Volgens het boekje!

Zoals gehoopt; fijne producten die perfect worden bezorgd. Petje af!

Kwaliteit top, informatie mis

Kwaliteit weer top. Wagyu super, ondanks dit deze dit keer echt minder dooradering had en toch een A5 12 score had. Maar goed dat is in de marge. Wel enig kritiekpunt , bij een Boston Butt verwacht ik ook wel het bot in het vlees. Dat zat er niet in in dit geval. Dit mag/moet wel gemeld worden. Maar smaak van livar was erg goed.

Vlees, zoals vlees hoort te zijn

Alles is heerlijk. Mooie porties, goed verpakt. Echt klasse.

Weer geweldig

Het bestellen ging makkelijk, alleen werkte mijn kortingscode niet meer. De levering was heel goed te volgen en kwam op het afgesproken tijdstip. Het vlees was heerlijk. Ik heb ervan genoten

Perfecteie

Goede kwaliteit vlees, goede levering en bezorging

Happy customer

Faste delivery and high quality packaging

Bezorging was top kwaliteit van het vlees echt super Al met al zeer tevreden en zal zeker vaker een bestelling plaatsen

Duidelijke omschrijving, snelle en correcte levering

Duidelijk omschrijving op de website, kwaliteit producten, erg van genoten. Levering snel en correct met duidelijke vermelding wanneer het geleverd wordt. Erg fijn!

Mooie kwaliteit vlees maar of het ‘grasgevoerd’ is betwijfel ik steeds )meer).

Zeer tevreden met de kwaliteit van vlees en goede service

Uitstekende stukje vlees

De slager bij uitstek!

Fantastische kwaliteit vlees, snelle levering en fijne service!

Snelle service, veel keuze

Al vaker besteld, er is altijd genoeg keuze en de kwaliteit is zeer hoog. Lekker stuk vlees, voor iedereen wat. Bestelling makkelijk te plaatsen en bezorging heel goed geregeld!

Vlotte bezorging Betrouwbaar Heerlijk vlees!

Veel keuze en goede orijzen

Makkelijk te vinden wat ik zocht en te bestellen. Snel geleverd. Smaakte heerlijk, dus zal snel weer opnieuw bestellen. Echt een aanrader.

Snelle en correcte levering!

Eat more meat !

Elke keer de lekkerste stukken vlees gekregen. Nu al voor derde keer de partyham besteld voor Kerst. Wagyu Picanha : wat een zaligheid. Dit weekend wordt het de Livar schnitzel, kan gewoon niet slecht zijn… Het Tiroler Grostl recept eens proberen, se.

Steeds weer helemaal top!

Uitstekende bezorging, geweldig vlees, mooie recepten. Het blijft top!

Prima levering

Dit was voor ons de eerste keer! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Very good so far

I haven't been able to taste everything I ordered, but I have to admit that I am really satisfied with what I have so far. I would like more transparency on the origin of the food, but I am really happy for now.

Top vlees, top levering

Het vlees wat wij bij The Butchery bestellen is altijd van zeer goede kwaliteit. De levering is super snel en netjes verpakt. Top dus gewoon!

Top vlees!

Ongelooflijk snelle levering van top vlees!

Super producten

Mooie producten worden geleverd. Zelfs de levering is goed en netjes.

Goede snelle bezorging en goed vlees

Paar keer besteld bij the Butchery Alles was altijd goed.

Prachtig vlees, netjes verpakt en op tijd geleverd

Mooi vlees, op tijd geleverd en steeds op de hoogte gehouden. Procureur besteld, pulled porc was heerlijk. Ossenstaart moet ik nog bereiden.

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...