nog een extra kopen. Koop het gewoon via elders, niet aan te raden.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort