Niet geleverd binnen beloofde levertermijn!

Ik wil mijn geld terug. Woensdag verzonden, maandag nog steeds NIET geleverd. Dinsdag vertrekken naar Aken en kan dus elders nog een extra kopen. Koop het gewoon via elders, niet aan te raden.

Topservice

Ik vond het super vriendelijk dat ze me een mail gestuurd hebben om de ontbrekende gegevens van de wagen nog door te sturen. Ze hebben op dezelfde dag de sticker verstuurd. Dit noem ik TOPSERVICE!

Slecht

Op de website staat dat de sticker de dag zelf geleverd word indien voor 15:00 bestelt. Dit is niet waar. Gisteren ochtend bestelt, vandaag niet geleverd. Geen manier van werken!

Traag

Ik heb maandag mijn sticker besteld en deze is op vrijdag nog steeds niet aangekomen…. Ik denk dat je deze sticker toch het beste in Duitsland kan kopen bij zo een garage.

Heel goede ervaring met de site! Zeer gemakkelijk om sticker aan te vragen en vooral een snelle levering! Zeker aan te raden!

Na 2 werkdagen zat de milieusticker al in de bus. Bedankt voor de snelle levering.

Sticker te laat

Zeggen dat je dag erna de sticker hebt om dan te zeggen op de dag dat hij zou aankomen dat het is verzonden. Zijn we niets mee…

Perfekt

Alles perfekt en snel afgehandeld.

Zeer snel een antwoord en verzonden.

Perfectie in no time !!!!

Heel vriendelijk onthaald, snel duidelijkheid verkregen, ultra snel gereageerd, gewoon de perfectie zoals dat hoort te gaan ! Gefeliciteerd aan elkeen van alle medewerkers. Mvg Patrick

Eenvoudige aanvraag en snel ontvangen per post

Alles is correct verlopen en bezorgd.

Vlot

Vlotte en toegankelijke website En raar dat ik de type wagen niet moest opgeven

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle afhandeling zoals voorzien.

Snelle afhandeling zoals voorzien.

Snelle bediening

in afwachting van levering sticker reeds een e-mail l

Snelle en goede service

Snelle en goede service meer moet dat niet zijn.

Snel en efficiënt

Snel en efficiënt

De bestelling verliep heel vlot

Met een minimum in te vullen velden was de aanvraag een fluitje van een cent. Bij Critair in Frankrijk is de aanvrager een half uurtje bezig met alles op te zoeken terwijl het VIN nummer al die administratie vervangt. Leve Duitsland, foei Frankrijk

Heel duidelijke website voor je gegevens in te vullen,en snelle levering.Bedankt!

Zeer vlotte afhandeling. Op dinsdag besteld en betaald en op donderdag zat de sticker al in de brievenbus!

Vlotte afhandeling van mijn bestelling

Geen probleem gehad bij de afwikkeling van de bestelling, alhoewel ik niet alle benodigde informatie bezorgd had.

super

ZEER GOEDE OPVOLGING; EEN DIKKE PROFICIAT; MOOI WEEKEND FRANS VANDEGAER

Valse informatie

Ik lees eerst op de website dat het 1 à 2 dagen duurt voor ontvangst van de milieusticker. De dag nadien (maandag) bestel ik en tijdens het bestellen krijg ik te lezen dat de verzending afhangt van PostNL en dat de 2 werkdagen niet kan aangehouden worden. Nu vertrekken wij vandaag zonder milieusticker, die we betaald hebben + mogelijke boete in Keulen.

vlot en duidelijk

Duidelijke site, waar je op een paar klikken een milieusticker kan aanvragen. Als de sticker nu nog tijdig bij ons toekomt (wat we verwachten)zijn we helemaal tevreden.

De aanvraagprocedure is eenvoudig en de schermen zijn duidelijk wat beter het invullen van de gegevens Betaling is ook goed geregeld

Tevreden van de service

Arnhemseweg 2