prima service! goed product!

Zeer tevreden. Snelle levering, en het pallet wordt netjes op zijn plaats gezet. Het hout stookt heel goed.

Wood definitely recommend

Friendly people. Fast delivery. Top quality wood. The fire is lovely, my living room is now a comfortable 22 degrees and my cat is purring happily. Dankjewel Hardhouttoppers.nl.

Goede kwaliteit en snelle levering

Al een aantal jaren ons vaste adres voor haardhout. Misschien niet altijd de goedkoopste, maar geen gedoe met kloven en drogen. Zo stoken vanaf de pallet. Bevalt uistekend!

Snelle reactie op bestelling.

Snel en prima communicatie

Vlot en prettig in de communicatie.

Fast delivery and very good quality

Wood is very good quality and on top of it, delivery was fast with flexibility and could adapt to our schedule!

Perfecte service Kwaliteit

Bestel al jaren hout bij Haardhouttoppers Vorig jaar wegens hout tekort bij Haardhouttoppers ergens anders hout besteld 1 kuub hout besteld en voor een lagere prijs Ik dacht even dat is top Hou geleverd en opgestapeld Tot mijn grote schrik is een kuub hout bij de ene leverancier en andere toch een heel groot verschil Zo blijkt goed koop is duurkoop Bestel nooit meer ergens anders!!

Een aanradee

Goede kwaliteit hout en super service

Hout van goede prijs, echt droog en snel geleverd

Positief

Zeer prettig bedrijf

Prettige en kundige medewerkers, hout wordt netjes thuisgebracht en neergezet waar je wil. Verder is het hout van goede kwaliteit.

Betrouwbare leverancier

Als ik een bestelling doe kan ik er op rekenen dat er volgens afspraak wordt geleverd. De kwaliteit van het geleverde haardhout is uitstekend.

Snelle levering en goed hout

Gewoon prima.

Super snel geleverd en zeer klantvriendelijk

Wij hebben 's morgens een kub hout besteld en deze werd nog dezelfde bezorgd! Heel fijn dat het, met meedenken van eigenaar Peter, toch in de tuin kon worden afgeleverd. Zeer tevreden!

Netjes tot in de schuur afgeleverd

Netjes tot in de schuur geleverd

Toppers

Toppers, gewoon goed hout, geleverd volgens afspraak, altijd vriendelijk.

Snel en goed droog hout!

Snel en goed droog hout!

Duidelijk proces, super netjes afgehandeld.

Snelle levering, super vriendelijk. Hout met de pompwagen tot achter de tuin gebracht. Ideaal!

Snelle leveling

Lekker droog hout. En netjes in de tuin gezet

Goed contact en snelle levering!

Fijn gesprek door telefoon en snel via de website besteld. Direct via whatsapp de levering tijd afgesproken.

Super fijne service

Het hout kon snel geleverd worden. Zijn goed te bereiken en denken goed met je mee.

Correct. Snel en vriendelijk

Al jaren onze vaste leverancier, helemaal top!

Altijd goed

Ik koop al een paar jaar mijn hout bij Peter en dat loopt altijd soepel. Kwaliteit is goed en ook het contact. Voor mij dus nooit een reden geweest om verder te kijken.

Vriendelijk, vlot en praktisch - een echte aanrader

Haardhouttoppers geeft altijd snel antwoord op mijn vragen en is altijd praktisch met het inplannen van de bezorging. Ik kan ze van harte aanbevelen.

Keurige service!

Super service, ik heb een krat met haagbeuk gekocht en deze krat is netjes in mijn garage onder t huis geplaatst. Andere bedrijven wilden dit niet toezeggen ivm de helling maar Floris van Haardhoutoppers wilde dit wel en heeft zn belofte waargemaakt. Hout is overigens ook van goede kwaliteit, ben dus erg tevreden en kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!

Keurige service!

Lisserbroekerweg 40