Lekker stukje vlees

Goede kwaliteit, levering mooi op tijd zelfs op een feestdag een oplossing gevonden om deze uit te voeren.

Goede service.

De webshop is duidelijk, vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Zeer hoge kwaliteit en snelle bezorging

Als je van vlees houdt en wil je alleen de beste, dan moet je bij Butchery zijn.

Heerlijk Vlees enzo

Duidelijke webshop met heerlijk vlees en aanverwante artikelen. Eenvoudig te bestellen en vakkundig snel geleverd. Smullen maar!

Goed vlees. Vlotte levering

Volgende keer weer

Uitstekende kwaliteit en prima service.

Groot assortiment van eerste klas producten, goede webshop en snelle levering.

Wat we besteld hadden was super heerlijk

Excellent selection of meat + excellent service

Usually, we buy from local farms. However, when we want something truly fantastic, we make an order to the Butchery. We know that than we will get a super wide selection for almost all cuts and all options. Dry aged or not, local or imported, fatty or lean - whatever we want.

Lekkere chuck steak

Goeie chuck steak.

Helemaal top

Helemaal top het koste alleen wat moeite om te bestellen de site was voor ons een beetje moeilijk te volgen .maar dat kan ook aan mijn leeftijd liggen

Snelle levering, heerlijk vlees!

Mooi stuk vlees, besteld. De volgende dag geleverd, gekoeld en vacuüm verpakt. Ik ben tevreden.

Grote verscheidenheid tegen zeer redelijke prijzen

We hebben tot nu toe maar 1 bestelling geplaatst, maar we gaan zeker terug voor meer. Zoveel leuke dingen om uit te kiezen, en de service is uitzonderlijk.

Super vlees

Heerlijk vlees, sommige dingen wel wat prijzig maar het is kwaliteit

Supermakkelijke snel geleverde bestelling online, uitstekende kwaliteit Livarvlees.

Supermakkelijke bestelling online, uitstekende kwaliteit Livarvlees. De bestelling kwam keurig verpakt, heel snel ter plaatse. Aardige chauffeur, alles in een woord, Top!

Zeer tevreden met de kwaliteit

Uw procureur - waarschijnlijk Limburgs Varken - is zeer goed en uitstekend gekruid. Andere producten moet ik nog proeven. Jack Paanen

Goede service en heerlijke producten

Bestelling geplaatst en deze kwam zoals aangevraagd 3 dagen later binnen. Vlees was heerlijk.

Tevreden !

Recent begonnen met online vlees te bestellen. Verrast door de kwaliteit en service van The Butchery. Smaakvol en topvlees perfect aan huis geleverd. Zeer uitgebreide keuze.

Super tevreden over prima kwaliteit van het product en snelle levering.

de site is makkelijk te bekijken met een uitgebreid assortiment aan producten voor wat men maar wil. de service van de Butchery is met een woord super !!!! snelle levering en met een vraag of klacht krijg je meteen antwoord of oplossing van de klacht. ( komt overigens zelden voor) had bij de laatste bestelling klacht over kogel biefstuk was niet zoals die moest zijn heb hierover kontakt gehad en kreeg bij de volgende bestelling korting bon met het bedrag van de biefstuk. waar krijg je dit nog ???

Mooi op tijd geleverd

Mooie kwaliteit vlees en zoals beloofd correct geleverd.

Beste spare ribs ooit!

Los van het andere vlees dat ik zo nu en dan bestel bij The Butchery, zijn de Livar-spare ribs echt waanzinnig lekker. Dikbevleesd, dus ideaal voor low&slow op de BBQ. En ook nog eens van goed geleefde varkens.

Topkwaliteit én service

Zoals beloofd, binnen de 24u mijn bestelling ontvangen. Vlees van hoge kwaliteit op een kwaliteitsvolle manier verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Altijd lekker!

Bestel nu al twee jaar diverse soorten vlees, nooit een tegenvaller. Keuze uit heerlijke verschillende soorten vlees.

Eric Peter

Wederom alleen maar topkwaliteit. Dit keer eendenborst, varkenswang, nieuwzeelandse lamsrack, en iberico ribvingers besteld. Top top top was het!

Top vlees!

Super vers en lekker vlees, bij je thuis geleverd. Alleen het late leveringsuur (22u25) ben ik geen superfan van. Maar zowel de producten, communicatie als levering zijn tiptop in orde. Zeker een aanrader!

Snelle levering en op de site goede uitleg over het vlees.

Heb al een aantal stukken vlees ontvangen. Zeer tevreden over de kwaliteit. Ga hier vaker bestellen Gr Henkzelf

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...