Top matras

Gekocht in 2020 een jaar later slaapt me dochter van destijds 3 inmiddels 5 er nog steeds heerlijk op

Ik ben zeer tevreden van de service! Zeker aanraden!!!

De matras die ik heb besteld, is heel comfortabel. Hij kwam echt snel aan en bovendien had ik geen problemen met de bestellingsprocedure.

Fijne webshop

Duidelijke productomschrijvingen, vriendelijke klantenservice en snelle levering.

Prima webshop

Prima webshop, makkelijk bestelproces. Klein minpuntje was dat de vrachtwagen waar het matras mee werd bezorgd er vies was vanbinnen, waardoor de verpakking van het matras (plastic) ook erg vuil was. Niet fijn als je dat moet uitpakken. Verder alles dik in orde, zeker een aanrader.

Mooi bed, maar lastig in elkaar te zetten

Het is een heel mooi en praktisch bed, onze dochter slaapt er goed in. Vele kastjes en plankjes zodat je er veel spullen kwijt kunt. Maar het is wel erg tijdrovend om hem in elkaar te zetten. Hier zijn ze een uur of 6 met zijn 2en bezig geweest. Komt door de vele onderdelen die in het bed zitten (lades, kasten, plankjes etc..). Maar het is een mooi bed!

Het is even puzzelen als je het bed gespiegeld wil hebben, maar verder prima te doen. Mooi stevig bed. Genoeg opberg ruimte.

Fijne, goeie producten!

Heel fijn matras voor ons zoontje van 3. Niet te hard, niet te zacht. Aanrader! Ook het kussen (mijn eerste kussen) is echt heel fijn. Heel dun, fijne overgang van slapen zonder kussen naar met kussen.

Perfecte en snelle levering, klantenservice denkt goed mee.

Super kwaliteit aan een heel redelijke prijs

Na een zoektocht naar een goede matras voor onze peuter kwamen we op deze website. Aan de hand van de info en adviezen konden wij de perfect matras vinden. Enige puntje van verbetering zou zijn om bij verzending van het product ook een mailtje te sturen naar de klant, zodat deze ook op de hoogte is. Nu hoorde ik na bestelling en betaling niets, tot het pakket voor de deur stond. ( ik was net van plan die dag een mail te sturen met de vraag naar de status van het pakket.)

Fijn matras, snel geleverd

Mooie kwaliteit, redelijke prijzen..!

Een mooie stapelbed met kastruimte besteld die volgens afspraak snel geleverd is. De bezorging werd door een extern bedrijf gedaan en die service was perfect. Het in elkaar zetten van het bed duurde langer dan aangegeven omdat de gebruiksaanwijzing niet altijd duidelijk was. Maar uiteindelijk is het zeer goed gelukt en de kinderen zijn er erg blij mee..!

Top service!

Vlotte communicatie en een buitengewone nette oplossing voor 'mijn' probleem.

Een hoogslaper voor mijn zoon besteld, kwam ik erachter dat een andere webwinkel een stuk goedkoper was. Gelijk een mail gestuurd, kreeg snel een antwoord terug dat zij het verschil plus 10% terugstorten naar mijn rekening (ondanks hun voorwaarden beter dan de andere zijn) Klasse! Het bed is netjes afgeleverd en staat ook mooi! Mijn jongste zon wilt ook zn hoogslaper. Ik ga zeker weer hier gaan bestellen!

Super leuk bed, goede kwaliteit en perfecte service

Wij hebben hier een super leuk bed voor onze dochter gekocht. We kregen snelle reacties op onze vragen, werden goed geholpen en voor de vertraagde bedlade is een goede oplossing gevonden. Via Kinderkamerwebwinkel is een monteur gekomen die het bed snel en vakkundig in elkaar heeft gezet, echt een aanrader! Het is misschien niet het goedkoopste bed, maar elke euro zeker waard.

Besteld en snel geleverd

Een nieuw bed besteld. Die werd snel en netjes geleverd. Mijn dochter is eeg blij met huisbed.

Snelle levering en goede kwaliteit

Bestelling geplaatst online. Duidelijke omschrijving van het product, snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle correcte bestelling en aflevering

Mooie overzichtelijke site ,alles prima verlopen en 3 jaar garantie op her product daar waar anderen maar 2 jaar garantie geven.

Matrassen werden snel geleverd. Voldeden aan de beschrijving

Goed product en snelle levering

Snelle levering en goed kindermatras

Slechte service na schade

Een bed 'maxim' van 600 euro gekocht voor onze toen 10 jarige zoon. Al vanaf het begin gaat de deur vd kast steeds los, de frontjes vd lades laten ook los en dienen steeds opnieuw geplakt te worden. Toen Mijn zoon weer ns een keer op het bovenste bed wilde slapen, scheurde de boekenplank in. Het bed hadden we een jaar. Na contact met foto's werd de conclusie getrokken dat zoon via de boekenplank omhoog is geklommen! Zo'n reactie kan echt niet! Beschuldigen zonder bewijs. Onze zoon is niet gek, alleen wat groot voor zijn leeftijd. 1.58 en 42 kilo. Zet er dan bij dat het bovenste bed alleen te beslapen is voor kleuters! Totaal geen service dus als er iets kapot is. Wij zitten nu met een defect bed wat ons 600 euro heeft gekost. En bedankt!

Fijn kinder matras

Het matras is snel geleverd en ligt fijn

Snelle nette levering

Snelle levering alles netjes verpakt. Producten zijn van uitstekende kwaliteit en precies zoals staat omschreven op de site.

Aanrader

Na enkele miskopen elders heb ik eindelijk een heerlijk matras gevonden

Mooi bed. Snelle levering

Erg mooie halfhoogslaper. Neem wel de tijd om het in elkaar te zetten.

Good service

Very happy

Kompasstraat 2 B

2901 AM Capelle aan den ijssel

Over Kinderkamerwebwinkel.nl

Kinderkamerwebwinkel.nl levert al meer dan 10 jaar topkwaliteit kinderbedden, kindermeubels, matrassen en beddengoed met laagste prijsgarantie. In 2024 wordt via de nieuwe webwinkel Kidssleep.nl ook de beste kindermatrassen en kinderbeddengoed verkocht. Bekijk hier de reviews die verzameld zijn met Kiyoh. Daarnaast kunnen jullie ook nog op Google meer reviews van ons vinden.