Top producten

Mensen die meedenken, leuke acties maar het aller belangrijkste: TOP vlees

Weer een zeer geslaagde BBQ middag met hulp van The Butchery!

Het blijft mooi hoe gemakkelijk je kan bestellen en hoe goed er wordt afgeleverd. Dit keer een Hamburger en Worst BBQ. Alles heerlijk en van uitstekende kwaliteit. We blijven fan!!

Het vlees (pulled pork) was super en de beloofde last minute levering was perfect op tijd. Ideaal voor een geslaagd familie feest!

goed en correct

Op tijd geleverd en perfeckte verpakking met het dry ice handschoenen aan bij het uitpakken

Goed vlees, snelle en goede levering.

Ik vind de bestelervaring en de kwaliteit vlees zeer goed. Ook de levering met de track and trace is super!

Nog geen ervaring

mooi aanbod , goeie prijzen , nog niet besteld maar zal dat zeker doen !

Prachtig vlees en snelle bezorging

Koop hier om de zoveel tijd wat BMS 12 vlees en heb niets anders dan lof voor de kwaliteit en snelle bezorging. Blijf hier zeker bestellen.

Heerlijk sappig vlees

Het vlees is van uitstekende kwaliteit. Na het grillen is het vlees heerlijk sappig en goed van smaak

Perfeckt

Het product kwam op de afgesproken dag em tijd. Het was heel goed verpakt dus het vlees was echt nog goed bevroren. Kwaliteit van het vlees was ook super zoals verwacht. Bestel er zeker weer

Excellent quality and service

Great selection of meat and the quality is excellent.

Goeie kwaliteit vlees, perfecte levering!

Heerlijk vlees, verzorgde levering! Aanrader!

Prijs kwaliteit is uitstekend

Gemakkelijk besteld, snel geleverd en prachtig vlees! Smaak was voortreffelijk

Top vlees, top service

Meerdere keren besteld bij The Butchery, kwaliteit is zoals gewoonlijk hoog. Mooi en smakelijk vlees. Service is ook top. Laatst besteld met optie afhalen, tot ik besefte dat ik nooit voor sluitingstijd bij ze kon zijn, mailtje gestuurd, kan het nog in de bezorging, binnen 10 minuten telefoon, ja hoor, zeker kan dat nog.

Snelle service top vlees.

Japans Wagyu Tri-tip Kagoshima A5+ BMS12 Gewicht 1x A5 Tri Tip Kagoshima BMS 10+ JAP Wagyu - ca. 1200 gr. Geweldig mooi stuk vlees met een onvergetelijke smaak.

Super bedrijf met uitstekende service en kwaliteit vlees !!!!

uitgebreide site met duidelijke beschrijving van de producten makkelijk te bestellen en super snel geleverd en op tyd ! ook de bezorging door de Firma Trunkrs prima geregeld ! zeer tevreden in alle opzichten.

duur maar de smaak van de tomahawk was ongekend

Het vlees is erg prijzig maar ik kan niet zeggen dat het te kort deed aan de smaak de tomahawk was extreem lekker. en ik ben berijd hem vaker te halen ondanks zijn prijs.

Snel en perfect geleverd

Vlees was zeer lekker

zeer lekker vlees, hele vlotte correcte levering

Zeer tevreden over de geleverde producten.

Goede bezorging en uitstekend vlees

We hebben genoten van een heerlijke bbq met vlees van The Butchery

Top kwaliteit, top service

***** service en kwaliteit

Goed vlees en snelle service

Als ik voor bbq ga, klop ik hier altijd aan. Het vlees stelt nooit teleur en de service is goed en snel!

uitstekend

Mooi Vlees! En ook goed ingevroren / verpakt

Top service & levering en top product(bistecca)

Top service & levering en top product(bistecca al Fiorentina 1.7 kg)

Prima kwaliteit

Overzichtelijke website, met vlees wat naar vlees smaakt.

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...