Volgens verwachting

Snel geleverd, prima producten (matras, molton, dekbedovertrek)

Tevreden

Super matras en moltons! Heel tevreden!

Super winkel met mooi produkt en super service!

Snelle levering en goede bereikbaarheid van klantenservice. Mooi bed geleverd met een scheur in een plank, wordt direct opgelost door een nieuwe op te sturen. Wat een service! Een prachtig bed, goede kwaliteit. Kortom een blij kind!

Hele goede service!

Matrassen zijn erg snel geleverd en liggen goed! Er was iets mis met één van de matrassen, dit werd erg snel en goed afgehandeld. Wij zijn tevreden!

Matras en dekbed de volgende dag al netjes thuis bezorgd.

Goede producten en een snelle compacte levering

Goede ervaring met eerdere bestelling van matras, kussen en dekbed voor kinderen dus wederom besteld. Komt ik een compact pakket aan, duurzaam en efficient. Fijn matras, kussen en dekbed. Zat zelfs extra vullling bij om kussen nog eens bij te vullen. Zeer tevreden.

Prima service.

Geleverde spullen zoals besteld en beschreven en volgens de tijdsverwachting. Prima.

Snel contact en levering

Goed geholpen middels contact via WhatsApp, bestellen liep vlot en was snel binnen. Matras ligt goed voor mijn zoontje van 3

Blij met deze webshop!

Prima producten en snelle levering!

Prima producten en snelle levering! Ond kind slaapt heerlijk op de door ons bestelde matras en lakens.

Goed product en soepele levering

Fijn matras gekocht voor onze zoon waar hij lekker op slaapt. Direct minder last van zijn luchtwegen. Levering en contact verliepen heel goed.

Zo’n fijn webwinkel

Webwinkel heeft goede en kwalitatieve producten. Alles heeft een duidelijke uitleg, zodat je precies weet wat je moet hebben. Ook is de klantenservice heel erg snel en vriendelijk. Bezorging is ook heel erg snel en alles goed verpakt. Erg prettig om hier te bestellen!!

Goede service, snelle communicatie

Goede service en snelle communicatie.

Geweldige kinderbedden voor een redelijke prijs!

Onlangs twee kinderbedden gekocht, en ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop! De bedden zijn van uitstekende kwaliteit, stevig en zien er prachtig uit in de kinderkamers. Mijn kinderen slapen er heerlijk in. De prijs was ook heel redelijk voor de kwaliteit die je krijgt. Het bestelproces was eenvoudig en de levering snel. Alles kwam goed verpakt aan zonder beschadigingen. Al met al een geweldige ervaring, zeker een aanrader voor ouders die op zoek zijn naar mooie, kwalitatieve bedden voor hun kinderen!

Snel geleverd en goede prijs

Al eerder een matras besteld en tevreden. Ook nu weer een goed ervaring met een matras en kussen voor onze dochter.

Stevig matras

Wij hebben na lang zoeken een Lilli cooltouch matras 120x200 voor onze zoon aangeschaft. Een goed en stevig matras waar hij lekker op slaapt. Wij zijn er blij mee!

Super goede service en fijn product

Ik ben erg tevreden met de producten die ik heb aangeschaft bij kinderkamerwebwinkel. Ook hebben ze mij heel goed geholpen toen iets niet in orde bleek te zijn. Ik zou kinderkamerwebwinkel zeker aanraden!

Uitstekend!

Bestelling ging makkelijk, bezorging was snel en vriendelijk (goede communicatie daarover ook), goeie kwaliteit bodem, werd gemonteerd geleverd (heel fijn). Dikke pluim!

Onze Zoon slaapt heerlijk op zijn premium matras.

Fijne webwinkel, goed product en vriendelijk personeel

Fijne webwinkel, tevreden over het geleverde product en makkelijk en goed bereikbaar voor vragen met een snelle reactie. Fijn!

Goede communicatie

De communicatie was opvallend snel en volledig. Jammer dat het matras niet op voorraad was. Maar de maat is niet standaard dus ik begrijp het ook. Misschien aangeven voordat de bestelling geplaatst is? De verwachting managen creëert duidelijkheid. Op het laatste moment heeft mijn dochter toch nog even op een matras op de grond geslapen.

Hele snelle service. Helaas product niet als verwacht. Retourkosten eigen rekening! Communicatie goed

Snel en uitstekend

Goede kwaliteit en snelle levering!

Prima product. Snelle en keurige levering.

Gezocht naar een goed matras voor een van onze kleinkinderen. Daarbij kwam ik uit bij de kinderkamerwebwinkel. Een prima matras tegen een prima prijs en goede beschrijving. Snel en goed geleverd.

Top levering en communicatie!

Twee matrassen besteld. Contact gehad vis de mail over een speciale data om te leveren. Snelle en vriendelijke communicatie. Matrassen werden op de juiste dag geleverd en waren goed verpakt.

Kompasstraat 2 B

2901 AM Capelle aan den ijssel

Over Kinderkamerwebwinkel.nl

Kinderkamerwebwinkel.nl levert al meer dan 10 jaar topkwaliteit kinderbedden, kindermeubels, matrassen en beddengoed met laagste prijsgarantie. In 2024 wordt via de nieuwe webwinkel Kidssleep.nl ook de beste kindermatrassen en kinderbeddengoed verkocht. Bekijk hier de reviews die verzameld zijn met Kiyoh. Daarnaast kunnen jullie ook nog op Google meer reviews van ons vinden.