Goed service

Leik om zo een kado te versturen! Goede service

Super service!

Bij Millows wordt je bestelde cadeautje heel leuk ingepakt en op tijd bezorgd. Je wordt via mail goed op de hoogte gehouden vanaf de bestelling tot aan de bezorging. Bij mijn bestelling was er helaas iets kapot gegaan, maar de mensen bij Millows doen er alles aan om een passende oplossing te vinden en doen dit op een hele hartelijke manier. Ik bestel hier zeker vaker en beveel Millows van harte aan! Ook niet onbelangrijk: ze hebben een heel leuk assortiment.

Mooie producten en goede makkelijke en overzichtelijk website

Mooie producten, voor een goede prijs/kwaliteit. De website werkt ook goed op een mobiel en is overzichtelijk. Product wordt snel geleverd en er is aandacht aan de verpakking geschonken.

Vriendelijke service

Wel de eerste bestelling niet gekregen maar na mailtje van mij onmiddellijk een nieuwe verzonden.

Zeer klantvriendelijk!

Als er iets is met je product krijg je zonder gedoe meteen een nieuwe, en vaak nog iets extra’s! Zeer klantvriendelijk bedrijf met leuke spullen.

Iets trage levering.

Leuke items. Leuk verpakt. Wel op tijd bestellen. Mijn levering duurde een week.

Leuke bijzondere cadeaus voor elk moment

Cadeau is leuk. Creatieve manier om te schrijven en bezig te zijn. Toch iets dat je denkt aan een ander.

Snelle en goede levering !

Leuke producten en geleverd zoals op het plaatje! Super fijne en betrouwbare online bestelling gedaan. Bedank!

Goede ervaring!

Originele, mooie en leuke producten. Duidelijke webshop. Post wordt mooi verpakt. Prima informatie na bestellen.

Mijn bestelling is snel en zeer netjes verlopen. Goede communicatie.

Leuke shop

Leuke kado shop

Alles goed geregeld

Mijn bestelling werd snel geleverd, ik kreeg meteen na het bestellen een bevestiging per e-mail. Ook een mail toen mijn bestelling verzonden was

Heel leuk ingepakt en het persoonlijke bedankkaartje erg attent.

Bijtjes besteld, ze zijn zoals afgebeeld en nog een beetje leuker!!

Leuk kleinigheidje, super leuk zien ze eruit! Service netjes. En na 2 dagen al binnen. Zeer tevreden, zou hier nog een keer bestellen.

Erg leuke, orginele verrassing

Orgineel cadeau om te versturen! De ontvangers waren erg blij verrast. En snel en duurzaam bezorgd!

8 zakjes met viooltjes zaad besteld om aan familieleden te geven! Deze werden super mooi verpakt en gelijk naar iedereen gestuurd. Super service voor hele leuke prijzen

Leuke manier om iemand te verassen.

Kaartje + attentie leuk ontvangen. Alleen was 140 tekens voor mij wat weinig om tekst mee te schrijven. Ik had graag wat meer gehad.

In één woord Super

Een hele blije reactie

Super service, elke keer weer een cadeautje!

super snelle levering en altijd zo mooi verpakt. Ik koop de spullen altijd om weg te geven maar vind het zelf een cadeautje om de bestelling te ontvangen.

Heb een aantal keren een kadootje laten opsturen en inpakken, ontvangers waren blij verrast en enthousiast

Snelle levering, leuke producten

Snel in huis en erg leuke kleine kadootjes om weg te geven.

Snelle levering, goede service!

Topkado, zaadkaartjes besteld met vraag of enveloppen standaard meegeleverd werden. Dit was niet zo maar er toch gratis bijgeleverd! Top!

Superschattige paaskadootjes!

Het enige minpuntje, is dat ik geen tekst kan toevoegen bij het kadootje.

Originele cadeautjes

Duidelijk site, leuke originele cadeautjes, snelle levering, goede communicatie.

Leuke site, prima op tijd geleverd

Telfordstraat 25

8013RL Zwolle

Over Millows

Unieke cadeautjes voor iedere gelegenheid