Uitstekende service

Snelle levering, goede communicatie.

Goede webshop

Goede prijs, snelle levering en goede kwaliteit

Prima communicatie en leuk bed gekocht

Prettige communicatie over de lever opties. Snel geregeld wat betreft een retour.

Professioneel en goed

Wij hebben opnieuw een kinderkamer aangeschaft. We zijn blij met de producten. Klantvriendelijkheid is erg goed in het bijzonder responsief. Ik zou zeker aanbevelen hier te kopen. Ik hoogdag het goed zal gaan met de zaken

Snelle levering, goed matras

We hebben een koudschuim kindermatras besteld. Aankoop en levering gingen goed en het product is van goede kwaliteit. Onze kids slapen super goed.

Super snelle en goede service

Mijn bestelling gedaan en binnen een uur al bevestiging van de bestelling met afleverdatum erbij. Website is heel overzichtelijk en alles op voorraad

Goede service en kwaliteit

Ik ben blij met mijn bestelling

Ik heb al tweede matras voor mijn tweede kind besteld en ik ben heel tevreden er mee. De kwaliteit is heel goed , beter dat mijn eigen matras. Als altijd een goede service, volgende dag bezorgd en ook heel fijn is dat ik in 3 termijnen kan betalen. Mvg Inga

Duidelijke site Prima product Goede Service

Snelle en goede service

Vlotte levering, goede producten, klantenservice goed bereikbaar en meedenkend.

Fijn kindermatras

Na de duidelijke informatie op de website hier een kindermatras besteld voor onze dochter die naar een groot bed ging. Een van de weinige winkels waar we een koudschuim matras zonder zones konden vinden. Fijn dat duidelijk is op welke temperatuur de tijk gewassen mag worden en ook dat er een anti-allergische optie is. Snelle levering, goede communicatie. De eerste dagen na het uitpakken gaf de matras een vreemde geur af. Na ongeveer een week was dit echter verdwenen. Onze dochter slaapt heerlijk.

Levering in orde, matras slaapt prima, ruikt nog wel wat chemisch

Heel fijn matras voor een redelijke prijs en snel geleverd!

Overzichtelijke website, snel kunnen vinden wat ik zocht en ook nog voor een redelijke prijs. Een koudschuim matras, dikte 14 cm. De dikte was belangrijk ivm hoogslaper en bleek elders niet verkrijgbaar. Duidelijke communicatie over levering, matras was snel en op afgesproken datum geleverd. Matras bevalt onze zoon van 6jr heel goed!

Snelle levering en topproducten

Ik heb een kindermatras besteld en molton. Matras is van Zeer goede kwaliteit (met keurmerk en al) voor een mooie prijs. Geldt ook voor de molton. Kwaliteit erg goed. Levering was binnen 2 dagen. Dat is netjes. Al met al: zeer tevreden over de producten en Service van het bedrijf

Snelle levering naar wens.

Onze bestelling was precies zoals verwacht. Duidelijke communicatie met betrekking tot het bestelproces en de bezorging. Zou hier zeker opnieuw bestellen.

Super goede service

Klantenservice is erg snel met het antwoorden van eventuele vragen en bestellingen. Twee matrassen besteld, ik ben erg te spreken over de kwaliteit. Daarnaast is de uitleg die per matras wordt gegeven heel duikijk waardoor je een goede keuze kan maken. En eventuele retouren hiermee kunt voorkomen.

Snel en behulpzaam

Goed en snel geholpen. Probleem met bestelling werd direct opgepakt en product werd dag erna alsnog geleverd. Korte lijntjes zorgen ervoor dat je snel kunt schakelen en niet van kastje naar muur wordt gestuurd.

Goede matras, molton is ook erg fijn

Mooie matras voor kinderen, prima prijs kwaliteit verhouding

Goede servive

alleem het bed is bijna niet roze

Top klantenservice!

Er was een probleem met het artikel wat ik heb ontvangen. Na twee tekstberichten via WhatsApp was er al een nieuw artikel toegestuurd. De track en trace code werd twee dagen later ook proactief door hun gedeeld via WhatsApp. Ongekend fijne klantenservice! Dit maakt online shoppen nog fijner.

Prima matras en levering

Prima matras en levering

Super service en mooie meubels!

In Juni het complete kinderkamertje Emma besteld/gereserveerd voor een levering in September. Dat kon ook met laagste prijsgarantie dus wat was super. 7 September weer contact opgenomen voor de levering dat werd direct netjes geregeld! Betaling voldaan en deze week werd netjes de kamer geleverd op de afgesproken datum. Helaas kwam ik erachter dat 1 beddeel verkeerd was geleverd en dat werd direct dezelfde dag nog opgelost! Binnen 1,5 uur stond er een andere koerier aan de deur met het juiste beddeel, erg goeie service! Service via whatsapp werd elke keer snel en netjes reageert, klant is echt koning bij hun petje af! Voor onze tweede dochter komen wij hier zeker terug. De laagste prijsgarantie is ook een topservice trouwens!

Snelle levering, kinderen zijn er blij mee

Goede kwalitatieve spullen, snelle en nette levering. Vragen worden door klantenservice snel en adequaat opgepakt.

Duidelijke bestel wijze en snelle levering

Vriendelijk en snel geleverd

Kompasstraat 2 B

2901 AM Capelle aan den ijssel

Over Kinderkamerwebwinkel.nl

Kinderkamerwebwinkel.nl levert al meer dan 10 jaar topkwaliteit kinderbedden, kindermeubels, matrassen en beddengoed met laagste prijsgarantie. In 2024 wordt via de nieuwe webwinkel Kidssleep.nl ook de beste kindermatrassen en kinderbeddengoed verkocht. Bekijk hier de reviews die verzameld zijn met Kiyoh. Daarnaast kunnen jullie ook nog op Google meer reviews van ons vinden.