Snelle levering , mooi kwalitatief vlees , wel wat prijzig ;)

Snelle levering , mooi kwalitatief vlees , wel wat prijzig ;)

Uitgevoerd wat beloofd was, ... en het was goed !

Mooie keuze, snelle service, goede opvolging en vooral, het vlees was van zeer goede kwaliteit

Snelle levering en prachtige kwaliteit

Eerste ervaring met the butchery, zeker niet de laatste

Top kwaliteit en goeie communicatie mbt levering

Tot nu toe 3 keer iets besteld en elke keer was het top. De communicatie voorafgaand aan de levering is perfect.

Fantastische kwaliteit voor een eerlijke prijs

Ik bestel met enige regelmaat Chuckroast voor o.a. Chili, maar ook de Black Angus burgers en worsten zijn top. Kleine aanbeveling, gepaneerd vlees per stuk verpakken.

Beefhammer

Zeer snel geleverd zeer lekker vlees beefhammer gerecht gebruikt was om te smullen

Goede produkten

lekker vlees

Goed vlees wel erg duur voor een online slager

Vlees is goed verpakt en correct geleverd. Kwaliteit is dik in orde en het gewicht komt overeen, maar dit mag je ook wel verwachten voor deze prijzen.

Vlees is geweldig!

Heerlijk mals en sappig stuk vlees. The Burchery maakt echt waar wat ze belooft.

alles is goed

vooral dat heerlijke draadjesvlees

Supertevreden klant!

Snelle en correcte levering, alles was nog super bevroren. Heb al ergere dingen gekregen van andere zaken. The butchery is top!

Heerlijk stuk vlees

Levering , verpakking was top

Producten zijn goed verpakt en snel geleverd. Verder een zeer goede service

Goede kwaliteit vlees besteld en direct de volgende dag was het binnen.

Netjes en heel goede service.

Alles volgens afspraak, daar gaat het om. Ze doen wat ze beloven.

Geweldig stuk vlees

Proper lekker en exact wat ik besteld had.

Top kwaliteit & supercorrecte leveringen

Vlees was van super kwaliteit. Al meermaals van genoten!

Alles perfect

Ribben waren top en levering vlot verlopen ook al hebben we in het verleden slechte ervaringen gehad met trunkrs.

Heerlijk vlees

Goed vlees en snelle levering

Uitstekende kwaliteit

Heerlijke producten, goede prijs/kwaliteit verhouding, betrouwbare correcte bezorging

Smaak heeft verwachting overtroffen

Niet de eerste keer dat ik hier heb besteld en in combinatie met een mooie aanbieding op de website weer een aantal lekkere producten in de kamado kunnen bereiden. Goed vlees!

Perfect vlees

Hoge kwaliteit vlees perfect voor de BBq

Go to slager

The butchery is mijn go to slager als ik en lekker en bijzonder stukje vlees wil.

Super Wagyu A5 gegeten.

Top.

Rechtzetting vorige review

Na het feit dat men onze bestelling niet heeft geleverd heeft "the butchery" hier direct actie ondernomen en ons een tegemoetkoming gedaan.Dwz dat zij er alles aan doen om hun klanten tevreden te houden,doch spijtig dat hun leverancier/onderaannemer soms niet betrouwbaar is. Toch bedankt voor jullie snelle interventie

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...