Goede kwaliteit. Goed sevice

We hebben twee pallets gekocht. Goede prijs in vergelijking met andere verkopers. Aan de afgesproken tijd gekomen. Alles was goed

Goede kwaliteit. Goed sevice

Snelle levering, goed product

Alleen jammer dat de prijzen nu 2 keer zo hoog zijn dan vorig jaar. Maar dat is vraag en aanbod.

Snelle levering, goed product

Communicatie en service heel goed

Hout heel snel en goed afgeleverd

Goed produkt, snelle levering

Essenhout besteld, dag later bezorgd tot de deur. Hout is goed droog en het zijn mooie stukken

Prachtige kwaliteit hout en een zeer klantvriendelijke en vlotte dienstverlening!

Makkelijk bestellen, snelle levering en goede communicatie omtrent de levering.

Uitstekend hout, super service.

Online besteld, 2 weken later netjes afgeleverd.

Prima levering en het hout brand perfect!

Prima levering en het hout brand perfect!

Super droog hout

Makkelijk te bereiken via WhatsApp en het hout is gelijk te stoken. Ik haal altijd zakken in de 'drive in' . Auto voorrijden, inladen, betalen en stoken maar.

Prima contact en keurige levering op de plaats die je zelf mag bepalen

Prima allemaal

altijd heel goed de zoveelste bestelling al

altijd prima in orde het hout, bestel altijd een pallet hout altijd netjes geleverd en neergezet waar je dat wil hebben. vriendelijke mensen zijn idd toppers

topper!

altijd top droog hout en behulpzaam

Hoi Komt de afspraak na. Het hout met elkaar in de schuur gelegd. Goed geregeld. Super. Tot fe volgende bestelling. Groet hilda epping

Everything great

Very quick and professional delivery. Very friendly and helpful contact. Fully recommend.

Echte een haardhouttopper!

Goede kwaliteit haardhout en een prima service. Ga zo door, we blijven bij jullie bestellen. Tot de volgende keer!

Eenvoudige bestellen en snel geleverd

Eenvoudige online bestelling, snelle en zeer vriendelijke aflevering.

Zeer nette en vlotte levering van topkwaliteit producten!

Lisserbroekerweg 40

2165 BG Lisserbroek