Prima, wederom besteld hier.

Twee jaar geleden voor kind 1 een bed besteld hier en nu ook voor kind 2. Duidelijke website en gemakkelijk bestelproces. Bed werd snel geleverd. Prima bezorgdienst, goede communicatie.

Prima, wederom besteld hier.

Hele fijne website

Bestellen van het bed ging heel makkelijk Alles wat je er eventueel bij kan kopen wordt duidelijk er bij vermeld en kan je meteen aanvinken. Leuke en duidelijke manier van communiceren over de levering. Ik ben Fan!

Hele fijne website

Voldeed aan de verwachtingen. Ook al liep een bestelling mis. Ik had zeer snel contact en alles werd gelijk opgelost. Super service en een aanrader.

Fijne webshop

Uitgebreide informatie op website. Makkelijk bestelproces. Snelle levering. Goed product

Fijne webshop

Fijn om te bestellen en de dag van bezorgen door te kunnen geven

Super Goede prijsverhouding tov al het online aanbod

Ik kreeg telefonisch goed advies voor welk matras er goed is voor mijn zoontje van 3,5 jaar. Het was een vriendelijke man die alles duidelijk uitlegde. Ook werd alles netjes geleverd en kregen we van te voren een tijdstipindicatie.

Heel tevreden. Snelle levering en goede kwaliteit

Hele goede kwaliteit voor een aangename prijs. Snelle levering.

Matras is perfect! Nu 3,5 jaar in bezit en geen kuilen! Ook goed geholpen!

Fijne Service en leuke Kinderbedden

Ik heb via deze webwinkel twee kinderbedden gekocht. De service was goed en ook snel met het beantwoorden van e-mail. De dozen waren keurig genummerd, zodat degene de bedden snel en duidelijk in elkaar kon zetten. Dankjewel!

Was een goede keuze om bij kinderkamerwebwinkel te bestellen

Bestelling ging makkelijk, alle informatie op de website die ik nodig had. Ik heb zelfs het duurder product gekocht. Bezorging ging goed. De matras was binnen drie dagen of zo in huis. Dus dat was chil. Ik had alleen problemen met de track en trace - de tijdstrip veranderde continu, maar dat is niet de verantwoordelijkheid van de kinderkamerwinkel.

Heel erg tevreden

Goede levering, adequate communicatie, eenvoudig in elkaar te zetten

Goede service en producten

Zeer snelle levering en mooie producten, helaas ging al snel op een zwak punt de simpele latte bodem stuk maar toen ik op Ondags alvast via de WhatsApp functie het voorval melden kreeg ik even goed binnen een uur reactie met een top oplossing.

Goede communicatie per mail/telefoon

Ze denken met je mee als de levertijd langer word. Ze bieden andere mogelijkheden aan. Pepijn heeft een duidelijke communicatie. Het bedrijf dat levert doet het ook keurig.

Voldoet aan verwachting!

Halfhoogslaper is van goede kwaliteit. Ook fijn om bezorgafspraak te kunnen inplannen.

Goede communicatie, komen afspraken na

Het door ons bestelde bed was helaas niet meer op voorraad en daarom duurde de levering langer dan dat we op het moment van bestellen hadden verwacht. Kinderkamerwebwinkel.nl hield ons in de tussentijd heel goed op de hoogte. Duidelijke, nette communicatie. Ook de bezorging is heel goed geregeld. Je kunt zelf een dag kiezen waarop de spullen geleverd mogen worden. De avond van tevoren kregen we een sms met de verwachte levertijd en een kwartiertje voor levering werden we gebeld. Mochten we weer op zoek zijn naar meubels voor de slaapkamer van onze kinderen, dan zullen we zeker ook bij kinderkamerwebwinkel.nl kijken.

mooie kwaliteit en goede klantenservice

Wij hebben een bedje besteld wat vervolgens zonder lattenbodem is geleverd. Heel vervelend, maar na contact met de klantenservice is de lattenbodem meteen nagestuurd. Heel adequaat gehandeld!

Goede service, prijs en kwaliteit verhouding

Het bestelde matras werd snel en met zorg bij ons thuis bezorgd. Het product voldoet volledig aan onze wensen. Onze dochter heeft een heerlijk matras om zowel in warme als koude nachten goed tot rust te komen.

Goede snelle service

Duidelijke communicatie over levering en ook keurig op tijd geleverd.

Kompasstraat 2 B

2901 AM Capelle aan den ijssel

Over Kinderkamerwebwinkel.nl

Kinderkamerwebwinkel.nl levert al meer dan 10 jaar topkwaliteit kinderbedden, kindermeubels, matrassen en beddengoed met laagste prijsgarantie. In 2024 wordt via de nieuwe webwinkel Kidssleep.nl ook de beste kindermatrassen en kinderbeddengoed verkocht. Bekijk hier de reviews die verzameld zijn met Kiyoh. Daarnaast kunnen jullie ook nog op Google meer reviews van ons vinden.