zeer smakelijk.Mis wat groente in vleesmengsel

Jammer dat ze klein zijn.Vind ze goed op smaak

Goede ervaring. Fijn dat je overdag kan bestellen en dit 's avonds al geleverd krijgt. Kwaliteit van het vlees is uitstekend. Keurig verpakt en duidelijke communicatie m.b.t. de levertijd. Een aanrader.

Goed, lekker, snel geleverd

Geleverd volgens afspraak. Sms kort voor aankomst. Mooi en goed verzorgd vlees.

Fast service excellent honey glazed ham

Lovely ham. I thinned the sauce with pineapple juice and butter. Decorated with pineapple rings and cherries Fantastic

Mooi vlees.

U iterst correct afgehandeld.

very good service

very good Service and delivery - will use this company agin it is not too expensive and meat is lovely

goed product en vlot bezorgd

een aanrader met een duidelijke website, goede service en producten

Beste kwaliteit met goeie levering.

Mooi kwaliteit vlees van mooie rassen.

doet wat het belooft

alles geregeld zoals beloofd is, bestelling kwam goed aan en service prima. top

Prima product , goed bezorging

Snelle Levering , prima product ! Aanrader

Goed geleverd en goede kwaliteit

Ik heb een mooi stuk vlees besteld en deze is op tijd en keurig bevroren met Dry Ice geleverd. De kwaliteit is hoog en de prijs valt ook wel mee.

Altijd verse vlees!

Dank u wel

Absoluut de beste van de besten, by far…

Enige tijd op zoek geweest naar goed vlees met een certificaat die online snel op maat geleverd kon worden. Stop de persen… wij hebben ze gevonden ; Bert-Jan Lantinga van de Butchery

De levering was zoals verwacht: snel

De kwaliteit is altijd in orde. Deze levering mag nog in de vriezer blijven tot kerst. Beef Wellington vam chateau briand, Canard a l'orange en daarna nog wat lekkers met 'gewoner' vlees.

Goede kwaliteit en service

Kreeg wat ik had besteld en op het afgesproken moment geleverd. Was ook erg lekker

Helemaal top

Goed bezorgd net als vorige keer En is goed verpakt en mooi gelabeld Tot de volgende bestelling

Erg goed vlees en Goede snelle bezorging

Ik bestelde voor het eerst wagyu steak. Had wat vragen dus berichtte ze op instagram. Snelle reactie en goed geholpen. Bestelproces ging makkelijk en bezorging verliep goed. Erg verrast over hoe goed het vlees eruit ziet. Netjes vacuum verpakt en diep bevroren geleverd.

Perfect vlees

Echt lekker

Perfecte producten en super service

Ik heb regelmatig vlees en gevogelte van The Butchery en ben nog nooit teleurgesteld. Top kwaliteit en waanzinnige service. Aanrader voor eenieder.

Top kwaliteit

Goede website, snelle levering, mijn vlees kwam stijf bevroren binnen.

Snel geleverd, TOP kwaliteit

Snel geleverd en perfect ingepakt. Assortiment is geweldig.

De Black Angus Ribeyes zijn super lekker en mals (zelfs als je de ribeyes iets te ver door hebt laten garen) door de vet dooradering die ik toch altijd mis als ik bij de lokale slager of supermarkt een ribeye koop. Die zal ik hier blijven bestellen. Voor de hamburgers zou ik toch willen dat er een optie is zonder toevoegingen, enkel vlees dus. Wat ook zeer belangrijk is dat alles netjes verpakt en bevroren binnen komt.

Iets misgegaan met een levering. Snel en adequaat opgelost. Lekkere producten

Zoals altijd perfect in orde

Gewoon alles weer goed in orde

Super product Super bezorging

Alles is zoals aangegeven. Goed, Vers en LEKKKERRRRR

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...