Ik ben tevreden!

Snelle levering Goede kwaliteit

Informatie over artikelen op website is duidelijk aangegeven. Snelle levering!

100 % tevreden.

Het bed werdt snel bezorgd. Ziet er top uit. Is in elkaar gezet via kinderkamer contact. En ook dat verliep vlotjes. Ik ben zeer tevreden.

Aanrader

Gekozen voor bed Emma en al snel uitgekomen bij kinderkamerwebwinkel ivm de snelle levertijd. Dit waren enkele dagen vergeleken met de rest wat op enkele weken stond. Zeer duidelijke uitleg op de website ook waardoor de keuzes sneller gemaakt worden. Afspraak voor levering is dag na bestelling per email bevestigd en dag voor de levering krijg je een mail met track&trace via de transporteur. Tijdsblokken van twee uur en ze waren netjes op tijd. Levering wordt zoals aangegeven tot aan de deur geleverd. Bedankt voor de goede service en wij zullen jullie zeker aanraden bij anderen. Wil je een voorbeeld van hoe het eigenlijk hoort, bestel dan bij kinderkamerwebwinkel! Dus twijfel je? Niet doen maar bestellen...

Tevreden klant

Duidelijke website, snelle levering en een prima matras ontvangen. Ik ben tevreden!

Goede en snelle service. Kwaliteit is ook heel goed. Het mag misschien iets handiger verpakt worden voor de pakketbezorgers.

Prima ervaring!

Het product is zoals omschreven en het contact was uiterst vriendelijk. Wel vind ik dat er wat sneller op de mail gereageerd mag worden en meer duidelijkheid over wanneer er geleverd gaat worden na betaling. Voorderest niets aan te merken. Ons kind slaapt heerlijk op zijn nieuwe matras!

Snelle levering en kwalitatief dekbed binnen gekregen

Top en goed services

They give trusted and honest advice. Definitely go back :-)

Snel geleverd, vriendelijke klantenservice, goede kwaliteit bed. Super tevreden!

Bed voldeed an beschrijving, en snel en compleet geleverd

Voor een mooie prijs

Mooi product en behulpzaam

Het product is mooi, maar bij de levering ontbrak er een onderdeel. Dit werd direct opgelost door het opnieuw te versturen. Daarna brak er een lat in de lattenbodem (knoest) en werd direct een nieuwe toegestuurd. Ik voelde me als klant koning.

Zeer snelle service

Snelle service, vragen over de app worden binnen tien minuten beantwoord. Goed advies voor een kussen en dekbed voor mijn dochter.

Goede producten!

Fijne matras gekocht voor mijn zoontje en moltons erbij. Heel erg goede matras!

Super service

Wij hebben hier 2 huisbeden gehaald en zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Werd ook snel geleverd en tien ik een vraag had werd die snel en netjes beantwoord. Dus ik raad ze zeker aan om hier een bed te kopen.

Levering uiteindelijk volledig

Helaas was de levering in twee delen (over 2 dagen). Daar hadden ze op zijn minst even van tevoren over kunnen communiceren, dat zorgde voor onnodige frustratie. Buiten hun schuld: De pakketbezorger heeft zijn dozen over onze dozen geschraapt waardoor er op enkele panelen lichte strepen/beschadigingen te zien zijn. Dit zagen we helaas pas achteraf. Al met al: communicatie had iets beter gekund.

Zoals beschreven

Heerlijk matras voor mijn kind. Product zoals beschreven. Levering op tijd!

Erg tevreden!

Overzichtelijke website, snel gevonden wat ik zocht, snel bezorgd. Helemaal in mn nopjes en mijn kinderen nog meer!

mooi auto bed

Wij hebben onlangs een auto bed besteld voor onze kleinzoon. Die is er superblij mee. Het bed was zeer goed verpakt waardoor eventuele beschadigingen zo goed als nihil zijn. De leverancier van het bed was heel vriendelijk. Gelukkig hebben wij een zoon die het bed in elkaar heeft gezet want zelf had ik het bed niet in elkaar gekregen. Over het bed en de lattenbodem zijn wij zeer tevreden.

Snelle reactie, snelle verzending, top producten!

Heel fijne webshop met goede service en persoonlijk tintje

Een webshop met persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid. Mooi uitgebreid assortiment.

De 2 bestelde kindermatrassen werden razendsnel geleverd. Perfect.

De matrassen zijn prima.

Snelle en goede levering

Bestelling werd snel en netjes afgeleverd

Zeer tevreden!

Duidelijke informatie op de site, snelle levering en zeer tevreden met de matras.

Kompasstraat 2 B

2901 AM Capelle aan den ijssel

Over Kinderkamerwebwinkel.nl

Kinderkamerwebwinkel.nl levert al meer dan 10 jaar topkwaliteit kinderbedden, kindermeubels, matrassen en beddengoed met laagste prijsgarantie. In 2024 wordt via de nieuwe webwinkel Kidssleep.nl ook de beste kindermatrassen en kinderbeddengoed verkocht. Bekijk hier de reviews die verzameld zijn met Kiyoh. Daarnaast kunnen jullie ook nog op Google meer reviews van ons vinden.