Prima mix. Heel tevreden! En snel geleverd.

Prijs kwaliteitsverhouding is super!

Prima contact en prima hout!

Aardige kerels, prima en snel contact. Eikenhout op pallet gekocht. Zeer goed gestapeld! Hout is kurkdroog. Pallet tot aan de achterdeur geleverd. Levering binnen 3 dagen Volgende keer zeker weer!

Prima service!!

Ik heb een appje gestuurd en ze kwamen het hout, aanmaakhout en de wokkels een dag later leveren. Fijne service!!!

Uitstekend!

Altijd snelle respons, snelle service en top kwaliteit haardhout!

Super kwaliteit haardhout. Zeer netjes geleverd

Duidelijke communicatie en snelle levering. Het pallet werd geplaatst waar gevraagd ook al kostte dat iets meer moeite. Top service zoals altijd :)

Top levering

Ik wilde eikenhout bestellen en dat het snel geleverd zou worden. Helaas was de eikenhout op maar heeft Floris mij goed geholpen en is er alsnog op korte termijn beukenhout geleverd.

Uitmuntend

Leveren perfect hout en waar je het wil hebben.

Aardige mensen en snelle service

Na bestelling direct via de app contact en heel snel prima hout geleverd!

Top service en prima communicatie

Keurig aan huis geleverd en op de afgesproken tijd. Goed hout ook. Brand rustig

Goed product!

Nu voor de tweede keer 1 m3 eiken laten brengen, ben zeer tevreden over: kwaliteit van het hout, de hoeveelheid en de levering voor de deur.

Super snel, effectief en vriendelijk!

Al jaren naar volle tevredenheid klant.

snel en goed geleverd.

Snel en goed geleverd.

Top. Hout is goed. Service is goed.

Eenvoudig bestellen en een dag of wat later kreeg ik een bericht of het uitkwam als ze twee dagen later bezorgen. Prachtig hout! Mooie selectie en vriendelijke heren die het kwamen bezorgen en de pallet in overleg een mooi plekje hebben gegeven. Top.

Uitstekend hout!

Prima beukenhout en op de afgesproken tijd geleverd, top! Communicatie is ook goed

Goede kwaliteit hout en goede service

Goede kwaliteit hout en goede service

absoluut top

Bestelde eikenhout is super! Mooi droog hout en brand warm en lang. Pallet was goed verpakt en werd soepel tot achter mijn huis geleverd. Na slechte ervaringen bij andere leveranciers ben ik 100% tevreden met de kwaliteit en service van de haardhouttoppers!

Top product, snelle levering

Super tevreden met het hout voor onze kachel. Levering was snel en netjes voor de deur afgeladen. De eerste blokken branden al in de kachel.

Fijn bedrijf!

Snelle levering en prachtig droog hout in mooi handzaam gekloofde afmeting. Brandt schoon en snel. Duidelijke website, makkelijk te bestellen en gewoon een factuur ipv contact afrekenen bij de deur... Bedankt!

Vlotte levering. Heerlijk hout.

In goed overleg alles geregeld. En (ook niet onbelangrijk) het hout ruikt lekker!

Prima kwaliteit en vriendelijke contact.

Geweldige service

Ik ben zeer tevreden over haardhout toppers. De naam doet ze eer aan. Het zijn echte Toppers.

Betrouwbaar en goede service

Direct bevestiging van online bestelling. Zeer redelijke prijs. Binnen een paar dagen voorstel leveringsdag. Correcte afleverservice. Chauffeur wil het (keurig gestapelde) pallet zo dicht mogelijk bij gewenste plek afleveren. Makkelijk betalen per pin.

Goed hout snelle service

Goed hout snelle service

Fijne mensen & fijne producten

Erg tevreden met de briketten en de snelle levering! Prima service, petje af!

Lisserbroekerweg 40

2165 BG Lisserbroek