Topkwaliteit

Mijn eerste bestelling bij The Butchery was meteen voltreffer. Lekker en smaakvol vlees en een snelle en uitstekende levering. Ik ben een meer dan tevreden klant !

Degelijke en overzichtelijke site, ruim aanbod en snelle levering zoals beloofd. Vlees was prima kwaliteit. Wel wat langs de duurdere kant. Na wat verder opzoeken zijn er online sites die goedkoper zijn. Weet wel niet wat de kwaliteit van het vlees daar is...

Super mooie producten, erg blij mee!

Het was een super mooi cadeau om te geven en de ontvanger was er erg blij mee! Zeker aan te raden dus! Wel vond ik de verzendkosten vrij duur, het was natuurlijk dezelfde dag al binnen dus dat is fijn. Maar een andere optie voor een paar dagen aan verzending zou ook fijn zijn:)

Altijd goed

Goede service , goed vlees en snelle bezorging

Na een fout van de bezorgdienst toch geregeld dat mijn wensen goed vervuld zijn.

Goed vlees met goede levering.

Veel variatie in soorten vlees. Gemakkelijke manier van bestellen. Goede en snelle leverantie. Graag nog meer kalfsvleesprodukten.

snelle levering van klasse vlees

het staat er al, hierboven

Ondanks dat ik 2 keer niet thuis was op het moment van bezorging is mijn bestelling toch netjes afgeleverd (zo snel als mogenlijk was). Goede service! En het vlees smaakt heerlijk!

Heerlijk!

Goed maar kan beter

Service en kwaliteit dik in orde Short rib en kalbi bevatten echter wel te veel vet.

Super service

Kwaliteit is perfect en de service uitstekend

Kwaliteit

Was een eerste bestelling, maar zeker niet de laatste. Wat een kwaliteit en smaak !!

Geweldig!

Overheerlijk vlees met uitstekende klantenservice!

Uitstekende dienstverlening

Er waren jammer genoeg wat problemen met de levering van Trunkrs. De avond van ontvangst hierover bericht gedaan en ik werd direct om 8u de volgende morgen gebeld met het bericht dat zij het pakket opnieuw gingen versturen. Zelfde avond had ik het in huis!

Kwaliteit vlees goed geleverd

Heerlijke kwaliteit vlees goed (snel, diepgevroren, goed verpakt) geleverd.

Nadat bezorgdienst twee maal niet op kwam dagen, waar de Butchery niets aan kon doen, heeft the Butchery de bestelling opnieuw aangemaakt en met andere bezorgdienst verstuurd. Prima service en erg goed vlees.

Waanzinnig

Altijd de beste service & kwaliteit!

Goede kwaliteit, goede levering

Bestel regelmatig bij The Butchery. Heerlijk vlees! Daarnaast is de levering altijd volgens planning, erg prettig!

Lekker vlees

Meedere stuken vlees besteld.. alles wat ik al bereid heb is van uitstekende kwaliteit. Ze hebben aan mij een nieuwe vaste klant !

Prachtig stukje vlees en correct geleverd!

De Wagyu Bavette was fantastisch.

Snelle levering, mooi vlees

Producten worden keurig bevroren bezorgd. Vlees ziet er mooi uit. De spareribs hebben veel vlees

very good

tasty meed and reliable service

Stipt op tijd geleverd Volledig ingevroren En een onzettende lekkere livar beenham

Geweldig bedrijf!

Al jaren trouwe klant….geweldige producten!

Klein probleempje met levering waaraan de Butchery geen schuld had hebben ze het alsnog prima opgelost.

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...