Fantastische service en topkwaliteit hout!

Ik wil graag mijn ervaring delen met Haardhoutoppers uit Lisserbroek, want deze mensen verdienen echt een groot compliment! Onlangs heb ik 1 kuub beukenhout bij hen besteld, en ik ben ontzettend tevreden over deze bestelling en ervaring. Peter en Foris, de drijvende krachten achter dit bedrijf, hebben niet alleen kwaliteit hoog in het vaandel, maar ook klantvriendelijkheid. Vanaf het moment van bestellen tot aan de levering voelde ik me als klant zeer gewaardeerd. Het persoonlijke contact en de vriendelijke benadering zijn iets wat je niet vaak meer tegenkomt. De levering was punctueel en het hout is van uitstekende kwaliteit – perfect gedroogd en precies wat ik nodig had om mijn haard optimaal te laten branden. Het is duidelijk dat ze bij Haardhoutoppers veel zorg en aandacht besteden aan hun product. Ik kan niet anders dan Haardhouttoppers van harte aanbevelen. Als je op zoek bent naar topkwaliteit haardhout en een service die je met een goed gevoel achterlaat, dan moet je echt bij Haardhoutoppers zijn. Bedankt voor jullie uitstekende service, en tot de volgende bestelling!

Topbedrijf

Top hout, top service, reageert snel, levert snel, pallet wordt in de tuin bij het houthok gezet

Top service, top hout

Tegenwoordig mijn vaste adres voor wat betreft hout. Ook deze keer weer top levering en super droog hout.

Snel geleverd op de juiste plek.

Goede kwaliteit en snelle levering

Toppers, niet alleen in haardhout

Snel, kwalitatief en altijd behulpzaam. Gewoon ook aardige mannen! Toppers dus!

soepele bestelling en levering

Een positieve ervaring: bestellen en bezorgen , in overleg, gingen makkelijk. Mooi hout, goed gevuld krat!

mooi hout!

Heel fijn droog hout wat goed brand, fijne en vriendelijke communicatie !

Leveren kwaliteit en vakmanschap en zijn klantvriendelijk en kan goed afspraken met ze maken

Zie hierboven kwaliteit, vakkundig, vriendelijk, kan goed afspraken met ze maken. In een woord geweldig.

Toppers voor hout

Vandaag weer een pallet Essen binnen gekregen. Mooie stukken hout en goed gedroogd. En daarom bestellen we hier al jaren.

Brand goed! Vlak voor kerst besteld en snel erna geleverd.

Gewoon goed!

Zoals ieder jaar weer zeer tevreden met mijn bestelling! Mooie blokken hout, goed gestapeld waardoor er in een kuub veel geleverd wordt. Het hout is mooi gedroogd en de mix geeft een schitterend vlammenspel.

Top service!

Contact verliep heel soepel en hout brand perfect! Erg blij mee.

Goede service en kwaliteit

Haardhout toppers leveren altijd snel en goede kwaliteit direct te stoken hout. Verder leveren ze bij ons het hout af in ons hout hok waar we 2 pallet plaatsen hebben. Goede service dus! Prijzen zijn markt conform dus je betaalt niet teveel.

Altijd Top

Elk jaar bestellen wij hout bij haarhouttoppers. Levering altijd perfect, zo ook het hout! Peter, bedankt voor de goede service!

Hoge kwaliteit en snelle levering, super!

Toen we sneller dan verwacht door twee pallets heen waren gegaan (kachel is toch gezellig) nog snel voor de kerst twee extra besteld. Die werden vlak voor kerst nog geleverd dus we zitten er warm bij straks met de feestdagen. Goede service en mooi droog hout, wij blijven terugkomen.

Excellent values and customer service

I enjoyed buring real wood in the fireplace during the winter time. I used to go to places like Gamma and DIY stores to purchase fire wood. I then discovered Beoordeel Haardhouttoppers.nl through their web site. It was an excellent idea that I can order a large quantity of good quality fire wood. Their web site provides detail information about the type of firewood and the quality of the fire. It really helps me to choose the right type. I decided to order Oak wood kiln dried (pallet 1 cubic meter). Peter from the store contacted me about the delivery schedule. It arrived today and I am very satisfied with the product and their service.

Goede prijskwaliteit verhouding en uitstekende service

Nogmaals hartelijk dank voor de levering. Keurig gestapeld met weinig troepjes en met wat moeite lukte het ook nog op de gewenste plek!

Perfecte service & communicatie

Na prettig contact weer een nette levering beukenhout ontvangen.

Top bedrijf

Klant vriendelijk . Houd zich aan de afspraak . Echt een top bedrijf

Goede dienstverlening

Goede dienstverlening, goed en droog hout:)

Prima mix. Heel tevreden! En snel geleverd.

Prijs kwaliteitsverhouding is super!

Prima contact en prima hout!

Aardige kerels, prima en snel contact. Eikenhout op pallet gekocht. Zeer goed gestapeld! Hout is kurkdroog. Pallet tot aan de achterdeur geleverd. Levering binnen 3 dagen Volgende keer zeker weer!

Prima service!!

Ik heb een appje gestuurd en ze kwamen het hout, aanmaakhout en de wokkels een dag later leveren. Fijne service!!!

Uitstekend!

Altijd snelle respons, snelle service en top kwaliteit haardhout!

Super kwaliteit haardhout. Zeer netjes geleverd

Lisserbroekerweg 40

2165 BG Lisserbroek