Kwaliteit en snelle levering

Ik ben zeer tevreden over de keuze, kwaliteit en levering. Ga hier zeker nog vaker bestellen.

Goed vlees, correcte aflevering

Wel verbaasd over 't gebruik van dry ice (-80graden), ietsje over de top

nette levering

mijn bestelling kwam goed verpakt en netjes aan. Het koudijs was nog niet weg. Prima !

Altijd fantastisch

Leuk spaarsysteem; onwijs goed kwaliteit vlees met eerlijke prijzen. Soms leuke presentjes bij besteding vanaf een bepaald bedrag. Aanrader

Prima kwaliteit vlees

Gek op de buikspek en de variatie in braadworst!

Delicious wagyu, but 1 slice less?

I ordered Japans wagyu ribeye kagoshima A5+ 4mm, it was very delicious and easy to cook. The only confusion is that on the online picture it has 5 slices of meat, but I only receive 4 slices, so I doubt whether it’s 200g as shown on website.

Snel geleverd en goed bevroren

Voor het eerst in mijn leven vlees besteld online. Super snel en echt heel goed ingevroren. We hebben er nog niet van gegeten maar het ziet er goed uit.

Bestellen gaat eenvoudig. Aflevering wederom snel zoals beloofd! Top!

Wederom een goede ervaring. Eenvoudig je bestelling plaatsen. Website is zeer informatief met betrekking tot de producten. Alle producten snel en in goede orde ontvangen.

Fantastische producten en ze doen wat ze beloven

Fantastisch vlees en gevogelte en altijd op tijd geleverd .. wij zijn fan

Helemaal TOP!

Heerlijk hertenbiefstuk, smelt op de tong. Deze gemaakt voor bezoek, waren onder de indruk. Levering overdag was prima gegaan. Zeker een aanrader.

De variatie van vlees en bepaalde rassen

Geweldig zoals altijd

Eerste klas slager. Eerste klas producten. Eerste klas service. Wat wil een mens nog meer

Het is altijd super wat ik ook bestel

Smaak en levering is super

Zoals altijd weer top!

Goede kwaliteit en snelle levering

Geweldige kwaliteit

Werd geleverd door een vriendelijke bezorger, en was volledig diepgevroren! Super goed!

Mooi stukje diamanthaas

Voor de eerste keer besteld, tot nu toe is het goed en lekker te noemen

Heerlijke soep gekocht bij de Butchery

Lekkere soepen nu op naar het vlees

Goede kwaliteit vlees.

Ik bestel altijd vlees van Butchery. Goede service en kwaliteit.

Heel lekker vlees en hele goeie service!!

Super lekkere waygu en vlotte service

Snel delivery

Snel en netjes afgeleverd

Snelle levering en heerlijke smaak!

Bestellen is eenvoudig, snelle levertijden of afhaalmogelijkheden. En de producten smaken heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

Goede eerste ervaring

Ziet er prima uit.

Vakmanschap is meesterschap!

Verschillende keren besteld en het was elke keer perfect. Levering is altijd zoals beloofd en snel. Beste vleeswebshop van NL!

Zoals altijd een top service. Levering op het vooraf aangekondigde tijdstip en super kwaliteitsvolle producten

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...