Goed advies, goede koop!

Er is goed advies gegeven over een matras voor onze dochter. Hierdoor lijkt ze nu ook beter te slapen!

Goed!

Erg vriendelijk in het contact. Komen afspraken na! Kwaliteit is perfect!

Supersnelle en vriendelijke service!

Op maandag heb ik een bedbank besteld en op donderdag had ik 'm al in huis! Eén lade van de bedbank ontbrak bij de levering, maar werd heel snel nageleverd. Kortom: topservice en vriendelijke medewerkers!

Alles verloop vlot

Van bestelling tot levering verloopt alles zoals vooraf gecommuniceerd.

Goede kwaliteit, snelle levering

Matras aangschaft via deze webwinkel. Onze dochter slaapt er heerlijk op. Het matras was goed verpakt. De levering verliep soepel.Al met al tevreden over het produkt en de levering

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering waarbij je zelf de datum van levering kan aangeven. Kwaliteit van bed is uitstekend. Sterk materiaal en goed zelf in elkaar te zetten.

Kwaliteit spullen voor een betere prijs

Bestelling kwam de volgende dag al dus dat is heel fijn! Ik heb de matrasbeschermer besteld en ben er heel tevreden over.

Gewoon goed

Goede communicatie en top game bureau blij mee

Prima Service

Het bestelde product zou eigenlijk binnen een week binnen komen werden helaas bijna 6weken maar kreeg netjes een mail met verontschuldig na 5 weken een mail dat het bij hun magazijn binnen was en dat ik een bezorgafspraak kon in plannen Een kwartiertje voor de afgesproken tijd netjes gebeld en het bestelde product netjes naar de eerste verdieping gedragen Bed hoogslaper was makkelijk in elkaar te zetten ,goede kwaliteit

Heel klantvriendelijk en betrouwbaar!

Heel persoonlijk en betrouwbaar bedrijf. Ik ben erg tevreden en raad het een ieder aan. Ik heb bij mijn vorige bestelling contact gezocht middels de app over mijn bestelde product. Meteen een reactie en heel klantvriendelijk. Super!

Goede service en advies

Heel fijn en snel geholpen via WhatsApp waardoor we een goede keuze konden maken. Heel tevreden over het matras voor onze dochter.

Een bed en matras voor onze kleindochter. Mooi en goed, heel snel en netjes geleverd. We zijn heel tevreden.

Good and fast service

I placed the order on a Saturday and already Monday I had the congirmation and an email from the logistic carrier that they can deliver Tuesday. Changing the delivery date was not a problem and confirmed within minutes. Top service.

Goede klantenservice, jammer dat matras opgerold wordt geleverd.

Kindermatras besteld. Deze wordt zeer strak opgerold geleverd. Handig voor de vervoerder, maar minder voor de kwaliteit van het nieuwe matras. Retourzending zeer snel geregeld, dankzij vriendelijke klantenservice.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Ook deze keer weer via kinderkamerwebwinkel en meubel besteld. Keurig volgens afspraak geleverd. De kwaliteit van de kast Fenna is prima. Hij staat mooi en biedt flexibel de ruimte voor de legplanken. Wel een wat verwarrende instructie (de schroeven en de plaatjes die daarvan aangegeven worden lijken niet op elkaar, met goed telwerk kon je er wel uit). De geschatte klustijd van 240 minuten klopte gelukkig ook niet. In de helft van de tijd kom je een heel eind gelukkig.

gemiddeld positief

We kregen het bed geleverd, maar het hoofdeind werd 2 keer geleverd en het voeteneind ontbrak. Voordat dit opgelost was waren we bijna 2 weken verder. Ondertussen mocht ik wel een gratis dekbedovertrek uitzoeken en dat was ook heel attent, maar baalde er wel enorm van. Misschien een tip voor de webwinkel. Eerst kijken of alles klopt en compleet is wat er bij hun geleverd wordt. En daarna leveren bij de klant. Dit voorkomt dit soort situaties, denk ik. Verder is het bed netjes en helemaal naar onze zin.

Een nieuw matras besteld voor onze dochter, zeer snelle levering en keurig verpakt

Deskundigheid en kwaliteit

Wij waren op zoek naar een goed matras voor onze zoon, die uit zijn peuterbed gegroeid was en toe was aan een 'groot' bed. Op jullie site uitgebreide voorlichting en deskundige adviezen. Wij hebben zodoende een goede keus kunnen maken: het matras is heerlijk comfortabel, niet te hard en niet te zacht! Onze zoon van bijna 6 jaar slaapt er heerlijk op!

Superleuk en mooie kinderlampjes

Flamingo heeft wat scherpe randen bij de voeten en moet dus achter het bed geplaatst worden ivm veiligheid ipv hoofdkussenhoogte naast t bed

Prima service en snelle levering van kwaliteitseisen product

Voor het eerst besteld via kinderkamerwinkel.nl en helemaal tevreden. Kan niet beter

Mooie producten en snelle levering

Makkelijke site, snelle levering en goed verpakt dus geen schades

Prima kindermatras

Matras voor een 5 jarige uitgezocht. Goede informatie te vinden op de site. Besteld en kwam keurig binnen. Matras is een goede aankoop geweest. Dochter slaapt er goed op.

Opnieuw perfect

Voor 2e keer besteld, weer erg prettig en correct.

Het bed was snel geleverd. Op juiste tijd en datum. Vriendelijke bezorgers die voor mij alles naar boven hebben gebracht. Bed was goed in elkaar te zetten door middel van de tekeningen. Alleen klopt de tijd er niet bij. Wij zijn aardig wat uurtjes bezig geweest. Er zaten lades in maar die sloten niet aan. Doormiddel van wat aanpassingen is het gelukt. Voor de rest zijn wij en de kids er super blij mee!!!

Kompasstraat 2 B

2901 AM Capelle aan den ijssel

Over Kinderkamerwebwinkel.nl

Kinderkamerwebwinkel.nl levert al meer dan 10 jaar topkwaliteit kinderbedden, kindermeubels, matrassen en beddengoed met laagste prijsgarantie. In 2024 wordt via de nieuwe webwinkel Kidssleep.nl ook de beste kindermatrassen en kinderbeddengoed verkocht. Bekijk hier de reviews die verzameld zijn met Kiyoh. Daarnaast kunnen jullie ook nog op Google meer reviews van ons vinden.