Geweldig!!

Duidelijke communicatie en keurig op de afgesproken tijd geleverd!!

Snelle en primaverzorgde levering

Fijne communicatie en uitstekende afhandeling van bestelling.

Matige bezorging

Kinderbed voor de verjaardag van onze dochter zou vrijdagochtend geleverd worden. Natuurlijk thuis gebleven hiervoor maar om 9.00 uur al een mailtje dat de bezorging niet kon gebeuren omdat het adres en telefoonnummer niet zouden kloppen terwijl deze wel juist vermeld stonden op eerder gestuurde orderbevesteging. Ondanks snel actie ondernemen wilde de chauffeur niet terug keren en kon het bed ook niet alsnog op korte termijn geleverd worden. Tevens zou er opnieuw 34,95 bezorgkosten betaald moeten worden. Order geannuleerd en snel opzoek naar een vervangend verjaardagscadeau.

Heel goed geholpen, snel bericht dat het bed bezorgd zou worden, en mijn dochter is heel erg blij met haar mooie bed!

Topservice

Zaterdagavond stuurde ik een appje over een handleiding en kreeg binnen 12 uur deze toegestuurd. Dat is echt service met hoofdletter S

Super service

Goede communicatie over de levering. Bij het monteren bleek een onderdeel defect. We kregen super snel reactie.

Goede kwaliteit

Het matras dat geleverd is van goede kwaliteit. We zijn er erg blij mee

Correct en snelle levering gehad! Overzichtelijke website. Wij hadden hier een kinder matras gekocht. Goede uitleg wat best was voor onze toepassing.

Snelle levering en fijn contact

Mooi product voor goede prijs. Snelle verzending en bij vragen een vlotte reactie van de klantenservice. Een tevreden klant!

Super fijn matras

Premium matras besteld. Onze zoon van 2,5 jaar slaapt er nu al een goede anderhalve maand op en het is perfect. Ook ikzelf lig lekker. Op tijd en netjes bezorgd

Degelijk mooi bed, prettige communicatie en bezorging

Mooie witte hoogslaper gekocht van 150cm hoog. We zochten speciaal deze hoogte vanwege een schuin dak, deze is perfect. Eenvoudig met 2 personen in elkaar te zetten. Fijn dat achteraf betalen mogelijk is. Ik had niet eerder besteld, vond dat hierom prettig.

Snelle goede levering

Snelle goede levering

Goeie producten en snelle levering

Matras besteld, deze is snel geleverd en van goede kwaliteit. Omschrijven op de site was ook helder.

Onze jongste dochter kreeg een grote meiden kamer. Via deze website het e.e.a. besteld en het werd al de volgende dag geleverd! Mooie producten!

Prima service en snelle bezorging

Prima service en snelle bezorging

super snel

keurig geleverd . en na toebehoren product prima .zeer tevreden.

Fijne en snelle service!

Fijne en snelle service. Bezorgen snel, top!

Goed advies op de website, snel geleverd

Ik zocht een nieuw kindermatras 90x200 voor mijn zoontje. Met het advies op de website heb ik een traagschuimmatras uitgekozen en hij slaapt er heerlijk op. Er zit ook een mooie, wasbare tijk omheen.

Goede, snelle service!

Na mijn bestelling werd er direct per mail contact opgenomen. Vragen werden binnen 24 uur beantwoord en ook de planning verliep perfect! Complimenten!

Heel leuk en mooi voor kinderen kamer

De instructie boekje was heel duidelijk en nuttig en de kinderen hebben nu veel plezier met de stapelbed. Personeel was heel lief bij het brengen van de bestelling.

prima matras

Snelle levering, prima matras. Helaas was verpakking al open, maar verder geen beschadigingen.

Heel snel en klantvriendelijk

Top bedrijf. We hebben er twee keer iets besteld (een bed en kledingkast voor ons zoontje). Op dezelfde dag van plaatsen van bestelling kreeg ik reactie en de vraag wanneer het bezorgd kon worden. Drie werkdagen later werd het tot in de berging bezorgd. Heel tevreden over!

Al 4 kinderkamers verder en zeer tevreden!

Alle benodigdheden voor de zelfgemaakte bedden van onze 4 kinderen komen hier vandaan; lattenbodem;matras;beddengoed. We zijn nooit teleurgesteld uitgekomen. De communicatie is altijd snel en duidelijk gegaan. En bij extra vragen een vriendelijk antwoord. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en bezorgd wanneer ons uitkwam.

Fijn matras

Voor het ledikant een matras besteld en nu voor het peuterbed ook. Zoon slaapt er super fijn op!

Goede ervaring

Bestelling ging snel en levering goed volgens afspraak. Vragen werden zeer snel beantwoord. Tekening van het bed waren soms onduidelijk doordat die op meerdere manieren in elkaar gezet kon worden en er niet duidelijk was hoe sommige planken dan moesten maar dat licht niet aan de verkoper maar de fabrikant. Al met al goede winkel waar ik zeker nog een bestel. Maar het belangrijkste is een blij kind.

Kompasstraat 2 B

2901 AM Capelle aan den ijssel

Over Kinderkamerwebwinkel.nl

Kinderkamerwebwinkel.nl levert al meer dan 10 jaar topkwaliteit kinderbedden, kindermeubels, matrassen en beddengoed met laagste prijsgarantie. In 2024 wordt via de nieuwe webwinkel Kidssleep.nl ook de beste kindermatrassen en kinderbeddengoed verkocht. Bekijk hier de reviews die verzameld zijn met Kiyoh. Daarnaast kunnen jullie ook nog op Google meer reviews van ons vinden.