Gebruiksvriendelijk en snel geleverd

Leuk en mooi assortiment, website is gemakkelijk in gebruik. Mooi verpakt en snel geleverd.

Duidelijke site, prachtige producten.

Wat ik besteld had voldeed precies aan mijn verwachting. Hoe het was ingepakt en hrt handgeschreven kaartje erbij overtrof mijn verwachting. Ik bestel zeker nog een keer!

Prachtig ingepakte cadeautjes snel bezorgd!

Fijne website om te bestellen, mooie cadeautjes. Prachtig ingepakt en snel thuisbezorgd. Een glimlach tijdens het uitpakken 🙂

Goed!

Leuk cadeautje, snel geleverd, en snel contact toen ik de tekst nog iets wou aanpassen op het kaartje.

Snelle levering, prachtig verpakt.

Goede website, goede verwerking, klantvriendelijkheid

Super fijne mooie unieke spulletjes!

Snel geleverd, super unieke cadeautjes en heel mooi ingepakt. Altijd ben ik super blij om iemand te verrassen met een cadeautje van jullie. Bedankt voor jullie fijne aanbod!!

Erg goed

Pakje werd een week later pas bezorgd ivm problemen bij PostNL. Eerder contact gehad met Millows dat er nog niets geleverd was, ze boden meteen aan om anders het pakje nogmaals te sturen. Uiteindelijk dus niet nodig, maar wel een goede service!

Unieke en persoonlijke post!

Met Millows stuur ik graag unieke en persoonlijke post voor een speciaal moment.

De volgende dag de bestellingen al bezorgd op 4 verschillende Plaatsen in Nederland

Heel goed.

Levering op tijd

Kreeg ook foto van geleverde item, dat was fijn

Snel geleverd en prachtig ingepakt!

Millows heeft een erg leuk en veelzijdig aanbod. Ik had 3 cadeautjes besteld; deze waren erg mooi ingepakt inclusief kaartje. Bedankt voor de snelle levering! De juffen waren blij verrast :-)

Alles naar wens

Heel persoonlijk en fantastische cadeaus!

Top en snel.

Snel,simpel

Klein aandachts/verbeterpuntje: ik had een bestelling gedaan met verzoek om bezorging op maandag, omdat een goede vriendin 50! werd. Maar kado werd op dinsdag bezorgd. Ik denk dat het goed is om de klant te informeren dat er niet op maandag bezorgd wordt? Of misschien heb ik dit over het hoofd gezien? Verder alleen maar goede ervaringen met jullie!

Gewoon koopproces helemaal soepel verlopen

Fijn dat er rekening is gehouden met mijn vraag over de dag van ontvangen, leuk dat daarover nog een persoonlijk briefje bijgevoegd was. De bestelling zag er erg aantrekkelijk uit, mooie inpakpapiertjes.

Zeer tevreden met de service

Goede website, leuke kadootje's, mooie verpakking en goede communicatie. Ideaal!

Goede service! Vriendelijke mensen!

Perfecte service

Super leuk ingepakt, echt aandacht aan besteed

Mooi verpakt een echt cadeautje!

Sokken besteld en niet aangegeven dat het als cadeautje ingepakt hoefde te worden, maar toch heel persoonlijk ingepakt. Dat is echt het fijne van in de kleinere wegshops bestellen. De persoonlijk aandacht!

Snelle bezorging, goede service

Schitterend

Was bij met hetgeen er verzonden was,leuk ingepakt ,op tijd geleverd,zag er goed uit

Heel mooi en met zorg ingepakt, op tijd en m'n partner vond het hartstikke leuk! Dank je wel!

Telfordstraat 25

8013RL Zwolle

Over Millows

Unieke cadeautjes voor iedere gelegenheid