Mwah

Erg leuke site, maar helaas nog steeds niet bezorgd , terwijl het een klein presentje was ter afsluiting van bestralings kuur. Dus dat is wel jammer, vooral omdat het een brievenbus pakketje was. Groet moniquec

Snelle levering en goede persoonlijke service

Het pakje was er sneller dan verwacht, en bleek naast de bestelde items (die beiden waren ingepakt als cadeautje) een leuk persoonlijk kaartje. Er is duidelijk veel liefde besteed aan het pakketje!

Ik had een lief waxinelichtje gekocht voor mijn ouders in de Corona tijd. Het was zo mooi ingepakt! Dat is al een kadootje op zich.

Alles mooi ingepakt en goede afspraak kunnen maken over levering.

Echt cadeautjes! Goede afspraak kunnen maken over levering tijdens lockdown.

Super service

Mijn bestelde cadeau is uitstekend afgeleverd bij mijn dochter. Keurigverpakt met een hand geschreven kaartje met mijn op gegeven tekst. Ik zal zeker nog eens bij dit bedrijf bestellen.

Goede service, duidelijke communicatie

De bestelling is snel verpakt en verzonden, post nl is op dit moment overbelast en daarom duurde het wat langer maar dat heeft zeker niets met Millows te maken. Eén artikel bleek niet op voorraad, dat is keurig netjes opgelost, door mij de keuze te laten om wat langer te wachten op het bestelde artikel of om een alternatief te kiezen. In de betreffende mail werden zelfs foto’s gestuurd van de alternatieve artikelen. Tòp service dus!

Was super verzorgd

Top, ook dat ze nog een mailtje stuurden of er nog een kaartje bij moest

Mooie cadeautjes

Mijn dochter is verhuisd naar haar eerste eigen huis. Deze cadeautjes pasten daar erg goed bij.

Perfecte service

Op het laatste moment nog een prachtig ingepakt kerstcadeautje geregeld. Top service!

Uitstekende site. Zeker in combi met de fysieke winkel.

Leuke cadeaus om via de brievenbus te geven. Ondertussen ook wat mooie cadeautjes in een pakketje.

Super!!!

Heel leuk verpakt en snel bezorgd! Heeft onze kerst helemaal goed gemaakt! Heel erg bedankt!

Jullie fijne winkel dit jaar januari met de stadswandeling mogen ontdekken toen ik met een vriendin een dagje Zwolle heb gedaan! De hele dag met tassen van jullie rondgelopen. Zo praktisch! Voor de feestdagen moest ik weer aan jullie denken en ik kon zowaar online bij jullie shoppen. Vandaag de bestelling ontvangen...zo mooi en leuk ingepakt met een lief persoonlijk kaartje erbij! Jullie maken het weer helemaal waar! Heel veel dank!

Super geregeld

Leuk ingepakt en fijn geregeld

Duidelijke site, mooie spullen en werd in Hattem thuisbezorgd.

Duidelijke site, mooie spullen en werd in Hattem thuisbezorgd.

Heel erg leuk ingepakt en snel afgeleverd

Bestelling gedaan voor een vriendin, de mok met een tekstje er op. Ik dacht dat ik het zelf moest komen ophalen maar voor ik het wist stuurde ze een super blij appje met bedankje. Hardstikke leuk ingepakt en ze was er heel blij mee!

Aanrader!

Leuke cadeau's, snelle levering, goed verzending. Leuk is de mogelijkheid om de gelegenheid aan te geven en er een kaartje met boodschap erbij te doen. Ik had cadeau's voor kerst. Mooi ingepakt.

Persoonlijk en uniek

Zo'n beetje nog de enige unieke cadeautjes zaak in Zwolle. Gelukkig bezorgen ze snel en kosteloos in Zwolle. Support your locals!

Persoonlijke topkwaliteit

Ondanks de drukke periode, keurig op tijd geleverd met een persoonlijke boodschap! Super

Heel feestelijk ingepakte presentjes

De gestuurde pakketjes zien er feestelijk ingepakt uit. Alleen jammer dat ze niet op de mijn gevraagde datum worden/werden verstuurd.

was helemaal naar wens

De personen die ik verrast hebt waren erg blij.

Leuke producten, goede service!

Prima producten en service

Productomschrijving is correct. Product ook snel in huis met een persoonlijk briefje. Erg prettig.

Eenvoudig en makkelijk bestellen en snelle levering.

Telfordstraat 25

8013RL Zwolle

Over Millows

Unieke cadeautjes voor iedere gelegenheid