Snelle goede levering

Snelle goede levering

Goeie producten en snelle levering

Matras besteld, deze is snel geleverd en van goede kwaliteit. Omschrijven op de site was ook helder.

Onze jongste dochter kreeg een grote meiden kamer. Via deze website het e.e.a. besteld en het werd al de volgende dag geleverd! Mooie producten!

Prima service en snelle bezorging

Prima service en snelle bezorging

super snel

keurig geleverd . en na toebehoren product prima .zeer tevreden.

Fijne en snelle service!

Fijne en snelle service. Bezorgen snel, top!

Goed advies op de website, snel geleverd

Ik zocht een nieuw kindermatras 90x200 voor mijn zoontje. Met het advies op de website heb ik een traagschuimmatras uitgekozen en hij slaapt er heerlijk op. Er zit ook een mooie, wasbare tijk omheen.

Goede, snelle service!

Na mijn bestelling werd er direct per mail contact opgenomen. Vragen werden binnen 24 uur beantwoord en ook de planning verliep perfect! Complimenten!

Heel leuk en mooi voor kinderen kamer

De instructie boekje was heel duidelijk en nuttig en de kinderen hebben nu veel plezier met de stapelbed. Personeel was heel lief bij het brengen van de bestelling.

prima matras

Snelle levering, prima matras. Helaas was verpakking al open, maar verder geen beschadigingen.

Heel snel en klantvriendelijk

Top bedrijf. We hebben er twee keer iets besteld (een bed en kledingkast voor ons zoontje). Op dezelfde dag van plaatsen van bestelling kreeg ik reactie en de vraag wanneer het bezorgd kon worden. Drie werkdagen later werd het tot in de berging bezorgd. Heel tevreden over!

Al 4 kinderkamers verder en zeer tevreden!

Alle benodigdheden voor de zelfgemaakte bedden van onze 4 kinderen komen hier vandaan; lattenbodem;matras;beddengoed. We zijn nooit teleurgesteld uitgekomen. De communicatie is altijd snel en duidelijk gegaan. En bij extra vragen een vriendelijk antwoord. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en bezorgd wanneer ons uitkwam.

Fijn matras

Voor het ledikant een matras besteld en nu voor het peuterbed ook. Zoon slaapt er super fijn op!

Goede ervaring

Bestelling ging snel en levering goed volgens afspraak. Vragen werden zeer snel beantwoord. Tekening van het bed waren soms onduidelijk doordat die op meerdere manieren in elkaar gezet kon worden en er niet duidelijk was hoe sommige planken dan moesten maar dat licht niet aan de verkoper maar de fabrikant. Al met al goede winkel waar ik zeker nog een bestel. Maar het belangrijkste is een blij kind.

Onwijs leuke spulletjes gekocht en ze zijn snel geleverd en goede kwaliteit.

Super service

Ik heb een bed gekocht. Makkelijk te bestellen, goede levering en goed verpakt. Wel lastig dat er een tijd wordt aangegeven dat ze komen leveren, alleen bleek 1 uur eerder te zijn. Gelukkig zelf kunnen regelen, maar ga niet vol van de bezorgtijden uit.

Uitstekend!

Wat een prima service! Ik kreeg online direct antwoorden op mijn vragen over de kindermatras die ik wou kopen. Ik kreeg prima info en advies. Alsook bij de opvolging voor de levering waren ze heel betrokken. Voorbije nacht sliep mijn zoontje de 1e keer op zijn nieuwe matras. Deze morgen zei hij dat het de beste matras ooit was. Dat hij goed geslapen had en niet wakker was geworden. Een meer dan tevreden klant dus!

Goed matras, geen ligplekken en ligt comfortabel.

Wij hebben dit matras twee jaar geleden voor onze zoon aangeschaft en het matras ligt comfortabel en vertoont nog geen ligplekken. Vandaar dat wij nu hetzelfde matras hebben aangeschaft voor onze dochter.

Super service! Goeie producten

Snel, makkelijk en op tijd. goede service.

Snelle verzending van matras, alles in keurige staat ontvangen!

Goed geregeld!

Levering was snel, op tijd netjes. Tevreden over de productkwaliteit

Prima ervaring

Fijn contact & snelle levering.

Goede matras

Goede uitleg en goede matras voor onze dochter. Er was iets mis gegaan met de bestelling maar ze hebben dit zeer goed opgelost en we hebben zelf een extra molton bijgekregen.

Ik ben heel tevreden.

Alles is goed gegaan. Op tijd, goede service en kwaliteit en mooi prijs.

Kompasstraat 2 B

2901 AM Capelle aan den ijssel

Over Kinderkamerwebwinkel.nl

Kinderkamerwebwinkel.nl levert al meer dan 10 jaar topkwaliteit kinderbedden, kindermeubels, matrassen en beddengoed met laagste prijsgarantie. In 2024 wordt via de nieuwe webwinkel Kidssleep.nl ook de beste kindermatrassen en kinderbeddengoed verkocht. Bekijk hier de reviews die verzameld zijn met Kiyoh. Daarnaast kunnen jullie ook nog op Google meer reviews van ons vinden.