Prachtig mooie dingen

Ik heb net deze winkel ondekt, 2 keer wat besteld en het was zo leuk ingepakt. Ik kan jiet wachten tot de winkels open gaan om.lekker te snuffelen in de winkel!

Goede service!

Omdat wat ik besteld was op de website niet meer beschikbaar was werd er contact met mij opgenomen en een heel goed alternatief geboden. Ook werd het snel verstuurd!

Eenvoudig en handig om te bestellen. Maar bovenal de mogelijkheid om het cadeau in te laten pakken en in dit geval prachtig in kerststijl. Daarnaast zeer netjes verpakt en verzonden. Complimenten!

Supee

Hele fijne communicatie en super snelle service

Een persoonlijk cadeau via internet.

Mail met een vraag over het cadeau werd snel en goed beantwoord. Het originele en persoonlijke cadeau werd snel en goed verzorgd afgeleverd.

Vriendin was erg blij met deze kaars!

Voor een verre vriendin aan de andere kant van NL had ik deze prachtige kaars geregeld! Ik heb ‘m dus zelf niet ontvangen! Ze bedankte me hartelijk: de kaars is prachtig, hij geurt heerlijk en de tekst deed haar een traantje laten! Een groot succes dus deze kaars!

Leuke en originele cadeautjes

Leuke en originele cadeautjes en hebbedingetjes. Fijne winkel met veel keuze

Ruime keuze, makkelijke bestelwijze

Super veel diverse cadeautjes te vinden. Goede beschrijvingen. Makkelijk te bestellen en af te rekenen en in dit geval uniek door 2 Pieten in Zwolle bezorgd.

Leuke webshop

De bestelling werd razendsnel verstuurd en ondanks de drukte bij de post had ik het pakketje de volgende dag al in huis. Zorgvuldig ingepakt: als een cadeautje voor jezelf. Ik ben heel blij met het gekochte item. Jammer dat er geen track and trace code wordt gemaild. Gelukkig waren we thuis toen het pakketje werd afgeleverd.

Leuke spullen en snel in huis

De mok die ik besteld had was er niet meer, dus werd er een andere mok voorgesteld die ik gelukkig ook mooi vond en kreeg toen door de verkoper een zakje thee erbij voor de moeite. Het was een cadeautje en zeer snel in huis!

Geweldige service!

Ik werd verrast door een prachtig ingepakte bestelling met een handgeschreven kaartje erbij. Erg fijn en ik was er heel erg blij mee! Daarnaast werd de bestelling snel geleverd. Helemaal top!

Schattig verpakt met lief kaartje erbij! :)

Echt een cadeautje!

Heb nu een paar keer online cadeautjes besteld en wat wordt hier veel aandacht aan besteed door Millows! De cadeautjes worden heel feestelijk en met zorg ingepakt, waardoor de ontvanger ook echt verrast word. Een keer was er iets (waarschijnlijk tijdens het transport) kapot gegaan. En alhoewel dat waarschijnlijk aan de bezorging lag, werd dit meteen door Millows opgepakt en het kapotte artikel vervangen, met een aardigheidje erbij. Dat is pas klantvriendelijkheid. Echt top!

helemaal goed

De items waren leuk en netjes de volgende dag bezorgd en de ontvanger was er superblij mee. Bestellen was makkelijk en de communicatie over de bestelling en bezorging was prima.

Echt geweldig

Het is geweldig hoe alles verzorgd en ingepakt wordt. In een woord geweldig

Super!!

Prachtige collectie, snelle verzending en ook heel erg mooi verpakt! Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Leuke verassingen door de brievenbus, leuk om te geven!

Super snelle levering en mooi verpakt!

Cadeautje voor ene vriendin bij jullie gekocht. Pakje was heel snel binnen en de artikelen waren super leuk verpakt! Zelfs de doos waarin het bezorgd werd zag er leuk uit :)

Snelle levering en de cadeautjes waren super leuk ingepakt met een kaartje erbij die je kon gebruike

Ik werd erg vrolijk toen het binnen kwam. De cadeautjes waren al helemaal perfect ingepakt.

Super leuke cadeautjes

Super leuke cadeautjes voor een leuke prijs. Mooi ingepakt en met aandacht verzonden. TOP!

Prachtig en persoonlijk

Cadeau kwam prachtig verpakt binnen met een leuk persoonlijk kaartje

Slecht

Bestelling gevraagd voor 29 mei. In bericht stond een a twee werkdagen. Drie dagen verder nog steeds niets ontvangen. De gelegenheid ( begrafenis) waar het voor bedoeld was heeft intussen al plaats gevonden en ik heb mijn attenties nu dus niet kunnen overhandigen!

Perfect!

Levering volgens afspraak. Meedenken. Hoge klantvriendelijkheid

Bovenverwachting

Wat een leuke website! Vol met leuke spulletjes. Alles wat ik besteld had was prachtig ingepakt als cadeautje :D met een persoonlijk kaartje erbij. Ik was heel erg verrast.

Telfordstraat 25

8013RL Zwolle

Over Millows

Unieke cadeautjes voor iedere gelegenheid