Nette levering van mooie kwaliteit hout

Zoals altijd perfecte levering conform afspraak.

Mooie voorraad hout. Fijne communicatie.

Al jaren lang een zeer tevreden klant van ze.

Alle afspraken altijd waargemaakt en op tijd waar ik het maar ook hebben wilde geleverd. Altijd vriendelijk en hartelijke gesprekken met ze gehad....

Prima levering tot in de achtertuin.

Prima communicatie over de levering en in de achtertuin gelost!

Makkelijk online bestellen en gratis thuisbezorgd. Goede communicatie, vriendelijke mannen en last but not least: goede kwaliteit hout.

Houden zich aan hun woord!

Goed droog hout, geleverd met een glimlach. Altijd vriendelijk en houden zich aan de afspraak.

Top quality and service

Great quality, wood is dry and well arranged great communication and service. Definitively recommend

Service zoals service alleen maar zijn kan!

Bij Haarhouttoppers denken ze met je mee. Zorgen ze voor een oplossing en brengen ze het hout tot in je tuin! Ondanks een lastige doorgang of lastige bocht. Prachtig product waar een een winter lang van gaan genieten.

Goed hout en een betere service!

Het hout is van goede kwaliteit, de afspraken worden nagekomen en vragen worden snel beantwoord. Wij zijn heel blij met deze houtleverancier!

Fijne haardhout leverancier

Prima droog hout. Netjes geleverd tot aan de poortdeur.

Duidelijk, stipt en vriendelijk.

Absoluut een bedrijf om aan te raden. Duidelijke communicatie en klantvriendelijk.

Snel en vriendelijk!

Zeer tevreden met Haardhouttoppers

Mooi hout. Peter heeft het zelf bezorgd en was zo lief om de pallets tot aan de schuur te brengen. (Was even spannend in het smalle gangpad, maar ging goed). Kortom, zeer tevreden.

Super aardige mannen, altijd behulpzaam

Goed advies en perfect hout

Afspraken zijn makkelijk te maken en worden ook klantvriendelijk gerealiseerd

Peter bedankt voor je service

Makkelijk contact, lekker direct

Prima hout geleverd

Doen !

Mooi hout, goede communicatie, aardige gasten. Ik zeg doen !

Goede, heldere service zonder gedoe

Zie bovenstaande

Mooi hout en heel goede service

Een fijn bedrijf waar goede afspraken mee te maken zijn. Mooie houtblokken, zonder afval daartussen, goed gestapeld en verpakt. De levering op het afgesproken dagdeel en netjes neergezet. Kortom: een bedrijf om bij terug te keren.

Goed hout en de service is top!

Ik heb het hout online gekocht. Ze reageerden direct en maakten een afspraak voor de levering. De levering was top, helemaal in mijn tuin. Volgende keer koop ik weer bij ze. Het hout is overigens in fijn formaat afgeleverd en ziet er goed uit.

kwaliteit van product en service is top

dit jaar weer besteld, en wederom 2 perfecte pallets mogen ontvangen die ook nog eens op de gewenste plek in de tuin werden gezet.

Alles top

Top service, top hout, top gozer. Meer kan je niet wensen. Reageert altijd, is zeer vriendelijk en attent, afspraak is afspraak, goed product in handige box, levert op tijd en netjes af. Bijzonder prettig zaken doen met Peter.

Top aflevering: snel, accuraat en op gewenst tijdstip!!

Herhaald recept mijn bestelling bij Haardhouttoppers. Nooit spijt gehad van mijn aanschaf bij hen. Prima hout, dito aflevering en tijdstip van levering in goed overleg! Prima, niet verder zoeken, maar direct bestellen bij Haardhouttoppers!

Goed hout , Vriendelijk bedrijf!

Kuub haardhout( haardhout mix) gekocht , met 4 zakjes aanmaak hout en aanmaak wolletjes. Compleet pakket dus lekker warm de winter door. Van bestellen tm levering aan huis vriendelijk en behulpzaam.

Prima hout, goed contact met leverancier

Prima contact met de leverancier. Service and klantgericht. Daarnaast een goede prijs.

Lisserbroekerweg 40

2165 BG Lisserbroek