Helemaal top!

Heerlijk vlees en perfecte levering overdag! Een echte aanrader.

Altijd snel en compleet en uitzonderlijke kwaliteit!

Sinds een paar jaar koop ik regelmatig bij The Butchery en nog nooit teleurgesteld. Top kwaliteit, zeer nette prijzen en een geweldig grote keuze. Erg blij mee!

Dik bevleesde ribben inderdaad dik

Snelle levering, goed bevroren.

Super, bestelling goed te volgen

Zou graag de recepten aan het product gekoppeld zien

Heerlijk product, snelle bezoeginhy

Alles is prima , prima site, heerlijk producten en snelle levering

Vlees besteld en een dag later binnen gekomen super verpakt

Goed vlees en goede bezorging

Ik bestel ook wel eens bij concurrenten, maar de kwaliteit van het vlees maar ook de bezorging (altijd goed verpakt met voldoende droogijs(?) en snel verzonden) is hier net wat beter dan de rest. Daarom bestel ik het liefst hier altijd.

Vers, heerlijk, topkwaliteit

Zie bovenstaande

Heel mooi en ontzettend lekker vlees. Wordt netjes en snel geleverd

Vlees is van uitmuntende kwaliteit en in verhouding voor een mooie prijs. Snelle levering waarbij producten goed verpakt zijn.

Gewoon goed

Levering op tijd en goed spul

Heerlijk vlees, op tijd en gekoeld geleverd.

Heerlijk vlees, op tijd en gekoeld geleverd.

Super kwaliteit vlees en overzichtelijke bezorging

Nu al meerdere keren vlees besteld, nog nooit een slechte ervaring gehad. Bezorging is zeer overzichtelijk!

Top kwaliteit, eerlijke prijzen en zeer snelle levering

Top kwaliteit, eerlijke prijzen en zeer snelle levering

Kwalitatief goed vlees en snel geleverd

Inmiddels al een aantal malen besteld bij The Butchery. Altijd goed vlees, je hoeft niet te rekenen op dumpprijzen maar je krijgt wel waar voor je geld. Bezorgservice is uitstekend en bovendien krijg je de bestelling razendsnel thuis. Eenmaal contact gehad met de klantenservice (slagerij) omdat de leverancier een bestelling niet tijdig afleverde maar dat is fantastisch opgelost. Kortom ik raad The Butchery aan!

Great experience

No complaints. Will order again this week

Topvlees aan huis geleverd en prima service

Al geruime tijd bestel ik mijn barbecuevlees bij The Butchery. Het vlees is steeds van uitstekende kwaliteit, er is heel veel keuze, de vleeswaren zijn netjes verpakt en steeds op tijd geleverd. Voor eventuele vragen zijn ze heel eenvoudig bereikbaar en je krijgt steevast een snel antwoord. The Butchery kan ik aan iedereen aanraden.

Geweldig!

kwalitatief heel goed vlees Snelle bezorging

Kwaliteit en service

The Butchery heeft een groot assortiment. Ze leveren kwalitatief vlees, niet goedkoop maar het is altijd perfect. Heb je een ‘klacht’ lossen ze dat service gericht op! Chapeau. Misschien eens een extra korting voor vaste klanten ;)

Wisselende kwaliteit

De Iberico karbonades en rollade waren heel goed, over gehakt en worstjes ben ik minder te spreken, de darm om de worstje is te dik en bleef als een klont in je mond hanen ,was niet te kauwen. Verder vind ik het gehakt en de worstjes te grof gedraaid en zenig, bovendien behoorlijk zout gekruid! Hetzelfde met de Du itse biefstuk, te grof! Geweldige service daarentegen, the butchery bood me een waarde check terwijl uiteindelijk het allemaal een kwestie van smaak is! Een geweldige service!

Fantastisch lekker!

Wij hebben meerdere malen vlees besteld. Hier in huis zijn de Angus burgers grote favoriet! Maar ook de spareribs zijn fantastisch goed. Iets aanpassen/toevoegen in de bestelling? Ook geen probleem (mits nog niet verzonden uiteraard). Levering is snel en volgens afspraak. Wij zijn fan!

Super vlees

Het is een super online vleeswinkel fijn verpakt op tijd bezorgd en super lekker vlees

heerlijk !

mijn laatste bestelling in goede orde ontvangen waarvoor dank De bestelde ossenhaas was qua smaak voortreffelijk smullen het varkensvlees gebruikt voor koreaanse bbq iets te dik mag naar 2mm in ieder geval hartelijk dank vr.gr.jan groen

Uitstekende kant en klaar wangvlees

Ik had mijn twijfels over kant en klaar stoofvlees maar ik ben zeer tevreden met de keuze bij the Butchery. Uitstekende wangvlees klaar alleen met opwarmen in een pan. Wij gaan dit product zeker valer bestellen!

Echte black angus burger

Black angus burgers gekocht voor op de Big Green Egg. Deze 200gram jongens stellen niet teleur. 5 minuten grillen op 250 graden met keren en je hebt een heerlijke sappige burger op je bord. Zeker een aanrader!

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...